Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
Колико сам ја сконто,Мркела и Ковачевић су на позајмици у Сопоту...
“ Постоје различите љубави у животу. Волиш жену – лепо, волиш девојку - још ти лепше, волиш децу – и то је лепо. Али, брате, волети Црвену звезду...НИЈЕ МАЛА СТВАР!!!
(10-26-2010, 08:01 PM)Гуровић link Wrote:Колико сам ја сконто,Мркела и Ковачевић су на позајмици у Сопоту...
До када ће више да се/их "кале" ?!
Време је да играју сада, а не када им буде 25 или још "боље" када их неко опет "мазне" и они процветају у Русији нпр.
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Видите ли ви ове провале, како је на појединим сајтовима објављено Борац из Чачка тражи допинг контролу након утакмице с нама?!

Ово је стварно шпрдња постала више, мртви Борац ко фол нешто тражи, треба да се допингује неко да њих побједи..Ето мотива нашим таман да су најмртвији на свијету..
У принципу ме не погађа пуно резултат у Купу, посебно задњих година кад најчешће тај Куп представља монету за поткусуривање за изгубљено првенство, али треба их јебати сад.

И неко од наших руководилаца би требао да се огласи на ову провокацију (ако су истините).Нпр ови се сатраше бранећи оно ђубре по медијима ...
А кад смо већ код тога, надам се да момци из генерације  која је играла са усташом из ЛО неће остати дужни, вербално, за "ружну прошлост"...И не само они, много бивших али и садашњих фудбалера је увриједио својим гестом (на нивоу петогодишњег дјетета)..
ЛИ АДИ  ;D !!!

0:34  :o Каква брзина! И кад би сви помислили да му је побегла лопта он је стиже и избацује !
1:05 под притиском шаље лопту на супртотну страну и то у ноге свом играчу!Јел видиш Ђорђевићу како се то ради!?
1:22 маказице  Smile
2:03 извозао мореиру ко мајмуна  ;D
2:10 до 2:25 мини серија под називом Клео где си пош'о !? Big Grin
Наставак следи сутра на Маракани !!!
ето класичан пример како треба један дерби да се одигра,храбро,одлучно и хладне главе.
ми сада сви мало преувеличавамо како је Ади одиграо дерби,али ето момак има то знање,уз то и борбеност,пожртвованост,испоставило се много већу од наших шабана који "схватају" шта значи дерби утакмица.Ево баш сам гледао дерби селтик-ренџерс,бре људи гину на сваку лопту,па чак и када су губили 1-3 ни у једном тренутку се нису не знам сморили,одустали..ето може неко да ми каже да је разлика у играчима и квалитету,али нико не може да ме убеди,да нису барем могли да се боре,да покажу жељу,и да изубе,и наравно на крају утакмице да добију аплауз целог стадиона и уз песму да буду исрпраћени као када смо рецимо изубили 1-2 прошли дерби,или када смо испали од славије 2-1 на маракани.
Тако је Нецо скроз си у праву !Изгубили смо онај прошли дерби 1:2,али су су играчи изгинули на терену,дали и више од свог максимума и за то су награђени подршком :

И лепо се види на снимку да им није ни мало свеједно и да их овај пораз јако боли!Док сад у суботу то нисам видео код ових играча! Наравно не свих било је и оних којима је искрено тешко пао пораз!Мени је само жао што на крају уместо да покажемо своје незадовољство према играчима да њима отпевамо неку песму(нпр Играте ко пичке,Версаћи,Армани),да се још горе осећају,да им ставимо до знања колико су нас разочарали и шта осећамо према њиховој игри!Уместо тога ми певамо добро знај само да би смо надјачали стоку и да им непружимо то задовољство да се радују на Маракани!!! Једном је ја мислим била парола на Северу Незаслужујете овакве навијаче!Ја мислим да им треба послати ту поруку опет,јер је очигледно да су се играчи много опустили,у односу на период од пре годину дана,када их је водио Пижон и када су играли свим срцем,гризли на терену и давали и више од својих могућности !!!
(10-26-2010, 10:26 PM)Гале Делија link Wrote:Мени је само жао што на крају уместо да покажемо своје незадовољство према играчима да њима отпевамо неку песму(нпр Играте ко пичке,Версаћи,Армани),да се још горе осећају,да им ставимо до знања колико су нас разочарали и шта осећамо према њиховој игри!Уместо тога ми певамо добро знај само да би смо надјачали стоку и да им непружимо то задовољство да се радују на Маракани!!!

