Threads: 2
Једна неверовтна вест објављена у пресу,која још једном доказује оно што сви ми Срби знамо,да је Чича Дража био невин и да није сарађивао са Немцима:
http://www.pressonline.rs/page/stories/s...ctionId=63
Ето како се живот и судбина поиграла са нама,глупи Енглези,који не дозволише Американцима да остваре свој план!Требали смо још тад бити монархија!;еђутим никад није касно!Макар чекали још неколико десетина година!!!!
[flash=200,200][/flash]Брате,не да ћемо да чекамо неколико десетина година, него како ствари стоје нећемо ни дочекати уопште. А разлог је више него очигледан. Државу нам данас воде Титови и Крцунови следбеници, нови џелати сопственог народа,сви окупљени под једану политичку заставу,потпомогнути Ватиканом,плаћени, јачи и организованији више него икад(мада ја ипак мислим да је то само маска и да нису толико финансијски јаки и организовани као што народ мисли) .Са једним заједничким циљем да униште и пониже и Србију и Србе као народ. Најновији комунисти којима су од Србије и српског народа важније и визе и педери и педофилија и тамо нека европска назови толеранција и неко ново братство и јединство и ко зна шта још.Они који су добили налог од ''некога'' да униште све што је српско.Којима на памет не пада ни понос сопственог народа а не монархија.Е међу свима њима се налази и тај који се највише буса у прса да је монархиста и који се као залаже за монархистичко уређење Србије. И још сада када се коначно обистинило и изашло на видело, да су тај лидер и његова политичка странка са почетка деведесетих година прошлога века била продужена рука Бранимира Главаша и по злу надалеко познатих љубушких и осталих западнохерцеговачких усташа, онда ми је и драго што им не полази за руком стварање СРПСКЕ монархије. Срамота је да један такав назови човек и његови данашњи компањони коалициони, блате и каљају Чичино, и име Краља Петра Првог Ослободиоца, а са њима и целу монархију.За монархију се залаже онај исти који ''забрањује'' долазак на место Трећег Српског Устанка тј. на Равну Гору зарад тамо неких проевропских поена, оним људима који поштују и цене лик Радована Караџића, Ратка Младића и осталих заточеника ватиканског пројекта - хашког трибунала.Онај који велича дело и помаже рад данашњих,неких нових Сила осовине,који су по ко зна који пут покушали и које и дан данас још увек покушавају да системстски униште српску нацију.И тај исти ''српски монархиста'' велича рад и дело и седи под сукњицом оних који су уништили Републику Српску Крајину,који су посрамили Српску Спарту-Црну Гору, који покушавају да отму или поделе Космет и Војводину,који покушавају да угасе Републику Српску,који покушавају да још више посраме српски народ и коначно једном за сва времена униште нашу једину земљу коју имамо ... СРБИЈУ!!! Е због таквог једног ''човека'' и његових сабораца, ма колико сулудо и глупо звучало, драго ми је што Србија у догледно време неће постати монархија, и што ''тај'' неће стићи и неће успети да укаља име правих монархиста који су некада не тако давно животе своје положили на браник отаџбине гинући за српске идеале и монархију.Такви неће обнављати српску монархију. Неће дозволити српски народ да тамо неки накарадници и полтрони обнављају најлепше и најпоносније државно уређење које је Србија икада имала.Нису достојни да му имена буду уписана у српску историју као имена бораца за обнову монархије.Нити су икада могли, нити ће икада успети да га упишу!!!
Кокеза лопове !!!
Threads: 83
Кука је све рекао, нема шта да додам... Нажалост многи од нас смо искрено веровали "лидеру" кога спомињеш, искусили 9.март, многе скупове на Равној Гори, демонстрације у последњих 15-ак година, а истина је да нас је све вукао за нос и идеје с којима нас је "купио" никако нису његове а камоли да стоји иза њих... Али, идемо даље, добро је да још увек има искрених патриота, националиста, монархиста, правих Срба којима не требају више лидерчићи и лидери да би своје идеје једног дана спровели у дело!!!
