Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Slavoljub Muslin za trenera!
Posle ovog poraza u Golubovcima, koji je najmanje ocekivan, mislim da treba vratiti Muslina pod hitno. Slobodan je covek, dobio je otkaz u Levskom (mislim da je taj bugarski tim).

Filipovic je kurac od trenera. Sanse da napravi nekog kvalitetnog igraca su ravne sansama da ce dobiti menzis.

Muslin je tvorac bre jednog od najkvalitetnijih igraca sveta - Zinedina Zidana. Pa i sam Zizu je rekao "Slavo mi je najvise pomogao" pa jebem li ga to je Muslin! Nije Del Boske, nije Marcelo Lipi, vec covek koji nam je posle 5 godina vratio trofej u sveti klub.

Muslin ima iskustvo, i jos par proverenih igraca (Bixente Lizarazu i jos par...) a File?

Morao bih da kazem, koliko se on nervirao kad je "prodata" tekma u Vigu. Tu su se svi slozili da je prodata. Ipak tu nesto smrdi...

Da li je prodata ili ne?
Reply
Slazem se da Fileta treba oterati u tri ...
Ali ne ponovo Muslina. On je imao svoju sansu. Mislim da bi to bio los potez.

Jebes bre taj poraz i ovako nista ne znaci. Bolje u ovoj sezoni nego u novoj.

Dajte klincima jos malo vremena i bice svasta.

Pozdrav
Reply
I u druge timove su se vracali stari (novi) treneri. Jer je uprava primetila kolko moze jedan stari trener da ponov ucini. Tako se to radi po celoj zapadnoj evbropi. Bilo kako bilo, al Muslin je zadnjih nekoliko trenera ipak onaj koji je to radio najbolje. Nek ga vrate, al onda on da ima malo vise funkcija, ne samo trenersku, nego i Duletu da pogleda u rabotu. Muslin ima NOS za talente..
Reply
Quote: Muslin ima NOS za talente..
????? ????????, ?????? Smile
Reply
Quote:Filipovic je ku*ac od trenera. Sanse da napravi nekog kvalitetnog igraca su ravne sansama da ce dobiti menzis.
( da nije tuzno, bilo bi smesno)
1. File nije za trenera. Bar ne fudbalskog...temperamentom kakav on poseduje, vece uspehe i rezultate bi ostvario da se posveti pecanju ili sahu...
2. Filetu treba zabraniti da daje izjave u novinama. Jednostavno, glupo je trositi papir vreme i novac na textove koje niko ne moze da cita...

