Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ja te volim Srbijo...
Сутра се игра и фудбалска утакмица у Крагујевцу младих(до 21 год.)  Србија-рватска.
Ми смо изгубили сваку шансу да идемо на првенство али...
Утакмица почиње у 16:00,карта је 100 динара а може се
купити само уз личну карту.''Црвени Ђаволи'' ће организовано бодрити
нашу репрезентацију а позвали су и остале навијачке групе
да им се придруже(на јужној трибини).
All Conductors Are Bastards
Reply
Јел не мислите да се Хрвати боје Теодосића, као Салета Ђорђевића, што им је спичио ону трицу  ;D
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
(09-03-2010, 04:04 PM)дрвосеча link Wrote: Јел не мислите да се Хрвати боје Теодосића, као Салета Ђорђевића, што им је спичио ону трицу  ;D
Надам се да ће од сутра почети да га се боје, ако га се већ и сад небоје  ;D
[Image: psihodelija1s.gif] [Image: cetnici-s.gif] [Image: Delije_sever.gif]
Reply
ако клео стварно заигра за репрезентацију а сутра му дају пасош бар пише на неколико информативних сајтова,више никада репрезентацију у фудбалу нећу пратити.
Reply
Ја сам се згрозио када сам прочитао данас да га је позвао Дачић на пријем у свој кабинет... Хоће да се зготиви са њим као са Лимом!  ИМА НЕКА ТАЈНА ВЕЗА...  Big Grin
Reply
Још ако му среди црвени пасош преко руке... Ја искрено никад нисам нешто претерано навијала за репрезентацију, ал ако нам још овај дође тек онда никад нећу навијати за њих! Како бре мајку му да навијам? Па замислите, Клео даје гол на асистенцију Миралема Сулејманија или Адема Љајића! Ма дааај  :Smile
Reply
(09-03-2010, 06:51 PM)Skrimo link Wrote: ако клео стварно заигра за репрезентацију а сутра му дају пасош бар пише на неколико информативних сајтова,више никада репрезентацију у фудбалу нећу пратити.
Такође!  >Sad
Нисам ја за њих навијао јер су добри,већ што су моји!!!
А од сад то нису моји тако да...
All Conductors Are Bastards
Reply
Моје интересовање за репрезентацију престаје од данашњег дана. Па макар играли финале, заболе ме искрено, јер као што Горгонзола рече, ова репрезентација више није НАША, већ постаје ТУЂА. Верујте ми, чим су му дали пасош, чим он прича по новинама да ће разговарати са Антићем, то је готова ствар. Лепо мој матори каже, он до краја првенства ако убоде 10 голова то ће бити успех. Иако не подносим Мрђу, он је класа за овог, Калуђеровић ће тек показати колико вреди. Али не, изгледа да је антисрпски синдром захватио и ФСС. БОЈКОТ репрезентације и крај!
Искључите ТВ, укључите мозак
Reply
није то антисрпски синдром то је синдром заради што више. Продаће клеа за далеко веће паре тако што ће га форсирати у репрезентацији,тако да ће и толе и његов партизан имати много више пара него што би добили без тога,зато оволика журба и оволика прича и дизање смрдљивка у небеса,јер знају да ће га продати за 6 месеци или годину дана највише,па ће му напумпати утакмице у репрезентацији и добити вишеструко већи износ него што би иначе добили.
У сваком случају јадно.
Reply
Па добро, имали смо репрезентацију СВОЈЕ земље читава два циклуса! У каквој држави живимо, ово је и више од очекиваног!  >Sad

Невероватно је како се ова прича медијски гурала. Прво, да је тај Клео класа као што се прича, што не избаци из поставе Луис Фабијана па дебитује за своју земљу? Друго, написи по новинама да би ВЕЋИНА у Србији волела да га види у дресу репрезентације. Па која већина, мајку вам јебем, кад су навијачи његовог клуба дебела МАЊИНА у овој земљи, а и они су подељени по овом мишљењу. Сваки нормалан њихов навијач је против, то знам. Ако стварно заигра доћи ће до великих подела када је подршка тој репрезентацији у питању, а у последње 4 године је дошле до извесне врсте уједињења навијача. Причу да је неко против ће свести на клубаштво, а вероватно ће искористити прилику да оцрне навијаче Црвене звезде, који ето не могу да се помире што је прешао у Партизан, па му звижде. Нема ово везе са клубаштвом, сваки искрени љубитељ фудбала у овој земљи је против да странац игра за нашу земљу. Да смо народ као што нисмо, цео стадион би звиждао на сваки његов додир лопте. Али неће бити ништа од тога, вероватно ће се само вратити време југославије кад су се Север и Југ пљували на утакмицама репрезентације.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)