Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Судбине Звездиних екс-играча?
Ајде само да се са коментарима на ову вест сачека док не будемо видели да пером прелази преко хартије! Ни једној вести о нашем фудбалу више не верујем док не видим својим очима, тако да је свакако препоручљиво сачекати.
Reply
Не могу да верујем да некога тангира пропали голман који покушава овако да спаси своју каријеру. Јадан је да јаднији не може да буде. Још од момента кад је уцењивао управу да би бранио у финалу купа против Војводине он је за мене нула. И то је неки велики циган?! За гробаре је овај потпис постао добар тек кад су видели реакције које се и овде могу прочитати изнад Северовог уписа. И треба да брани за њих јер за боље није!
Reply
СЕВЕР ЕДИТ: Овакве ствари више нећеш писати овде!  >Sad >Sad

Пијанац: Санкција је ЖУТИ КАРТОН!
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
[Image: 1czbg.jpg]
BOMBE NA JNA!
Reply
А његова изјава из 2006. године пре него што је отеран из Звезде због карања Пиксијеве жене: "Само још да се пласирамо у лигу шампиона, па ћу комотно да се убијем". Умри лицемеру.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
:-\

[Image: untitled.png]
Reply
Није то наша срамота...већ искључиво његова... просто ми га је жао...
[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply
Шта сам ја рекао?  >Sad  Толико је играча продефиловало кроз овај клуб, а ви се 'ватате вести са разних сајтова које још нису потпуне. Тему привремено стављам под кључ док све не буде готово, а и док се вреле главице мало не охладе!
Reply
Откључавам тему са надом да смо зрели да причу која се водила оставимо иза себе. Наставимо где смо стали пре тога! Свако даље спомињање господина вс-а ће бити санкционисано тачком 10. Правилника под-форума ''Терен''!
Reply
Reply
A сетите се само прича о Марковићу... Те гробар те ово те оно... Зато и не треба веровати у све приче... Људи се једноставно покажу и докажу ко су и шта су... Ова два момка заслужују пуно поштовање Севера за начин на који су носили црвено-бели дрес и како су га репрезентовали на сваком кораку... О Милијашу као играчу може да се распреда до сутра, укусима се не може удовољити, али као капитен и Звездаш - десетка!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)