3. O Muslinu iz Zvezdine revije : "Na mecu kupa UEFA jesenas se severom zaorilo "Jedan je Slavoljub Muslin". Nakon 15 bodova zaostatka za Partizanom na kraju prosle sezone i "minus" 15 u ovoj sezoni odnosno 30 bodova manje od komsija o Muslinu se opet polemise. Zasto? Govor brojki uvek je najrecitiji i na temelju brojeva najbolje se moze rasvetliti svaciji ucinak. To da li nam se igra svidjala ili ne vremenom se zaboravlja isto kao i to sa kakvim je kadrom trener raspolagao. Pamte se trofeji i pobede. U fudbalu kod nekih vazi ono okostalo "lopta je okrugla" i "sve je moguce". Doista je tako, ali sa brojkama nema cile-mile.
Slavoljub Muslin trener Crvene zvezde bio je 2 godine i 8. dana. Crvenu zvezdu je vodio na 103 utakmice - na 76 prvenstvenih, 10 Kup i 17 evropskih. Skor na prvenstvenim mecevima je briljantan : 61 pobeda, 11 remija i 4 poraza uz gol razliku 178 :44. Na kup utakmicama sa Muslinom Zvezda je pobedila u 8 susreta, 1 remizirala i 1 izgubila uz gol razliku 25:20. Ukupan skor Crvene zvezde sa Slavoljubom Muslinom je : u 103 utakmice ostvareno je 75 pobeda, 19 neresenih rezultata i 9 poraza uz gol razliku 225:68.
Osvojio je 2 titule i 1 Kup. Od 30. oktobra 1999. godine do 31. marta 2001. godine na domacim utakmicama je neporazen. U tom periodu odigrano je 58 meceva sto je rekord svih vremena u jugoslovenskom fudbalu. Od 26. februara 2000.do 1. oktobra 2000. godine u domacim takmicenjima crveno-beli su postigli27 uzastopnih pobeda. I to je rekord svih vremena u jugoslovenskom fudbalu. Kako je lepo biti navijac Crvene zvezde u tom periodu. Na utakmicama koje je vodio Muslin Mihailo Pjanovic je za Zvezdu postigao 50 golova. Posle Muslina Pjanovic je dao dvadeset golova!!!"
[Image: pobednik.jpg]
Reply
MUSLINE VRATI SE<SVE TI JE OPROSTENO!! ;pivo
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Reply
Misilm da bi u celoj ovoj gunguli najbolje resenje za FK definitivno bio Slavoljub Muslin.Covek ima rezultate iza sebe,stvorio je gomilu dobrih igraca(neko vec pomenu Zidana,Lizarazua).Ono sto mene licno medjutim mnogo vise brine je PONOVNA rasprodaja igraca.Da ne bih otvarao novi topik,o ovoj temi cu ovde nesto da napisem.Ne tako davno,na pocetku ove sezone,Dzaja po milioniti put ponavlja vec istorijsku recenicu(koju ponavlja vec zadnjih deset godina):"Stvaramo tim za Evropu".Danas medjutim,svi nasi mediji bruje o odlascima nasih najboljih igraca preko granice.Vidic,Markovic,Gvozdenovic,pa cak i one sisice Pjana i Boskovic,verovatno ce im se pridruziti jos neko...O kom novom timu se onda radi?Nek prodaju jos i Kovacevica,Bastu,Mrdju...Pitam se samo DOKLE vise,da li smo najgori klub na svetu pa da svake godine prodamo vise od pola prvog tima?Da li je u pitanju lopovska uprava ili nesto drugo,tek,interesantan je i podatak da osim Bajcetica NIJEDAN Zvezdin igrac nece ni da cuje da se vrati na Marakanu(cak ni oni koji su igrali po raznim Kinama i Indonezijama).Sa ovakvom upravom ja mislim da nema sta da trazimo u narednim sezonama,dosao nam za trenera Muslin,Marcello Lippi,Del Bosque ili Alex Ferguson.Zasto?Jednostavno,svake sezone se tim iznova sastavlja,ne stignu ljudi ni da se uigraju,a vec je kostur tima vec rasprodat.Postujem Dzaju i sve sto je uradio za Zvezdu,ali mislim da je krajnje vreme da se skloni na neku drugu funkciju,i da najvazniju fotelju u FK prepusti nekom drugom,sposobnijem.Sto se Duleta Savica tice,njega bi trebalo postaviti za pomocnika Stoletu ekonomu.Kao igrac je bio sjajan,ali sada :zbunjen
U svakom slucaju mislim da je krajnje vreme da se nesto preduzme,da bi se stalo na put stalnim rasprodajama igraca.Pozdrav,izvinjavam se zbog duzine posta
Reply
Lucky, uporedi koliko minuta ima Pjanovic u vreme Muslinovog, a koliko u vreme Filetovog vodjenja.
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply
I ja sam pristalica Slavoljuba Muslina!Iako nije uspeo da nas odvede u Ligu Sampiona(a ruku na srce,nismo imali ni srece sa Dinamom),covek nam je doneo dve titule i kup,a Filipovic ce to uraditi,bas kao sto je Kiza rekao,kad dobije menzis!Slusam ove trenere malih klubova koji kazu da bez respekta idu na Zvezdu,a Filipovic:"Javor je jedan vrlo neugodan i tezak rival,nece nam biti lako"!!!??I to nam je trener??!!Nazalost ja ne verujem da ce se Muslin vratiti,jer zna kakav nam je fudbal,cesto je to isticao,ali daj boze,mozda se predomisli.
Sto se Dzaje tice,mislio sam da on jedini valja u FK,ali ako rasproda tim (ukljucujuci i Vidica)kako sto se najavljuje,treba njemu objasniti neke stvari!!!

JEDAN JE SLAVOLJUB MUSLIN!!!
Reply
Quote:...nema sta da trazimo u narednim sezonama,dosao nam za trenera Muslin,Marcello Lippi,Del Bosque ili Alex Ferguson.Zasto?Jednostavno,svake sezone se tim iznova sastavlja,ne stignu ljudi ni da se uigraju,a vec je kostur tima vec rasprodat.
Tacno to. Nije ni Dzordz Bush kriv sto je ziv...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: