Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
Првенство се добија на малим утакмицама а за среду и куп против Борца не важе пропуснице већ ће север коштати 300 д :o.Прочитао са клубског сајта па нек неко постави.
Карта је 200 динара из простог разлога што се приход од продатих карата дели са Борцем...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Не желим да се понављам или да кажем/напишем нешто што је апсолвирано овде али има неколико ствари које су вредне помена и неких размишљања после оне срамне игре у суботу.

Ми Срби имамо и дефинитивно ту карактеристику да претерујемо у многим стварима па тако и да преувеличавамо успехе који и нису толико велики, као и да оцрнимо све живо и не живо када ствари крену лоше.
Пре свега у вези Кристића кога је неко поменуо. Зашто се Кристић помиње? Шта је требао да уради??? Да обује копачке па објасни капитену како се лопта додаје до голмана; или објасни Кадуу како се шутира ”пуном” из трка на пар метара од полу-празног гола; или покаже нашим штоперима како се лопта износи из нашег поља када те пресингују њихови играчи; или покаже играчима средине терена како да се брзо ослобађају лопте....

Он као и Пижон су наследили лимитиране играче а када се на то дода и Аџић који треба да их "селектира" онда слику можете да спојите сами. Ма овим нашима ни Мурињо не би помогао.....
Е, видите сада зашто је Муслин желео да буде тим-менаџер а ови наши му нису дозволили. Провалио човек Аџићеве ”квалитете.” Није он човек будала...

Даље, нико ни да помене податак да је Нинков за читавих 90 минута утакмице имао један једини продор по десној страни.

Миловановић - Исах - Каду тотално поражени на средини терена од њиховог средњег реда, без креативности, без сарадње. На средини терена се губи утакмица и ми смо успели у томе. Из тог разлога су Калуђер а после и Трифуновић остали тотално не запажени јер лопту није имао ко да има да. У праву сте, на овој утакмици се и дефинитивно потврдило да Каду није играч за велика дела....

Адију нека одмах подигну споменик и по мени је питање дана када ће он да запали из Звезде јер вероватно схвата да игра у тандему са фудбалерима у одбрани који нису фудбалери ни за пољанче. Не знам шта њему све то треба и зашто би се дечко бламирао. Оног клеа је ставио у унутрашњи џеп. Када одбрамбени играч направи будалу од играча из напада једним покретом тела па пошаље овог по ћевапе онда је то по мени дефиниција блама.

Пошто сада већ по навици пакистан зна да не може Коромана да заустави, онда га добро изморе а овај опет не може сам када остали играчи који требају да играју са њим не могу и не знају да улете у празан простор, не покрећу се него статично стоје и не мрдају.

Све у свему стекао сам утисак да смо играли 3 дана не би дали гол. Надам се исто тако да су у клубу схватили да довођење бивших играча дефинитивно НЕ РАДИ јер сви они греју клупу у својим матичним клубовима зато што нису спремни. Ако тамо нису спремни, нека ми неко објасни, зашто и како су онда спремни да одмах играју у Звезди? Колико још треба да се чека Миловановић? До краја јесени? До краја Маја?

О капитену боље ништа више да не пишем јер ако не останем хладан мораћу себе да оладим једном бананом на једно 15 дана одавде са форума.....