А тај текст у Пресс-у... Једва чекам тај документарни филм! Потврђено је у тексту оно што се већ деценијама зна... Енглеска тајна служба је најбезобзирнија и најопаснија, служба која је дефинитивно Србима дошла главе, а енглеска влада и болесни енглески народ у коме су се вековима јебали браћа и сестре, очеви и ћерке, мајке и синови, никада нису били пријатељи и савезници Србије, чак су и Американци много искреније и присније сарађивали са нашом војском у оба светска рата и помагали када год је требало! То потврђују и документи који ће се појавити у овом филму! енглези су успоравали пробој Солунског фронта, енглези су наместили 27.март, енглези су "произвели" Тита, енглези су нам скинули Краља са престола а гистро му пружили уточиште у Британији... енглези су утицали на то да се на српском тлу запати комунизам само зато што нису желели да над том територијом контролу има Америка, једина земља која је војном победом отерала енглеску болесну власт са своје територије... Све ово што сам набројао је наравно упрошћена верзија озбиљних историјских токова и догађања, али доатакнута је поента! Са болесном нацијом, да је среће, никада не би требало контактирати по било ком питању!!!
Живео Чича и Краљевина Србија за коју се борио!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 3
(06-22-2009, 08:51 PM)Red Star Forever link Wrote:Кука је све рекао, нема шта да додам... Нажалост многи од нас смо искрено веровали "лидеру" кога спомињеш, искусили 9.март, многе скупове на Равној Гори, демонстрације у последњих 15-ак година, а истина је да нас је све вукао за нос и идеје с којима нас је "купио" никако нису његове а камоли да стоји иза њих... Али, идемо даље, добро је да још увек има искрених патриота, националиста, монархиста, правих Срба којима не требају више лидерчићи и лидери да би своје идеје једног дана спровели у дело!!!
А тај текст у Пресс-у... Једва чекам тај документарни филм! Потврђено је у тексту оно што се већ деценијама зна... Енглеска тајна служба је најбезобзирнија и најопаснија, служба која је дефинитивно Србима дошла главе, а енглеска влада и болесни енглески народ у коме су се вековима јебали браћа и сестре, очеви и ћерке, мајке и синови, никада нису били пријатељи и савезници Србије, чак су и Американци много искреније и присније сарађивали са нашом војском у оба светска рата и помагали када год је требало! То потврђују и документи који ће се појавити у овом филму! енглези су успоравали пробој Солунског фронта, енглези су наместили 27.март, енглези су "произвели" Тита, енглези су нам скинули Краља са престола а гистро му пружили уточиште у Британији... енглези су утицали на то да се на српском тлу запати комунизам само зато што нису желели да над том територијом контролу има Америка, једина земља која је војном победом отерала енглеску болесну власт са своје територије... Све ово што сам набројао је наравно упрошћена верзија озбиљних историјских токова и догађања, али доатакнута је поента! Са болесном нацијом, да је среће, никада не би требало контактирати по било ком питању!!!
Живео Чича и Краљевина Србија за коју се борио!!!
брате,по мом мишљењу, није сад да су то Енглези...прави Енглез никада не би Србину то урадио ( у већини случајева) док није затрован болесном пропагандом...проблем је у јеврејском (ционистичком) и масонском утицају....нисам национал-социјалиста,неофашиста или нешто слично ;D...али чињеница је за упућеније,да Великом Британијом не владају њени житељи (читај бијелци) него досељеници тј богате јеврејске породице које су се доселиле ту и пустиле своје канџе,пипке у сваку пору енглеског друштва...као у осталом и у већини европском (уствари антиевропског) парламента...исти случај је са америком,њемачком,Француском и још безброј европских и свјетских држава...нажалост Руси,Срби тј Словени су им трн у оку јер се њихове државе налазе на раскрсницама путева,а поготово ми на Балкану (вјетрометини)...и нису у складу са њиховим циљевима...(вјерујем брате да знаш о чему ти причам,да се сад не расплињујем превише).....а кад си споменуо то ј**ање,знаш и сам чији је то обичај,тј обичај да вјенчањем рођака благо остаје у породици...то ти је енглеска (ционистичко-масонска) ткз аристократија...а знаш и сам ко је и шта је један Сорош,Ротсцшилд......а они владају већ толико година државама (из сјенке наравно).....
