Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
Слажем се са Пијанцем,сетите се Баркоса и чувених ДВД- ова. Wink
Немој тако, Баркос трпа за ЛДУ, једном ми је и донео паре на кладионици голом за 2+. Али то је небитно, читам да немамо пара за адекватна појачања. Па јбт, Звезду водите, створите паре како знате и умете. Јер ако сте на функцијама зато што волите Звезду, онда то можемо и сви ми овде да радимо.
Мора се бити опрезан са оваквим стварима, ваљда се то подразумјева.Што се тиче овог Литванца конкретно, ја сам разговарао са другом који игра прву лигу Пољске (велики навијач Звезде) а у тиму има два Литванца.Баш сам га замолио да их пита ко је тај играч, након прве вијести да је на проби код нас.Њихови коментари су веома позитивни, дечко је изгледа био један од водећих играча тамошње лиге.Игра на позицијама офанзивног везисте, важи за веома доброг у тим њиховим круговима (код играча, интерно).

Све у свему, треба му пружити пар прилика да покаже шта зна и онда одлучити и извагати.Његов садашњи тим није ништа лошији од нас, немој да се заваравамо.Гледао сам их против Динама из ЗГ (чини ми се прошле године) у квалификацијама за ЛШ и сасвим равноправно су играли..Ове године знамо како их је онај Хелсински избацио...
Молим вас, да ли може неко да изнесе своје мишљење о свему овоме како нон-стоп нападамо ове дрипце поред нас, нон-стоп се мешамо у њихове ствари, ево сад и Бабарогић хоће да поништи ову промену домаћинства, Кристић се стално нешто буни...???

Ја мислим, колико год да Лукић још увек има кредита код мене због свега што је урадио за ових годину и по дана, да се понашамо као најгоре бабе на пијаци. Пљујемо, свађамо се, оговарамо... Једног јединог господина у клубу немамо. Сетите се да је тако нешто било немогуће било док је ту био Џаја, па чак и Пикси. Ови данас срозавају углед клуба на најниже гране! Па није Звезда неки провинцијски клуб да може да се понаша ко како хоће! Сећам се како је Топлица Спасојевић, далеко му лепа кућа, казнио играче када су убедљиво изгубили од Спартака из Москве, а посебно Коромана и Јестровића који су псовали на утакмици, свађали се и нису били господа, а онај ко носи Звездин дрес и прдставља Звезду мора да буде ГОСПОДИН!!!

Помози Боже данас у Суботици!
Бог нам помогао Делије  Wink
Још једна сјајна рола бразилског виртуоза Рајиног малог...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Какви пасови дугоног Савија! Нисам знао да се напади своде на "дај лопту противнику у ноге" и удри га.
Искључите ТВ, укључите мозак
Како ми уопште побјеђујемо, мени није јасно ...  :-\
[Image: 35c0qqq.gif]
На ооорук  ;D

Имамо 12-ог играча, играмо нерегуларно јер сваки пут имамо играча више у односу на противника, а тај играч су ДЕЛИЈЕ!!! Свака нам част за јуче!!!  Wink

Ајд ми да изгурамо још и Војводину, да да Бог да победимо, па се искрено и ја као и ви надам неком бољитку током зимске паузе... Пре свега, ови неспремни ће одрадити припреме, то је велика ствар, а онда ће то најзад бити са тренером са којим се и планира пролеће, што је такође битно, какав год да је тренер... И оно најбитније, довешће ваљда и 2-3 појачања... Али права појачања, која одмах могу да играју у првих 11... Међутим, све то не значи да онај 12. играч треба да попусти... Морамо још јаче и масовније!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Данас су извучени парови полуфинала купа.

партизан - Црвена Звезда (16. Марта)
Црвена Звезда - партизан (6. Априла)

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)