Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
СВИ на стадион!!!

стојковићу ти си права пичкетина исти си ко с југа гробари

ова мелодија би покидала..
НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕ...
Reply
ајде молим те сними како те речи треба да изгледају на ову мелодију па окачи негде.. ја већ 3 минута покушавам и мора да сам луд..
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
Шта како ..па замениш речи... и отпевај уз овај ритам...мени звучи добро..не знам
Reply
(08-30-2010, 10:31 PM)ORTHODOX.NS link Wrote: Шта како ..па замениш речи... и отпевај уз овај ритам...мени звучи добро..не знам
ма није ваљда?

але стојковићу
ти си права пичкетина
исти си ко с' југа
гробари

негде има вишка, негде мало фали.. све у свему не ваља..
СМРТ ДИКТАТУРИ!
Reply
(08-30-2010, 10:47 PM)фкцз link Wrote: [quote author=ORTHODOX.NS link=topic=3858.msg82841#msg82841 date=1283207488]
Шта како ..па замениш речи... и отпевај уз овај ритам...мени звучи добро..не знам
ма није ваљда?

але стојковићу
ти си права пичкетина
исти си ко с' југа
гробари

негде има вишка, негде мало фали.. све у свему не ваља..
[/quote]

па ја сам мислио без тог але... са нагласком на стојковићу... као што у овој песми иде гробар је...  даље је ок ти си права пичкетина...
Reply
Покушавала сам утиске да средим све до данас, и не иде ми! Утакмица за памћење. Пиротехника чуда чини, заиста. Навијање, за 10-ку! Нема шта, заиста смо једна од најбољих у Европи. Имам само пар малих замерки. Поменули сте сви кашњење, то мора да се већ једном искорени. Па нема ништа лепше бре него кад уђеш и пола сата-сат раније и полако се спремаш за утакмицу. Верујем да је зато и нова песма почела са шипке мнооого касније него што би требало. Сетите се кад смо учили ''Ајде играј и бори се''. Даље, заиста много сниматеља на трибини  ???  Докле бре више? Све што има да се види, види се на тјубу на клипу, нема потребе да имаш то исто и у сопствениј режији. Мој предлог је да се уради нека парола која би  била окренута нама! И последње, можда и најбитније. Коп. Протеклих година, коп, језгро, назовите то како хоћете, је било покретач целе трибине. У недељу то није било баш тако. Гомила људи стоји и гледа у терен, коментарише, баца се у транс када Короман лоше асистира, јебе све по списку свима... То је неко моје мишљење, можда и грешим. Е, да, умало да заборавим. Заиста ме је језа прошла кад је играч Јагодине изводио пенал. Такву буку и то хтење да се промаши гол, у животу нисам чула! Могу мислити како је њему било, кад му је прорадио Андерлехт синдром  Big Grin  Не могу да дочекам час када ће чупава курва стати испод Северне трибине да брани! 
Reply
После дуго времена одлична атмосфера, бакљаде, барјаци, нова песма, ватромети....одлично! Била је хаварија....осим што смо се у појединим тренуцима чули из пет гласова, јер бокови тамо мало касне, али ок....велика трибина је ово. треба све ускладити! Била је хаварија, лудница....ИДЕМО ДЕЛИЈЕ!!!
Ја сам године провела са тобом.....
[Image: zvezdaen0is1.gif]

Uploaded with ImageShack.us
Reply
http://i54.tinypic.com/oplpt.jpg
КО БЕЗ ДЕЦЕ КУЋА
ТО СИ ТИ БЕЗ НАС!!!
Reply
(08-31-2010, 06:28 PM)Члан библиотеке link Wrote: http://i54.tinypic.com/oplpt.jpg
дај још, дај још..  ;D
СМРТ ДИКТАТУРИ!
Reply
(08-31-2010, 06:43 PM)фкцз link Wrote: [quote author=Члан библиотеке link=topic=3858.msg82883#msg82883 date=1283279280]
http://i54.tinypic.com/oplpt.jpg
дај још, дај још..  ;D
[/quote]

ОСЕЋАМ МОЋ... Big Grin
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)