Цигани, битка је изгубљена али не и рат. Можда је боље што се све то сада десило јер мислим да је ово последња опомена спортском делу клуба да погледају себе у очи јер су лоше ствари и погрешни потези толико очигледни да нико не мора да буде паметан па да дође до сличног закључка.
Куп, као и утакмица код оног чобана у Кули је за нас у овом моменту дерби над дербијима или финале лиге шампиона и зато се надам да ће да падне једно 'лађење у главама играча пре него што одиграју следеће 2 утакмице иначе ће бити свашта....
Друже има једна велика разлика између Пижона и Кристића.
На страну што обојица су просечни тренери(мада сам мишљења да је овај први бољи),Пижон има своје ЈА,тј. не дозвољава да му се неко меша у састављање тима.
Многима прошле године није било јасно зашто Каду не добија шансу, сада добијамо одговор.
Кристић једноставно Кадуа не сме да изведе из игре,иако је по мени на дербију он требао да буде први замењен,а не Вешовоћ.
Нажалост клинац је испао жртва.
Боље Декија да чекамо до маја,него да гледамо ово говно бразилско.
(10-25-2010, 06:52 PM)zvezdinsin link Wrote:Друже има једна велика разлика између Пижона и Кристића.
На страну што обојица су просечни тренери(мада сам мишљења да је овај први бољи),Пижон има своје ЈА,тј. не дозвољава да му се неко меша у састављање тима.
Многима прошле године није било јасно зашто Каду не добија шансу, сада добијамо одговор.

А да ли смо добили одговор зашто су код Кристића Игњатијевић и Богдановић у другом плану а Пижон је обојицу форсирао до бесвести....

(10-25-2010, 06:52 PM)zvezdinsin link Wrote:Боље Декија да чекамо до маја,него да гледамо ово говно бразилско.

Не, није боље, него се не зна шта је горе. Ми немамо времена да чекамо. Из наше перспективе, појам нечега што се зове ”сутра” је за нас већ касно.
Да ли знаш колико има сати у Звезди? У Звезди је тренутно 12 и 5 а не 5 до 12. Паметном доста.....
(10-25-2010, 07:39 PM)CEBEP link Wrote:А да ли смо добили одговор зашто су код Кристића Игњатијевић и Богдановић у другом плану а Пижон је обојицу форсирао до бесвести....

У периоду када је Пижон био тренер Игњатијевић је практично био једини леви бек, оног Васиљевића не рачунам. Гума је форсиран на уштрб Кадуа што се касније испоставило да и није нека штета. Људи који прате тренинге кажу да је то било због његовог лудачког залагања на истима. Међутим, на терену се види да обојица спадају у категорију ''није шија, него врат''.
Слажем се 12 и 5,чак онако искрено не видим да нешто радикално може да се промени у зимском прелазном року.
Евентуално тај Нинковић...сад колико је то реално
Ma браћо... Глупо је потезати овакве теме, ко је бољи од два идиота, али кад ме већ вучете за језик...  Tongue Каду можда зна више са лоптом од целе лиге, али на утакмицама је катастрофа, ништа конкретно од њега нисам видео за све време од када је код нас, ајд да не претрам, дао је пар голова и пар прецизних пасова је имао, али да ли је то довољно за ово дуго време? Ма наравно да не!!! Гума? Тај човек гине и на тренинзима и на утакмицама, али лимитиран је, сем пожртвованости и понекад доброг шута, ништа специјално не поседује... Е кад би од ове двојице направили једног доброг... Тај би вероватно већ играо у Реалу или Барси  Wink

Биће ово тешка сезона за нас, бојим се само да ће многи од нас ускоро имати срчаних проблема од нервирања са овим идиотима... Али, поента је да не смемо да одустанемо, морамо и даље да будемо уз њих, да пружамо безрезервну подршку, јер само тако можемо да их доведемо до трофеја... Од пљувања нема вајде, а и не можемо на полусезони да изменимо цео тим...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
(10-25-2010, 08:52 PM)zvezdinsin link Wrote:Евентуално тај Нинковић...сад колико је то реално

Тренутно није! Момак има баш јак уговор са Динамом и вероватно ће га одрадити до краја (2012). Дотле има годину и по дана и Бог зна шта све до тад може да се деси. Мада, његова жеља да једног дана обуче најдражи дрес је неспорна.
Ма камо среће да смо у ситуацији да сада овде дискутујемо око тога ко је бољи од поменуте двојице а не који од поменуте двојице је мање зло. Овако траћимо време и енергију на тотално непотребне ствари. Поена је иста у сваком случају...

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)