Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
СВИ на стадион!!!
није више Стојковић, говно је СТОКОвић

http://i34.tinypic.com/2zoewzs.jpg
а ова порука би боље могла да се  отпева на ту споменуту мелодију,

или нешто овако..

але стоковићу
посто' си краветина,
имаш сисе 'место јаја
и уста пуна гована. 

мада боље би било батине да добије,  какве бре песме..  >Sad

[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
[Image: 1czbg.jpg]
BOMBE NA JNA!
Reply
(08-31-2010, 07:08 PM)ORTHODOX.NS link Wrote: [quote author=фкцз link=topic=3858.msg82884#msg82884 date=1283280209]
[quote author=Члан библиотеке link=topic=3858.msg82883#msg82883 date=1283279280]
http://i54.tinypic.com/oplpt.jpg
дај још, дај још..  ;D
[/quote]

ОСЕЋАМ МОЋ... Big Grin
[/quote]

Али мене фасцинира застава са Урошевим ликом! Екстра бре!
Искључите ТВ, укључите мозак
Reply
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Ај да питам...никако ми није јасно.Зашто овај снимак траје само 1.36 и буквално када песма креће да се захуктава снимак се прекида?Јер скупа та трака за камеру па је толико  чува сниматељ...или шта је у питању?Ово није први пут да се ово дешава.
Reply
Ако је нешто скупо, то је претплата за интернет а не траке као што ти мислиш. Више пута се дешавало да фајл који траје 6 минута и укључени су сви добри моменти и велики је око 500мб стане на пола, нешто се сјебе, и онда морам да подижем опет, некад и по 2 пута и онда се на крају подигне. Зато је звук и резолуција квалитетна, не качимо ми срање снимке.

Овај видео је прекинут, треба да се појави и наставак.
Reply
Е да... Интернет веза, то је један од разлога што се чека пар сати да се појави видео, иначе би били међу првима по постављању видеа.
Reply
МА није проблем да се чека...већ да кад изађе снимак...изађе какав треба!
Reply
Ево снимак нове песме, неколико пута певане ... снимак је са д.нет-а.

Reply
(09-01-2010, 01:55 PM)KizaLion link Wrote: Е да... Интернет веза, то је један од разлога што се чека пар сати да се појави видео, иначе би били међу првима по постављању видеа.
Кизо не можеш да имаш ексклузиву са ХД снимцима као што имаш са фотографијама, нажалост код нас је брз интернет још увек мисаона именица и то је једина препрека. Није проблем сачекати пар дана али кад већ одрадиш тај ХД, одради га да буде дужи, шта нам вреди снимак од 1-2 минута. Одрадиш рецимо 2 или 3 снимка по 4-5 минута и постављаш један по један то може да траје и 7-8 дана, нема везе. Ово ти је једна моја мала сугестија па ти види да ли можеш то да изведеш.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Не треба бити ограничен ко саксија па сад мора по сваку цену сваки пут више снимака по 4-5 минута.СВе зависи...ако је било добро треба издвојити све најбоље тренутке...а не треба силити и сваки пут по сваку цену радити дуге снимке када нема толико тога да се прикаже.Али када је ситуација као на јагодини...за то се не штеди ни трака ни батерија на камери...за то се живи и то треба пренети што боље овде!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: