Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PREDLOZI I KOMENTARI
Ја бих питао уреднике подфорума СЕВЕРНА ТРИБИНА, ко и зашто је обрисао мој упис из теме ''Плагијатори''?

Јесам ли промашио тему, или слика коју сам ставио није плагијат.
Нема никаквих проблема ако је слика обрисана са разлогом, зато сте ту и то вам је и посао ... само ме занима где сам то ја погрешио?

Не очекујем да сваког понаособ обавештавате када му бришете уписе, али ако сам прекршио неко правило, нек ми се то и каже.

Хвала

ПС:
Ако неко има неки проблем, или неслагање са тим што ја овде пишем, лако ћемо то решити. Лепо кажете српским језиком, и ја престајем да пишем.
Reply
На насловној страни сајта, у падајућем менију Галерија могло би се убацити и Сезона 2010/2011.
Reply
Хвала Север!
Reply
(09-18-2010, 07:32 PM)Skrimo link Wrote:не знам где да окачим ово,али на многим темама имам овакве проблеме тј на неким имам на неким немам

http://img829.imageshack.us/f/ewqvc.jpg/
Хајде пробај поново да одеш на исту страну. Проблем решен....

Када неко постави директан линк за одређену вест а ако је тај линк предугачак, неки интернет браузери немају ту могућност да ”поцепају” линк на два дела и помере остатак истог на следећу страну. Из тог разлога се овакве ствари дешавају. Рецимо то није случај са Firefox-ом који аутоматски остатак дугачких линкова пребацује на следећу страну али је дефинитивно случај са Safari-јем или са браузером који ти користиш.
Reply
Подфорум "Orthodox Brothers" је описан као "Forum on English",али правилније је "Forum in English".Није велика разлика,ако могло би да се исправи.Осим тога, ово је деф. најбољи форум за који знам! Smile
КрВ ТеЧе МоЈа ЦрВеНо БеЛиХ БоЈа
Reply
(10-23-2010, 02:54 PM)Звездашица link Wrote:Подфорум "Orthodox Brothers" је описан као "Forum on English",али правилније је "Forum in English".Није велика разлика,ако могло би да се исправи.Осим тога, ово је деф. најбољи форум за који знам! Smile

Апсолутно си у праву. Преузимам један део одговорности мада искрено речено нисам то ни запазио до овог момента јер су слова тотално сива и једва запажена па ми је из тог разлога цела ствар и промакла.
Reply
Форум је добар и сваки вид едукације људи на нашој трибини је јако позитиван и има добре теме али по мени сам изглед форума треба да је много квалитетнији и савременије одрађен нешто попут овога http://www.srpskatribina.net/ да на форуму тако буду урађене ставке са иконицама(ко сто је на ТРИБИНИ  и да ставке форума буду тако испод неке лепе слике насе кореографије или неке слике лепе са насег КОП-а/ лепа слика је салова Звезда-воса)контам да би било јако лепо, форум је добар али се мора радити на самом дизајну...
Reply
Форум или сајт? Не разумемо се баш најбоље... Насловна сајта има све о чему причаш, изглед форума какав ти предлажеш смо имали годинама пре трибине и осталих, па се показао као нефункционалан и прешли смо на овај који је сада актуелан, функционалан и служи сврси...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Мислим на форум а и сајт сам може лепше.На форум мислим да се уради :разврстају теме са видео записима и теме са сликама и посебно теме на којима се пише, предлаже, препуцава расправља... да кад се улази у сам сајт да има нека анимација .... Јел ја лично сматрам да је сајт огледало групе навијача тог клуба)рачунар у данашње време је опасно средство комуникације које преузима глобални примат доста навијача звезде је ван матичног града клуба и није због тога у додиру са делованјем и новинама своје навијачке групе  и то не треба занемаривати већ едуковати а најбоље је путем интернета ! А сам контакт са интернет страницом оставља упечатљив утисак на посетиоца (који 1 пут посећује) искрено ја немам ништа против оваквог форума али ми изгледа јефтино и може то боље у сваком погледу. Велике навијачке групе имају своје секције(људе)који су само задужени за нет и унапређиванје,прављење интернет страница, анимација, хакерисање противничких(кад се рат води води се онда тотални рат!!) толико!
Reply
Форум изгледа одлично, леп је и лако се сналази. Али не бих о томе укуси су различити.
Али почео си да претерујеш, ''ВЕЛИКЕ ГРУПЕ'' ??? А шта смо ми, неорганизована групица од пар стотина људи?  Big Grin
И какав црни интернет рат, о чему ти збориш, ниси ми јасан  Big Grin
[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)