Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Дизајн зона
Да, слажем се.
Ајде Кизо да направимо мајицу да изува!
Да нам завиде колико је мајица екстра  ;D... Подржавам максимално идеју, па ћемо ширити и преко нета. Мислим да ће доживети и стварно велики тираж, можда неслућених размера (20.000 комада)... јер нема тог човека који неће купити мајицу када види име свога града на мајици.
Мислим да је ово могло и годинама раније да се одради, али ни сада није касно!

ЗВЕЗДА СРБИЈА - НИКАД ЈУГОСЛАВИЈА!

п.с.
заборавио си Бенковац (град који је имао фантастичне навијаче Звезде у време СФРЈ), и Пакрац, Вишеград, Смедерево, Врање, Неготин, Пирот, Прибој, Крушевац, Крагујевац, Куршумлија...

п.с.с.
Још нешто... мислим да нема потребе да стављаш нека мања места типе Ердут, када је то код Вуковара. Нити овај нагласак Босанска Градишка, јер довољно је само Градишка, Грахово... ово само непотребно продужава име на мајици.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
[Image: untitled-1-copy.jpg]

треба још мало да средим ''прелазе'' између неких слика
Reply
(09-01-2010, 05:33 PM)ЈеленаРС link Wrote: [Image: untitled-1-copy.jpg]

Добро је осмишљено, само када се гледа игледа све помешано! Или некако да си раздвајала са белим линијама или некако друго... Некако је неразумно

едит:

Или да си урадила те слике једнобојно, значи само црвена на пример па да их стављаш.
Reply
^
зато што је КизаЛион тражио да буде као'' сличица републике српске на насловној страни''
Reply
Знам видео сам, али тамо има мање слика па је некако лепше. Ако овако треба немам ништа против, само сам изнео своје мишљење.
Reply
Далеко од тога да је лоше, одлична слика Јелена, можда не најсрећнији избор за мајицу, можда више за пресликач. Плус мислим да је много боја, за ово што Киза хоће.
Reply
(09-01-2010, 05:51 PM)Никола Д/С link Wrote: Далеко од тога да је лоше, одлична слика Јелена, можда не најсрећнији избор за мајицу, можда више за пресликач. Плус мислим да је много боја, за ово што Киза хоће.

Па ја сам и мислио на боје, лоше сам се изразио... Зато сам ставио едит да тје требала једном бојом на пример да уради
Reply
Лепо си ово одрадила Јелена.
Него знаш шта ми упада у очи. Нема Јужне Србије...  ??? Где је српско Куманово, Скопље, Тетово... древни српски манаститри и цркве из Душановог царства.
Боље да они стоје ту, него Истра и Загорије. Истра никада није била наша, иако су наши људи ишли тамо да раде, углавном после 1950. године. Наше је од Вардара па до Купе  Wink
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
да се не заборави Липљан(старо српски град,историјско место,где су 80 посто били срби  а сада једва 5...Старо Грацко(убијено 14 жетеоца у једном дану)...Обилић,Милошево,Вучитрн,Косовска Митровица,Звечан,Ново Брдо,Гњилане,Урошевац,Призрен,Пећ,Ђаковица,Осојане...
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
[Image: gzm-1.gif]
Reply
(09-01-2010, 05:33 PM)ЈеленаРС link Wrote: [Image: untitled-1-copy.jpg]

Ај среди мало, па убаци и Лазарицу!    Wink
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 11 Guest(s)