а ко да гледам да ће ме сад пола форума гледати ко члана комбат 88....
Брате ти ко да си члан комбат 88 ;D ;D ;D. Шалим се наравно.Што се тиче ових енглеза што си поменуо било црних или белих и њихове монархије веруј ми а знаш и сам да је то све иста багра настрана.Сигуран сам да чистих намера у помоћ Србима никад нису пришли ни у једном рату. Англиканска црква је то ... можда чак гора, опаснија, болеснија и настранија од ове ватиканско-католичке секте.Све су то игре испод жита са српским народом биле, само њиховог интереса ради, па све увек као и обично преко српске грбаче нажалост.Брига је њих било за српског сељака борца ратника са Равне Горе, Романије,Динаре или Мањаче.Само су хтели своје бандитске замисли да спроведу у дело.А српски народ колико храбар и поносан, толико и луд и наиван па веровао, веровао и веровао ... па чак и дан данас још увек један нажалост велики део им верује после свега што су нам урадили.Иако код тих енглеза монархија и дан данас живи ... драже су ми историјске приче и митови о нашој српској монархији, Краљу Петру Првом, Чичи и његовим ратним саборцима, него њихове три монархије.Јер наша монархија је јединствена.Наша историја је јединствена. Ми имамо историју ... они је немају ... То што они имају није историја. Нису нам ни до колена, зато нас и мрзе. Већи смо народ од њих увек били и бићемо и убудуће. Још три човечанства да живе неће имати монархију као ми што смо је имали.Сад сам већ и отишао мимо теме, ал' понеше ме ове луде српске емоције као и увек ;D
Као клинци нисмо јели чоколаду зато што су наши сви носили браду ;D!!! Живела Краљевина Србија!!!
Кокеза лопове !!!
Threads: 3
(06-23-2009, 12:41 AM)Капетан Кука link Wrote:Брате ти ко да си члан комбат 88 ;D ;D ;D. Шалим се наравно.Што се тиче ових енглеза што си поменуо било црних или белих и њихове монархије веруј ми а знаш и сам да је то све иста багра настрана.Сигуран сам да чистих намера у помоћ Србима никад нису пришли ни у једном рату. Англиканска црква је то ... можда чак гора, опаснија, болеснија и настранија од ове ватиканско-католичке секте.Све су то игре испод жита са српским народом биле, само њиховог интереса ради, па све увек као и обично преко српске грбаче нажалост.Брига је њих било за српског сељака борца ратника са Равне Горе, Романије,Динаре или Мањаче.Само су хтели своје бандитске замисли да спроведу у дело.А српски народ колико храбар и поносан, толико и луд и наиван па веровао, веровао и веровао ... па чак и дан данас још увек један нажалост велики део им верује после свега што су нам урадили.Иако код тих енглеза монархија и дан данас живи ... драже су ми историјске приче и митови о нашој српској монархији, Краљу Петру Првом и Чичи, него њихове три монархије.Јер наша монархија је јединствена.Наша историја је јединствена. Ми имамо историју ... они је немају ... То што они имају није историја. Нису нам ни до колена, зато нас и мрзе. Већи смо народ од њих увек били и бићемо и убудуће. Још три човечанства да живе неће имати монархију као ми што смо је имали.Сад сам већ и отишао мимо теме, ал' понеше ме ове луде српске емоције као и увек ;D
Као клинци нисмо јели чоколаду зато што су наши сви носили браду ;D!!! Живела Краљевина Србија!!!
