Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svaštara
Хм нисам сигуран која је утакмица, али је репрезентација сигурно ... има овде пар њих са мамутским памћењем, па ће се јавити ваљда  ;D
Reply
  Big Grin

Па ја те нормално питам, а ти одмах вређаш нас са памћењем ко у слона  ;D

Ја мислим да је реч о тој утакмици... за коју сам навео, јер овде доле се види на Југу, у ћошку пише "Srpska is not Bosnia".
Колико се ја сећам, то је био снимак на ТВ када су наши из Бијељине донели тај транспарент на ту утакмицу.
Нека ме исправи неко ако грешим.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
ајмо горе руке
НАБИЈАМО КОМПЛЕКСЕ
Reply
Јел зна неко да ми каже како иде песма, ја сам је чуо први пут сада у возу певао је 1 лик иде нешто: лопта у мрежи срећан сам ја од радости скачем.... касније иде на на на на на на на на на на на звезда београдска.... хвала унапред
Reply
Мислим, дакле не верујем медијима.

Reply

И тада су говорили, Баја ништа не знаш, они били динамовци, Ја једини Звездаш!
Reply
;D ;D
Milka rekla "dobar dan" !!! Smile

Jeдна је Србија!
Reply
Не знам за остале админинстраторе и модераторе, али ја се у њихово и своје име извињавам што сте читали најстрашније баљезгарије на претходне три стране, које су наравно обрисане...

Пре свега... Ко је иоле здравог разума, схватиће да ми навијачи Црвене Звезде, Делије, никог не мрзимо! Волимо своју Црвену Звезду до неба, ма до најудаљенијих планета и звезда... И никада нећемо бити као други који више мрзе нас, него што воле своје клубове! Али... Изјавити онако нешто као Никола Д/С је равно катаклизми, нестанку планете Земље!!! Ало бре, кога бре боли КУРАЦ за друге клубове из Србије???! То што су из земље Србије их не апострофира као СРПСКЕ!!!

Многи су се навукли и ушли у расправу са момком, који стварно не знам шта је желео са својим уписом да постигне! НиколаБГ му је једноставно објаснио неке ствари и жао ми је што сам морао и те постове да обришем, али неки од вас би много могли да науче од њега!!!

Даље, било је неких толико безобразних уписа, псовки итд, да ће неки од вас морати на хлађење, забране и сл. ... Срамота је шта све неки од вас дају себи за право... Допуштена вам је толико слобода да сте умислили да сте сви Богом дани да малтене постанете уредници ових страница...

Могао бих сад и да издвојим појединце који су прекршили не само правила сајта, него трибине којој припадају... Уствари, неки само мисле да припадају Северу, али са таквим размишљањем далеко сте ви од Севера 300 година!!!

п.с. Наставите бре са опуштеном темом, која никако није смела да се претвори у оно што је побрисано!!!

Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
честитка гробарима
[Image: 40583_149200635109120_100000575547909_37...9725_n.jpg]
НАБИЈАМО КОМПЛЕКСЕ
Reply

[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
[Image: 1czbg.jpg]
BOMBE NA JNA!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)