Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
Колико, не знам? Бар ја не знам.

Не знам ни који су све његови играчи сем ова два полу-бразилца. Не знам ни оно што знам. Све нас праве будалама, тих пар људи са ко сир избушеним биографијама.
Савио и Каду, евентуално можда има нешто и увези Вешовића и Рељића.
На оба меча био је стандардан само Каду, Савио грејао клупу на оба.
Зашто није гурнуо и Савиа кад је толико моћан и кад нам он кроји екипу?
Савио је повређен био.

И значи Рајо са читава два играча вуче конце?
Прошле сезоне када Пижон није убацивао Кадуа, 90% Звездаша је кукало како не игра Каду. Сад када се испоставило да је Каду килавко (мада као и такав бољи од Блажића), крећу приче како он игра јер га Рајо гура.
а између те приче Пижона сменили због једног пораза,а Достанића трпели иако је од плус 2 направио минус 7 и иако је први меч у европи изгубио на маракани,тек на крају фактички сам отишао. Иначе је и Рељића Достанић једно време форсирао иако се видело после 2 минута на терену да је дудук. Е сад кад се споји јендо и друго,ето теорије завере или реалног стања,али најмање верујем у то да Рајо је нико и ништа и да он ето пријатељ клуба,велики навијач...дааај.
Све и да не гура никог, све и да његовом заслугом нису најурени Пижон и Лазетић, нама у свечаној ложи, уз најуже руководство клуба седи човек који је са својим клубом некад гинуо на свакој утакмици против Звезде, док је комшијама делио бодове шаком и капом кад год им је требало. То је човек коме је Север некад певао ''јеби гробаре из Црне горе''. Не знам за друге, ал' по мени то тако не треба да буде.
Наравно да му није ту место, али имам утисак да се његова улога преувеличава. Даће Бог да се што пре отарасимо Аџића, Кадуа и Савиа, па да не морамо да гледамо такве њушке. Мада у оваквој земљи увек ћемо имати играче сумњивих типова.
Треба отерати Аџића али и смањити еуфорију око евентуалног доласка Муслина. Далеко је он од идеалног, да не буде сјаши курта да узјаше мурта.
Кад погледам ваше коментаре, мука ме ухвати и запитам се да ли ће икада нашем клубу већ једном кренути? Пре смо терали Пиксија, па Топлицу, па Тану, па многе друге, а сада и у овој управи где седе једни од највећих људи из Звздине породице, у управи која је једна од најбољих последњих не знам ни ја колико година. Ако су Аџић и Рајо једини проблеми онда се ја Богу захваљујем. Много веће њушке су падале пред нама, многи су отишли јер смо ми то тражили. Сматрам да треба сачекати, видети ко ће доћи за тренера, па онда сести за сто и размислити како и шта даље. Хоћемо ли терати или не. То је најмањи проблем, отерати два џибера из Црне Горе, ал онда се треба запитати шта и како даље. Таман посла сад да браним и једног и другог, али као што важи прича за остале, да су клубу пришли и дали клубу доста, у време када су сви бежали, тако важи и за њих.
Оно што нас у овом тренутку највише занима је титула. Ми титулу МОРАМО освојити. Ако се то којим случајем не деси, зна се шта следи целој управи. Паковање кофера.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)