наравно брате то апсолутно стоји....ал то и кажем међу енглеском аристократијом нема енглеза...код њих су њихову ткз (на папиру што се каже) монархију давних дана преузели страни елементи....знаш брате ко је затровао до 1054 године западне "вјернике" и направио расцјеп у цркви,исти ти су и направили ту англиганску цркву,исти ти већ стотинама година из сјенке владају Европом...исти ти финансирају педерски покрет,у92,г17,исти ти финансирали су самопроглашење шиптара на тлу Свете земље,исти ти хоће расцјеп цркве у Црној Гори (србској Спарти  ) које неће добити,исти ти хоће да створе раздор у СПЦ,исти ти су дали бланко чек за бомбардовање Републике Српске (Западне Србије) и Србије),исти ти су продавали и дотурали оружије курватима и муслиманима (иако су им они ткз идеолошки непријатељи,али новац је чудо),исти ти који нас уче да су се Словени населили на Балкан у 6 вјеку (а истина је потпуно другачија),исти ти су издали Чичу (који им је на његову несебичност и доброту нажалост жалост вјеровао  )они једноставно хоће да замремо као нација (са или без монархије),да уђемо у еу (антиевропску унију) и да нестанемао као култура (јер знају да смо иако "мали" по људству,једноставно народ који је ПОНОСАН,ИНАТАН,ПРКОСАН и који неће да се насилно асимилира,који никога не дира али ако га пецнеш (Србин ћути док се не наљути  ),који је чувао Европу од продора разних антиевропских елемената,али ето Европа се на крају почела рушити изнутра а не споља  .....
зато ја сматрам да не требамо оптуживати енглезе као нацију,јер су и они нажалост као и један дио нашег народа сада затровани медијском пропагандом и нико нема да им каже истину....
а дописивао сам се преко нета са неким момцима из Лондона,који кажу да не подносе више свој град,своју земљу,јер раде против људи који живе у Енглеској....и да ти кажем чак гаје извјесне симпатије према Србији...
а само да напоменем да и ја једва чекам филм о дражи  ...да се напокон оповргне комунистичка лаж....
Само да се надовежем на Red Star Forever!!!
А најгоре од све га је то, што он и дан данас паламуди, и могу слободно рећи, вређа стару српску монархију и монархисте причајући да се он данас бори за европску Србију , онакву какву су желели и Краљ Петар Први и Чича.Само што није рекао да су се још и они залагали за педере,визе,шиптаре и братсво и јединство.Глупости неопеване!!! Ја стварно не знам ко више пије ту његову ''монархистичку'' причу.Од све бруке, срамоте и мора изречених глупости почео је и дан Трећег Српског Устанка на Равној Гори да обележава седам дана раније, а не 13.маја када је устанак заправо и подигнут, и то све са сваке године знатно мањим бројем присталица, што ми је много драго. Али као што си рекао,Богу хвала па још увек има трезвених и самосталних националистичких српских глава које саме размишљају.А надам се да ће их свакога дана све више и више бити.Живела она права, она стара српска монархија!!! Ово остало су празне приче, замлаћивање и зајебанција народа.
Кокеза лопове !!!
Threads: 0
сви ви који сте против монархије треба да знате.Да оним историјским српским личостима којима се дивите су сви били за краљевину.
хрвати и други би дупе дали да имају краља,одмах би били монархија.
са вером у бога за краља и отаџбину
Threads: 76
http://www.royalfamily.org/statements/st...8_cir.html
Quote:Београд, 26. октобар 2010. – Њ.К.В. Престолонаследник Александар II поздравља одлуку шефова дипломатије Европске уније да Европској комисији проследе захтев Србије за чланство у Унији и честита свима чији су вредан рад и визија допринели да до тога дође.
„Ово је још један важан корак за Србију на дугачком путу европских интеграција. Много рада је још пред Србијом, пред руководством и грађанима, да би се стигло на зацртано одредиште. Због тога је од виталног значаја да и у међувремену водимо рачуна о нашој привреди и економији. Тако ћемо ући у Европу и пре административног чланства. Оно што је такође јако важан елемент у том процесу јесте наш идентитет, јер морамо пре свега сами [b]да знамо ко смо, шта представљамо и чему тежимо, да бисмо и другима то могли да објаснимо и да би они могли да нас разумеју и прихвате какви јесмо”, рекао је Престолонаследник Александар у својој изјави.
