Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
брат Ли Адија игра левог бека чини ми се, ех када би се вратио Јанковић и када би довели Нинковића, али то је за нашег способног СД мисаона именица Sad, један још нападач од 190 цм и везњак и то је то, ми на зиму бре треба да доведемо 5 играча. МНОГО је то браћо, много... Sad
(10-26-2010, 10:56 AM)zvezdinsin link Wrote:и онај голман(не могу да се сетим имена)

Joј брате, ја још имам ноћне море од тог голамана, па сам му нажалост име добор запамтио! Бојан Павловић ако се не варам, најгори у последњих 30 година у Звезди!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Мислим да поред Бајковића не постоји гори и голман и већи сељак који нам је био у тиму,а конкуренција је огромна. Само имамо срећу што је он вечити други голман и немамо ту прилику срећом да га гледамо на голу.
Ми имамо два млада репрезентативна голмана Дмитровић и још један, не могу да се сетим имена.
Ја не могу да прежалим што су се лако одрекли Мркеле и Ковачевића, клинци су сто пута бољи од Гуме и осталих дрвета.. Мислим да би и Николић Немања био бољи од ових. Сви би мислим више волели да смо играли са бар три наша клинца уместо ових балвана.
(10-26-2010, 11:33 AM)mr nono link Wrote:брат Ли Адија игра левог бека чини ми се, ех када би се вратио Јанковић и када би довели Нинковића, али то је за нашег способног СД мисаона именица Sad, један још нападач од 190 цм и везњак и то је то, ми на зиму бре треба да доведемо 5 играча. МНОГО је то браћо, много... Sad
Ајде мало реалности. Какав црни Нинковић, јел си ти свестан колико он тренутно вреди? Још има уговор до 2013.
Шта ће нам Бошко Јанковић? Нисмо ми центар за рехабилитацију. Он ако долази дошао би до лета на позајмицу. Боље да на том месту форсирамо Вешовића и Лазовића који могу да нам се исплате једног дана.
Нама на зиму требају 2-3 играча. На лето остатак.
Мада боље и један да дође као Ади, него 10 половњака.
(10-26-2010, 12:15 PM)Звезда у срцу заувек link Wrote:Ми имамо два млада репрезентативна голмана Дмитровић и још један, не могу да се сетим имена.
Ја не могу да прежалим што су се лако одрекли Мркеле и Ковачевића, клинци су сто пута бољи од Гуме и осталих дрвета.. Мислим да би и Николић Немања био бољи од ових. Сви би мислим више волели да смо играли са бар три наша клинца уместо ових балвана.

мислим да се зове Чаковић.
Немања Николић је ваљда на позајмици.

Звездаш претерао сам га мало са овом двојицом, знам Sad
Немања Николић је на позајмици у Спартаку , чини ми се. Он дечко има страшан шут. Није никад добио праву шансу.
(10-26-2010, 02:00 PM)mr nono link Wrote:мислим да се зове Чаковић.

Вилсон Чаковић.  Wink
[Image: 35c0qqq.gif]
(10-26-2010, 10:52 AM)Звезда у срцу заувек link Wrote:А шансу ће изгледа добити мали Урош Спајић.  Wink

Дечко кида! А мислим да би уз Адија доста тога научио. Дечко је јак као стена, скочан, можда није брз, али комбинација Адијеве брзине и Спајићеве висине и снаге је добитна комбинација! Леви бек, леви бек, ЛЕВИ БЕК подхитно нам треба, доста више са половњацима и лимитираним полупрофесионалним играчима!

(10-25-2010, 10:05 PM)Звездаш link Wrote:Није то менаџер, наместиш само формацију и цепај. Она формација је најбоља за овај фонд играча.
Један шпиц и три офанзивна везна. Могли смо да играмо и са 5 нападача, али са онаквим трчањем и "залагањем" ништа не би урадили.
Са колико шпицева су они кренули?
И Барса игра углавном са једним класичним нападачем, па не видим да им фали нешто.

Е па видиш, проблем је у томе што ми нисмо имали три, већ један и по до два полушпица. Каду, већ одавно смо констатовали да човека и промаја може да одува, Короман, па до 50. евентуално 60. минута има снаге, а после тога треба му дати маску за дисање! Вешовић, види се жеља, али неискуство и можда прва јака утакмица су учинили да не пружи више у Дербију!

Барса. Немој бркати бабе и жабе. То су играчи топ класе који једним потезом решавају утакмицу. А ми са једним, тек у фази развоја, шпицем и горе поменутим полушпицевима немамо шта да пружимо или да решетамо противнике.

(10-26-2010, 02:00 PM)mr nono link Wrote:мислим да се зове Чаковић.

Вилсон Цаковић.
Искључите ТВ, укључите мозак
- Слабо су трчали, фалило им је живота, воље, хтења, жеље... Биће резова на зиму. Сигурно. Појачања ће бити. Довешћемо само готове играче, оне који одмах могу да донесу предност Звезди. Појачаћемо се играчима од класе, попут Ли Адија.

Рече између осталог наш ,, драги " спортски директор... И не заборавите да потпишете у кнезу петицију за терање гробарског говнарског председника фсс!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)