Џаба ти то ''Делија'' у надимку ако ово не разумеш! Не треба никад никоме дозволити да се у нашој кући наслађује нашој несрећи, а поготово не онима којима је то душевна храна од тренутка кад су изабрали клуб за који ће да навијају. Такође, Звезда већ две године учествује у трци за трофеје највише захваљујући невероватној подршци Севера. Ако и ми кренемо да их насисавамо, можемо комотно да се помиримо са тим да ће бити негде на средини табеле. Речено је већ: ''стрпљење до краја сезоне, па ћемо онда да видимо...''
Извини Пијанац нисам се добро изразио!Наравно да треба да певамо до краја,па чак и кад изгубимо!Да наравно да несмемо никад дозволити стоци да се радују у нашој кући,макар победили и са 5:0!Ја себе не бих сматрао Звездаше,Делијом када бних изашао у 80 минуту разочаран,или на крају утакмице уместо песме,окренуо се и изашао!Баш то навијање после пораза ми даје неку позитивну снагу,па кад изађем са стадиона имам осећај ко да смо победили!Ја сам само хтео да кажем да смо ипак требали да им отпевамо само једну песму да им ставимо до знања! И наравно не да требамо,него морамо да им пружимо још већу подршку јер само тако можемо до титуле !
Нисмо на дербију, имали смо разлог, али свака утакмица је нова прилика...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Искрено, после оног депресивног наступа од викенда нисам очекивао овакву победу са оваквом разликом. Драго ми је што је утакмицу отворио Микић, што је играо Лазовић и што је мали Спајић ушао пред крај. Остале не бих да спомињем...
Свака част Делијама на бројности!

Него, ево вести која евентуално наговештава неке боље дане, неке боље играче... Све то под условом да се Аџићу понови пун погодак као у случају Адија а не као у већини других случајева који су били комплетни промашаји....
Ако хоћемо титулу, мораће нешто дебело да се мења и да нови играчи како стигну у Београд буду у стању одмах да заиграју у првом тиму и одмах направе разлику. У противном, нека забораве на појачања која ћемо да чекамо пар година....

Quote:Биће новца за Звездина појачања

Према појединим информацијама, генерални спонзор црвено-белих "Гаспромњефт" спреман је да издвоји значајнија новчана средства како би клуб у пролећном делу сезоне био много јачи и квалитетнији у играчком смислу. Зато ће директор Иван Аџић добити већи буџет како би довео минимум тројицу фудбалера који би одмах могли да играју за први тим.
Како даље преноси Курир, Скупштина клуба је у петак верификовала ново тело у Црвеној звезди, Веће клупског савета. Баш у том органу своје место су пронашла тројица људи из руске компаније, заменици генералног директора "Гаспромњефта" Кирил Кравченко, Александар Дибаљ и Јуриј Масијански, те Петар Шкундрић министар рударства и енергетике, владика Григорије, епископ СПЦ и легенда клуба Владимир Југовић. Веће клупског савета на првој седници ће кооптирати још три члана.

Од посебне важности биће предлози Владимира Југовића, који ће поново покушати да помогне Црвеној звезди. У клубу сви памте лето 2007, кад је Југовић довео Вилсона Паласиоса, тада анонимног играча, а данас једног од најскупљих фудбалера Тотенхема. Кирил Кравченко, Александар Дибаљ и Јуриј Масијански имаће важну улогу у функционисању Звезде, а њихов задатак биће да српски клуб врате на стазе старе славе, односно да га учине моћним као што су Зенит и Шалке, клубови који су у власништву "Гаспрома" или им је та компанија генерални спонзор.
Спортал

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)