Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
СВИ на стадион!!!
доста људи данас, али као и увек касни 40 % севера! навијање доста добро 200 барјака  Smile нова песма.. идемо делије после паузе инвазија на карабурму.
Reply
Кад' тешко је, кад' је лоше
и када ти не иде,
Тебе ће, наша песма
водити до победе!

Овом песмом је започела данашња утакмица. Песма која је фантастична у смислу мелодије и текста! Брзо смо је научили па је и добро отпевана. Скандирано је име нашем играчу Вилотићу, а затим почело одбројавање, где је на нулу бачено брдо папирића. Следе димови и бакље! Песма ''и да ми понуде милионе билоне'' фантастично отпевана! Почетак другог полувремена трибину је красило више од 150 барјака!! Пиротехника у ооогромном броју, ватромет, бакље и димови! Средином другог полувремена запаљена мања курватска застава. Чекали смо наш други гол и све је било лакше! Крај утакмице и играче смо испратили уз нову песму и скандирање ''шампиони''!!! Одлично вече. Следи пауза па опет на стадион!
Reply
Слике...

http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...Z_jagodina
Reply
Коначно ПРОРАДИЛА ЗВЕЗДИНА МАШИНА. Калуђеровић стално у неким шансама, Короман се пробудио, Тошић изгледа схватио да овде нема зајебавања, Каду свака част...  Пенал чиста глупост! ДЕЛИЈЕ јединствене!
Reply
Кад' тешко је, кад' је лоше
и када ти не иде,
СЕВЕР  :-[  ће, наша песма
водити до победе!

Али ја ћу и даље овако да певам  Tongue  , чудно да је већина прво викала Север... можда су сви некако алергични на речи на слово Т...

Свеукупно навијање је било одлично...  север оправдава поверење 12ог играча, црвено бели барјаци, бакље,  стробови, ракете... најзад препознатљива атмосвера после дуге неправедне  паузе.
Било је можда и до 20000 људи на стадиону, докле ће неки површни новинари да отаљавају свој посао па 10 минута пре меча пишу извештаје... и докле ће да се касни на мечеве.
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
[Image: 1czbg.jpg]
BOMBE NA JNA!
Reply
РАКЕТНА БАЗА - Маракана

ПС
Смем ли да питам кад ће бити Кизин ХД?
Reply
ФЕНОМЕНАЛНО ВЕЧЕ НА МАРАКАНУ !!! па људи све ово што смо ми вечерас одрадили,ватромет,бакљада,папирићи,барјаци неким групама је потребна цела сезона да одраде.Нова песма одчична,добар ритам и може да се пева дуго као у другом полувремену.Ушло се на време,песма се учила и тад маса почиње да пада у транс који је трајао током целе утакмице.Север пун што смо некад могли само да сањамо.На почетку папирићи,касније милион барјака и мноштво попаљених бакљи.Онаква лудница после одрањеног пенала,пар пута цео стадион у трансу са све истоком у западом,играчи победили како тако,небитно.КОНЦЕРТ,веома важно  3.10 после утакмице са младим радником,500 динара куповина карте обавезна,ширите причу. ТОТАЛНА ЛУДНИЦААААААА !!!
Reply

Биће још пар снимака, кад их поподне проберем
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Навијање одлично. Опет доста људи касни. Добар број пиротехнике. По мени сем пиро ШОУА  ;D најјачи утисак ми је песма и да ми понуде...Јер смо је сви отпевали онако из срца. И да вођа код нове песме није рекао доста 'ајмо даље ја мислим да би' могао да певам песму целу друго полувреме. Одлично је примљена.
Ево још једног клипа:

И отварајте тему за концерт Smile
и кад' је радост и када је бол...
Reply
Ја овде неби мењао ништа осим у наредном периоду још и још више Делија и Звездаша.Феноменално одрађена  текма са папирићима на почетку,новом песмом која кида,подршком Вилоти,барјацима и ватрометом...Замерке нема
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)