Народ је "објаснио" да тражи идентитет у историјским коренима, традицији и породичним вредностима. Али "демократе" минирају овај јако важан/најважнији! елеменат у процесу интеграције, шта дакле, да се ради?
Threads: 0
(04-27-2009, 11:45 PM)Капетан Кука link Wrote:Наравно да је монархија најлепше државно уређење бар за мене лично ,али то је код нас у нашем народу доста дискутабилно као и цела српска историја.Ја бих лично волео да видим Србију као монархију, јер јахали су нас и комунисти, јашу нас ови нови комунисти, такозване демократе па би ред био да видимо и монархију која би нам ако ништа друго вратила онај понос који је Србија имала почетком 20. века па макар и само на папиру било све то ... бар би нам срца била пуна.Као што је већ познато Срби су на емоцијама најјачи народ и неприкосновен у томе.Неко је овде на форуму рекао да престолонаследник незна две реченице на српском, неко му одбрусио па да се надовежем на то. И мене много боли та чињеница да престолонаследник слабо стоји са матерњим језиком, то је за мене неопростиво. Разумем ја и емиграцију, живот у туђини педесет година и шиканирање и комунисте и све остало, али ..... то се није смело догодити. Можеш и на марсу да живиш али српски језик не сме да се натуца.Поготово не један престолонаследник. Ипак је то лоза Карађорђевића а то није мала ствар. То је лична карта оне најјаче Србије, нешто по чему је Србија препознатљива у свету.Али опет и та тежња и моја жеља за монархијом сваког дана је све више плаши и чини ми се све даља и даља када видим слабо залагање чланова династије за сопствени народ.Знам ја да немају никакву власт и да ништа није боље него под влашћу комуниста, али волео бих бар да видим неку симболику жељу и покушај ако ништа друго. Много бих волео да видим престолонаследника или некога члана династије у посети народу на Косову и Метохији, Републици Српској ... да прошета и Бања Луком и Косовском Митровицом и Палама и Лепосавићем и Требињем и Звечаном ... и свим осталим градовима где живи српски народ. Па чак и да оде у Републику Српску Крајину ... иако је нажалост под контролом Ватикана и тамо неке најновије Хр.....(ај да не блатим форум са именом те државе а и мука ми је од саме помисли на њу ;D ) Кад је могла она вашка Вучић(уз благослов ватикана) да оде може и неко од краљевске породице да обиђе Крајину у име српског народа и династије Карађорђевића. Па да и обиђе и највећа страдалишта српског народа и Газиместан,Цер,Лијевче Поље и Прибиловце и Величане и остале масовне гробнице српског народа по Херцеговини и осталим деловима земље где су Срби као народ геноцидисани, да се поклони и ода почаст тим мученицима. Али не ... престолонаследник седи у Белом двору и пакује новогодишње пакетиће а принчеви играју билијар ... данас је то слика династије Карађорђевића на моју жалост а верујем и осталих чланова овог форума.А и како да само Србију направимо монархијом а где нам је Република Српска а где нам је Република Српска Крајина а и Космет нам је разапет.Много је све дискутабилно и много тога треба да се искристалише и да много ствари дође на своје место да би српска монархија поново заживела.Још кад видим ко пропагира монархију и ко жели да је врати ... желудац ми се преврће и пожелим да монархија никада више не заживи. Волео бих да се то мења и да се промени и да монархија заживи поново у српском народу као уређење, али бојим се како стоје ствари да то ја нећу дочекати. Било како било нисам противник монархије ни најмање, ма како се коме чинио овај мој упис ни али има много ствари које мени ту нису по вољи ... Можда навучем и негативних коментара, ипак само износим своје неко виђење и своје мишљење. Али ипак остаје ... ЖИВЕЛА КРАЉЕВИНА СРБИЈА !!! у Звечан би требало да дође краљ за неких 20 дана тако сам бар чуо сад видећемо да ли је истина или је лаж
|