10-29-2010, 11:57 AM
У 1/4 финала Купа Србије 10.11. играмо са сточарским Б тимом.
ФК Црвена звезда 2010/11
|
(10-28-2010, 10:48 PM)NightMare link Wrote:Онда је капитен. Ако си мислио на капитена Ђорђевића онда ово што си написао нема никаквог смисла, а ако је шала у питању онда је стварно трула. О њему је јако пуно тога написано, сви имамо слично мишљење у вези њега, и он је на крају крајева и сам свестан свега али хајде да мало спустимо лопту на земљу и да га оставимо на миру. Мислим да је нашој струци коначно јасно о чему се ради а видим да се већ предузимају и одређене мере за блиску будућност. Критика је у реду али сатанизација и параноја никоме ништа нису добро донеле. Са овим је прича о Ђорђевићу завршена......
10-29-2010, 04:17 PM
Мислим да си тотално погрешно разумео шта је хтео да каже. Али ајде да не изигравам адвоката, нек' НоћнаМора ;D сам објасни шта је мислио том реченицом.
![]()
10-29-2010, 04:26 PM
Зато сам и почео упис са ”Ако.” Нека онда едитује мало упис па да идемо даље.....
10-29-2010, 05:45 PM
Администрација: Прати форум, текст је постављен на теми "Добро знај да увек ту сам ја!"
Пијанац: Прекршена је тачка 8. Правилника под-форума ''Терен''. Санкција је ЖУТИ КАРТОН!
Мислио сам да у том случају не постоји ниједан разлог да Нинков не буде капитен.
10-30-2010, 08:57 AM
Звезда у Бразилу тражи плејмејкера! На основу досадашњег тока сезоне оцена је да црвено-белима у борби за дуплу круну, пре свега, недостаје играч на средини терена, око којег би се све вртело, а како га нема на домаћем тржишту, покушаће да га пронађе у земљи, која важи за највећег извозника фудбалера.
У том циљу челници црвено-белих су контактирали некадашњег члана Дејана Петковића Рамба, сада првотимца Фламенга, од којег се очекује да им препоручи везисту, чији би квалитети оплеменили игру екипе са Маракане. Неколико имена је, како се сазнаје, у оптицају, а да ли ће неки од кандидата доћи у децембру или јануару мора да се сложи неколико „коцкица”. Основно је обештећење, јер за квалитетног играча под уговором, а да није у позним годинама, треба да се издвоји најмање два-три милиона евра. Цене играча у Бразилу су, наиме, скочиле, уједно и плате, па у просеку квалитетни играчи из водећих клубова годишње зарађују 200.000 евра, тако да више не жуде превише за Европом. Постоји, наравно, и опција да се пронађе слободан играч, међутим, питање је каквог квалитета. Као једна од варијанти је, без сумње, Африка, поготово Гана, јер су у Звезди презадовољни поготком са Ли Адијем, па није искључено да ове зиме стигне још једно појачање са тог тржишта. Јер, процена је да су Звезди неопходна освежења у свакој линији тима, дакле, најмање тројица новајлија. Спекулише се да би генерални спонзор „Гаспромњефт” могао да помогне у реализацији планова, а црвено-бели ће вероватно покушати и да продају неког од играча и да тај новац искористе за надградњу састава. Први на листи који би ове зиме могли да оду са Маракане је, као и неколико прелазних рокова уназад, Павле Нинков. Десном беку, наиме, за нешто више од годину дана истиче уговор, па је ова зиме последња прилика да се добије пристојно обештећење. Управа црвено-белих у овом тренутку тражи три милиона евра за свог јединог репрезентативца Србије, па остаје да се види холе ли неки од бројних клубова, који прате његове игре послати приближну понуду. Могуће је да „зелено светло” за одлазак добије и Мохамед Авал Исах, јер на Маракани морају да воде и рачун о броју странаца. Поред Исаха, Звезда у екипи има Ли Адија (Гана), Кадуа, Савија (Бразил), Вешовића и Рељића (Црна Гора), па сваки нови странац ствара још већу гужву. У сваком случај, очекује се занимљив зимски прелазни рок на Маракани. http://www.zurnal.rs/2010/10/30/rambo-tr...index.html
10-31-2010, 04:45 PM
Пијанац: Више пута је споменуто да наш форум тежи ексклузиви! Поруке идентичног садржаја као са других форума неће бити толерисане!
10-31-2010, 05:16 PM
- Нека је срамота цео ФС Србије што дозвољава играње утакмице у практично не могућим условима.
- Нека је срамота овакве клубове попут ових чобана чија управа хара и ради шта им се дигне. Једна лопта на терену па нека играч трчи по њу када изађе у аут или корнер до миле воље. Карта фантастичних 1000 динара. Терен као она игралишта склепана на брзину поред радничких задруга. И онда ФС Србије на крају сваког првенства изда извештај како је број навијача који прати домаћи фудбал све већи. Е па господо, како сејеш тако и жањеш. - Нека је срамота играче који су успели да од најлепше игре на свету направе ноћну мору за сваког гледаоца и у публици и крај малог екрана. Микић не може да се састави са лоптом и мене би било срамота да промашим као одбрамбени играч цео фудбал при испуцавању лопте из мог шеснаестерца. Каду је опасно почео да ми се пење на полни орган. И то су све главом и брадом играчи Фудбалског Клуба Црвена Звезда! - И опет, нека је срамота играче за прегршт грешака, погрешних пасова, бескрвности, не кретања и не улажења у празан простор без лопте, бесомучног солирања.... Нека ме неко брзо пробуди из овог ружног сна.... |
« Next Oldest | Next Newest »
|