Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
139. вечити дерби, Маракана 23.10.2010.
Понео се како се понео, онако какви су и они уствари, говно, говна, стока. Немојте да ширимо тему о њему, свако добије оно што заслужује на крају...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Мора ово боље.
Раније кад је на Маракани био мање број људи на малим утакмицама могло је да се нађе оправдање ако се закаже на дербију, сад га нема.
Нисмо били лоши, али нисмо извукли ни 50% потенција, пре свега мислим на певање. Јесмо губили од петог минута, али увек се сетим навијања на Маракани кад је стока пре неку годину водила 4:1. Север је тад био у трансу док су нас понижавали на терену.
Нема потребе да лажемо себе како смо били одлични, само треба да искористимо потенцијал који имамо. С обзиром на квалитет фудбала и сатанизацију навијача имамо ненормално добру бројност. Тај квантитет треба претварати у квалитет.
Мислим да је највећи проблем и даље што се не формира коп какав би требао да буде. Што немамо језгро које је спремно да лудује 90 минута, него се људи раштркају по трибини.
Не бих се сложио са тобом, навијање до тамо негде 70-ог минута било је сасвим добро. Не знам колики ти потенцијал мислиш да ми имамо, па кажеш да је ово данас било 50%...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Када на малим утакмицама немаш испод 7-8 000 људи онда на дербију мораш у својој кући да одуваш оне преко пута.
Не мислим да смо били лоши, само да можемо много боље и да не смемо да се задовољавамо овим. Могу да разумем на ЈНА да буде слабије навијање због немогућности координације на онаквој трибини, али на Маракани не сме да нам се дешава. Свестан сам и колико нас је сјебао тај рани гол.
Чак ни уз песму "Кад тешко је" нисмо грмели како умемо, а тренутак је био идеалан.
Морало је да буде много више тренутака кад долази до спонтане луднице на трибини.
Одлично нави9јање.Само то ћу рећи.
Узми у обзир дерби навијаче, узми у обзир преран погодак, узми у обзир то да нас већ пар година јебу на терену и све то заједно стави на вагу па процени какво је навијање било. Као што сам рекао, неких 70-ак минута доброг навијања...Идеално би било да смо грмели као уз песму "црно-бела застава" али сви знамо да је то немогуће. Да су оне пичке на терену показали макар нешто сигурно би то било боље, али не нешто претерано боље.

П.С. Зар ти мислиш да неко има трибину која прима 12-13 хиљада људи и да сви певају 90 минута и да је константна лудница? Мало претерујемо у нашим жељама...
Јебем ли га, можда грешим, можда сам очекивао превише.
Дефинитивно смо били бољи од оних преко пута, али они и не би требали да нам буду неко мерило.
Смета ми само то што иако се прича већ дуже време никако да се оформи тај коп који ће да грми 90 минута из кога ће да се шири песма. Само тад ћемо моћи да извучемо максимум.
(10-23-2010, 04:09 PM)Звездаш link Wrote: Смета ми само то што иако се прича већ дуже време никако да се оформи тај коп који ће да грми 90 минута из кога ће да се шири песма. Само тад ћемо моћи да извучемо максимум.
Слажем се...
Мислим да људи не требају да буду превише критички настројени на ово наше издање. Што рече ЦзБг узмите све чињенице у обзир и тек онда процењујте. И овакви данас баш као и на претходном дербију на МАракани иако смо од почетка меча губили и на крају изгубили ,однели смо победу на трибинама у односу на гробаре. За нешто више, за неко лудило које ће трајати током свих 90+ минута, потребни су нам ипак играчи који знају шта је Звездин грб , 11 ратника на терену који гину за Звездину победу као да сутра не постоји, а не безмуде пичкице које се вуку по терену, и не могу да створе шансу на својој Маракани за 90 минута
Север је данас изгледао фантастично, навијање је по мени било сјајно, поготово почетком другог полувремена. Штета што то није адекватно испраћено од оних слепаца на терену.
[Image: 35c0qqq.gif]

Forum Jump:

Users browsing this thread: