Threads: 83
(11-22-2010, 12:31 PM)luconi link Wrote:Милојко Пантић нас је синоћ пристојно извређао током преноса утакмице на "арени", цитираћу оно што сам чуо: "Лукић говори о томе како су вратили публику на стадионе, а исток и запад су празни, једино на северу има пар хиљада људи али то су ови професионални навијачи који су ту због свега другог само не због фудбала", "ево сада подижу неки пано који такође нема никакве везе са фудбалом... не бих знао да вам кажем о коме се ради"...
Шта рећи о њему... Некада врло симпатичан тип, шта више до скоро је гурао причу о лоповима у фсс и патуљском клубу... Шта му се десило не бих знао рећи, али са овим је дефинитивно завршио каријеру у смислу поштовања од стране свих оних који воле фудбал у Србији!!!
п.с. Недавно сам прочитао да му се згадио српски фудбал... Али гле чуда, не гаде му се паре које може да заради коментарисањем истог!!! Боже ме сачувај таквих као он! КРЕТЕН!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 2
Ма пијано говедо. Тај би био у стању све да уради за флашу вињака. Како се људи срозавају то је страшно !!!
Кокеза лопове !!!
Threads: 17
(11-22-2010, 12:31 PM)luconi link Wrote:Милојко Пантић нас је синоћ пристојно извређао током преноса утакмице на "арени", цитираћу оно што сам чуо: "Лукић говори о томе како су вратили публику на стадионе, а исток и запад су празни, једино на северу има пар хиљада људи али то су ови професионални навијачи који су ту због свега другог само не због фудбала", "ево сада подижу неки пано који такође нема никакве везе са фудбалом... не бих знао да вам кажем о коме се ради"...
Само да се надовежем... Дотични је јуче први пут покушао да направи некакву поделу навијача па је навијачима на Северу дао епитет ”Професионални навијачи” а ови остали, ваљда који нису на Северу су по њему ”Цивилни навијачи.”
Ево још неких коментара са јучерашње утакмице.... (ово нису наводи од речи до речи како су они то рекли али више у сличном стилу)
Quote:....И ево сада коначно и Стаменковића а ако овако настави мораће на биро за незапослене....
(Коментар направљен пошто Стаменковић није дотакао лопту читавих 15-20 минута....)
Quote:....И Короман је мајстор дриблинга на малом простору и велики зналац али је штета што више тренутно зна о сплавовима и ноћном животу.....
Значи он и Михајловски као два Мапетовца. Од када сам се родио слушам ова два кретена и просто је невероватно како још нису сјахали за све ове године....
Threads: 19
(11-22-2010, 01:50 PM)Капетан Кука link Wrote:Ма пијано говедо. Тај би био у стању све да уради за флашу вињака. Како се људи срозавају то је страшно !!!
Дошла су таква времена да је све живо на продају. Тако да се и он продао за шаку евра. А он са тим увредама и глупостима уопште није симпатичан. Не капира како заправо испада дебил. Није ништа бољи од оног клошара са улице. Једино што има одело, па се разликује по томе.
Да ови са ТВ знају шта ради, брзо би га склонили.
Не желим му зло, или да сам завидан, већ само не желим да и даље имамо поплаву неукуса, кича, глупости или пак простаклука на ТВ.
Мислим да заправо није то онај некадашњи шмекер са ТВ екрана кога је народ волео да слуша. Сада се буквално пребацио на некакав кафански колосек, и то оне задње биртије где је све дозвољено.
И ово сте добро приметили, како је једноставно ућутао о лоповима у ФСС.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
Threads: 44
Threads: 9
![[Image: red-bull-daje-ti-kril-44736.jpg?1290191836]](http://vukajlija.com/posteri/red-bull-daje-ti-kril-44736.jpg?1290191836)
;D
Threads: 9
11-23-2010, 02:38 AM
(This post was last modified: 11-23-2010, 02:58 AM by Darko.)
Threads: 20
Threads: 0
Бог можда хоће народ не сме да вам опрости,после десет дугих година све гласније чује се "Спаси Србију,Спаси Србију и уби се",Слобе више нема следећи си Борисе,уствари немој,одлази,склони се.......
Threads: 18