Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Лига других тимова - сезона 2010/11
(08-26-2010, 01:23 PM)ЦЗБГ link Wrote: [quote author=MACAK link=topic=3859.msg82628#msg82628 date=1282809999]
Какав први такав и други тим,резултати исти >Sad.Манекени и незналице а заборавили су који грб носе на дресу и да је  нешто из раја израсло.
Да нећеш ти можда да их бијеш? :o
Немојте себи да дозволите свакакве глупости....
[/quote]Шта се ложиш,то је фигуративно
Reply
Данас добили чуку 3:1 уз лошу игру и слабо залагање,нема хтења и залагања.Како мисле резервисти да изборе место у првом тиму и да се наметну ја незнам. ???
Reply
Извор: Спортал
Quote:Евро Гол Миловановића за ”Б” тим Звезде

Фудбалери Црвене звезде савладали су екипу Земуна у Лиги Б тимова која се од ове сезоне игра на територији Београда - 3:0. Био је то дуел 4. кола, а голове за црвено-бели тим постигли су Миловановић у 42. минуту, Мијовић у 65. минуту и Лазовић у 83. минуту.

Тренер Никола Радмановић је на терен извео следећих 11 играча: Бајковић, Микић, Михајловић, Рогач, Рељић, Богдановић, Миловановић, Лазовић, Бинић, Јевтић и Перовић, а у игру су још улазили: Павловић, Аритоновић, Илић, Мијовић, Васиљевић, Цветковић и Блажић.

Евро гол Дејана Миловановића са више од 20 метара затворио је прво полувреме у којем је Звезда био бољи ривал, док је Мијовићева сналажљивост у 65. минуту после соло продора Блажића донела повећање вођства. Тачку на утакмицу ставио је Дарко Лазовић ударцем са 17 метара у финишу меча.

„Б" тим Црвене звезде у следећем колу игра против ОФК Београда на Карабурми.
Reply
Аууу, у каквој су депресији Перовић и Јевтић ...
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Искрено, то и мене плаши. Па они су били бре носиоци игре прошле године. У тоталном ку... су. Ако се нешто не поправи остадосмо на два добра шпица Трифуновића и Калуђеровића. Шта ће бити ако се неки не дај боже повреде, не смем ни да помислим ???
Искључите ТВ, укључите мозак
Reply
Побеђен Хајдук са Лиона 2-1. Голове дали Мијовић и Лазовић. Црња није лош, имао је добре тренутке, али и то је довољно с обзиром да је тек 2 дана овде. Играли смо углавном са омладинцима, који кидају и види се огромна жеља, а за Блажића и Цветковића, јооој кукуј леле, само то. Губили смо 0-1 и тек онда смо почели да играмо некакву игру, а до тад је све било буквално малтретирање јадне лопте.
Искључите ТВ, укључите мозак
Reply
Па баш и не кидају клинци. 4-5 њих нису лоши, остатак бледо.
Reply
да ли може мало више о овом црнцу, колико је игра, како се креће, ваља ли ишта? Хвала
Reply
Дошао је тек у суботу, тако да је рано судити.
У сваком случају није грешио. Играо је мало дефанзивније, прилично брзо се ослобађа лопте, тражи најпростије решење, зна да одигра у простор, али премало времена да би се могло закључити нешто више.
Reply
Ја сам гледао данас, црња ми се није свидео ни мало. Некако ми смотано делује. Видећемо још да ли ће се боље показати убудуће. Иначе Лазовић искидао, стварно је био добар данас, да се ја питам мало по мало би га укључивао у први тим!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: