Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
(11-19-2010, 12:44 PM)KizaLion link Wrote:Није доста истине већ цела истина. У питању је Аџићева сујета. Да су могли да му врате дуг, сада би гледали нешто бољу игру и акцију а не ове везаре. Короману су платили 300.000 евра ако не грешим. Да замени Лазетића, а овај још гори. Катастрофална грешка, Лазетић је јефтинији и бољи, а ми трпимо због овог говнара.

Знам добро да Лукић може једино да оде у пакету са Аџићем, пошто гарантује за Аџићеве поступке. То значи да, тешко да ће Лазетић да се врати у Звезду док је Аџић ту. А Аџић и Лукић надам се да неће још дуго..

Поптуно си у праву. И ја сам мислила да ће Короман бити бољи, ипак је он требало да буде опаснији по го. Али Короман није ни бледа сенка од оног Коромана од пре пар сезона.
Аџић од кад је дошао прави грешку за грешком. И заиста је време да оде. Заједно са Кристићем и пола тима. Ето Врањеш није добио никад шансу, а ми гледамо Ђорђевића.
И сад кад Нинков не игра у недељу шта мислите ко ће са Адијем у одбрани? МИкића ће вероватно  на бека а Психо ће на своје место.. Благи ужас.
По мени Лукић нек отера Аџића и Кристића доведе крштеног тренера а овај појачања а не балване и може да остане.

Заиста не могу да верујем да их није срамота да имају овакву подршку коју им пружамо а да нас тако зезају и вређају нашу интелигенцију са разним саопштењима.
Искрено се надам Спајићу у одбрани, Ђорђевићу је (надам се )дерби био последља утакмица у Звезди...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Ђорђевић: Спреман сам да се искупим

Црвена звезда после одиграних 12 кола и "вечитог дербија" заостаје за Партизаном три бода. Та разлика је и последица меча са црно-белима у којем је велику грешку направио Славољуб Ђорђевић. После те утакмице дотадашњи капитен је склоњен на "маргину". А касније је и повредио задњу ложу и имао проблема са температуром. Сада је искусни штопер један од најагилнијих на тренинзима.

- Мислим да сам максимално спреман, решио сам здравствене проблеме и то се одмах одразило на расположење. Надам се да ће такво стање да потраје. На располагању сам тренеру и ако добијем шансу спреман сам да се искупим - рекао је Ђорђевић за Спорт.

Дефанзивац црвено-белих не жели да се поново размишља о дешавањима на дербију.

- Сама помисао на тај догађај ми је мучна. Морам да размишљам позитивно и концентришем се на оно што нас чека, а не на оно што је било - казао је Ђорђевић који је претходно на три првенствена меча био ван конкуренције.

>Sad >Sad >Sad

Сви се надамо Спајићу али искрено мислим да Кристић нема петљу да га стави. Видећемо.
(11-19-2010, 01:59 PM)Гага link Wrote:Сви се надамо Спајићу али искрено мислим да Кристић нема петљу да га стави. Видећемо.

Нема јаја (петљу) јер су му јаја код менаџера у шаци. Да их има, сада би уместо Кадуа играо Марко Николић. Не знам зашто овог психопату враћају на мала врата? Можда да пробају да ућаре неком сад за зимски рок, и да евентуално врате ислужене штопере као што је Гај (у дискутабилној форми). Мислио сам да није довољно кад се једном опечеш, него мораш да изгориш.

Увек сам волео играче жељне доказивања из омладинског погона него ове којима је све равно..
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Врањеш се и дефинитивно не враћа са позајмице из Молдавског Шерифа. Пошто је Шериф решио да га откупи за то задовољство ће морати да издвоје читавих 150.000 Евра. :o Наравно, они ће га продати десетоструко једног дана јер су већ неки Руски клубови показали интересовање...
Тако је то кад спортски директор зна знање. Ено га сад у Бразилу, проверава играче које му је Рамбо препоручио. Зна ваљда он више о фудбалу од Рамба. По стоти пут понављам, то место мора да припадне Влади Југовићу а председничко неком моћном код кога ће се знати ред. А док дође до тога ови ће да се наузимају титула. Не дај Боже, ипак. Мислим на ове титуле  Wink
Реч-две о данашњем издању.

Короман је наставио да се физички разрачунава са играчима па је одлично и прошао јер је без проблема могао да попије црвени. Неинвентивност на средини терена постаје застрашујућа. Чист пенал за Борац у 19. минуту није суђен као и над Кадуом пред крај утакмице. Играчи Борца, њих неколицина и дефинитивно бржи од већине наших играча. Прву шансу смо имали тек у 38. минуту. Микић пливао по левој страни у неколико наврата. Исах данас лош. Каду наставља да солира па је било трагикомично како се неколико пута закуцавао у њихове играче. Тошић можда и најбољи играч вечерас. Миловановић оним шутем за 2:0 подсетио како је то некада радио али мало је то за оно што је показао до сада и због чега је доведен.
Трагикомична издања се настављају, каду и поред гола очајан, игњатијевић нас из утакмице у утакмицу уверава да је наш најгори играч у историји, игра не постоји...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Ајде још да се одраде ова два последња кола јесење полусезоне некако, па на зиму Кристићу шут карта а и многим играчима, надам се да ће дебели у Бразилу наћи неке играче који вреде како зна и уме
(11-21-2010, 10:04 PM)ЦЗБГ link Wrote:игњатијевић нас из утакмице у утакмицу уверава да је наш најгори играч у историји

Брате... Ајде да се већ једном сложимо који нам је најгори играч у историји  ;D Неки су до скоро апострофирали Гуму и давали му ту почасну титулу, али он је својим трудом и ангажовањем далеко престигао многе из овог тима... Горе поменути из твог уписа ме је данас једним центаршутем толико насмејао да сам се загрцнуо... Короман му даде лопту на тацну, избацио га самог на линију шеснаестерца са стране, а овај небу под облаке! Међутим... Проблем је што су многи као он, па бих на твоју констатацију додао да је ово најгори тим у историји! Него да не претерамо са тим титулама "најгори"... Можда за коју годину укапирамо да су ови били сјајни! (не дао нам Бог тако нешто)!!!

Поновићу нешто што је већ поменуто, у више наврата... Да ли сте свесни да ми и поред ове и овакве игре побеђујемо противнике? Јеботе, шта ће бити кад почнемо да играмо како треба...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)