Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KAKO I KAD STE POCELI...?
i dida i caca bili su torcida :lol:
neznan ni kad san pocea navijat za hajduk, niti kad san bia prvi puta na poljudu(ima san oko 4 g. al se ne sicam).
Reply
i ako nikom nisam nedostajao evo da naglasim evo mene posle duzeg vremena Smile ja sa svojih 15 god i s' obzirom da sam udaljen 140 km od BG-a(Loznica)daobar sam sa 2 derbija i 2 medjunarodne utakmice Smile bio sam cak i na jugu( iz zezanja naravno neka kup tekma).....prva tekma je bila protiv lazia valjda nisam siguran.....za zvezdu navijam otkad znam za sebe kad su moji drugovi (klinci koji imaju 6 god) igrali uy parku ja sam znao sve zvezdine igrace napamet(mada ih sad ne znam)i tako u porodici cak i cukun-baba koja je tad zivela u slavoniji je navijala za zvezdu Smile dakle svi u porodici veliki zvezdasi
Reply
Quote:Ja kad sam se rodio, cim sam izmileo napolje odma sam rekao babici - daj mi pivo i pozuri zakasnicu na Marakanu. Big Grin
Big Grin Big Grin Big Grin
DA VODIŠ DESET NULA, KU**C BI SE PESMA ČULA FEDERACIJO!!!
Reply
Konzervativac je isao u karadjordje i zahvalljuje
se na nadjmose prijateljskim pozdravima Big Grin
RIMINAL NA SVE STRANE
MRZIM TE PARTIZANE
Reply
Confusedampion poceo sam da navijam za Zvezdu sa nepunih osam godina jo
Reply
уфф тешко питање.не знам када сам почела да навијам...али вероватно када сам пошла у први разред. :-\ зашто звезда...хмм...па моји не прате утакмице уопште и то их не интресује, већина другова ми навија за партизан..не знам можда сам почела да навијам за звезду у инат другима ;D
ал негде од можда 4 разреда основне сам почела да пратим утакмице и навијам за звезду зато што је једноставно волим!
КрВ ТеЧе МоЈа ЦрВеНо БеЛиХ БоЈа
Reply
Како ли ова ископа ову тему из нафталина!?  Smile

Углавном, откад знам за себе навијам за Звезду, иако ме је ћале сликао са Партизановим шалом кад сам имао двије године ... Сви са мајчине стране су ватрени звездаши, почев од деде, који је радио на изградњи Маракане, па на овамо. Са очеве су, они који прате фудбал, гробари. Ја сам превагнуо на црвено-беле боје. Од малена сам храњен Баријем и Токиом, Пиксијем и Дејом, читао бројеве "Темпа" из осамдесетих ...  ;D

Први пут на "Маракану" сам дошао са школском екскурзијом у петом разреду ... Прва утакмица, против апатинске Младости, мислим да је то била 2001, меч пред квалификације са Леверкузеном.
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
(08-01-2003, 10:50 PM)Siki84 link Wrote:Inache na prvu utakmicu kao zvezdash sam otishao sa 10 godina sa burazerom  shto je za moju kevu bio totalni shok a caleta da ne pominjem jer je on nachisto odlepio kad sam mu rekao da idem na SEVER
ХАХАХААХХАХА!!!ГОТОВО!!! ХАХАХАХААХ
Плеј ир аген, Сем!
Reply
8)opusteno
Reply
Зашто Звезда?
А ко други?!
Први пут да сам гледао Зведу на Мари.....ух 1988. јесен и текма са скопским Вардаром.
20 000 људи (то тада и није било нешто сјајно) и мало-мало па бакље, а ја пун среће.  Big Grin
Био сам на западу са ћалетом и комшијом и тукли смо их 5:2.

Први пут сам сâм на Северу 2000. на дербију. Врх врхова. Big Grin
Звали смо југ, али су га, у овом случају северни талас (који прети да згази све  ;D )  и вода која баш није била тиха, лагано и елегантно испразнили.  Tongue
Текма је одложена, јер нас је Муслин фииииино замолио да пођемо кућама.  Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

Историја наставља да се допуњује.

"НЕ БОЈИМ СЕ ОД ВРАЖЈЕГА КОТА,
НЕКА ГА ЈЕ КА НА ГОРИ ЛИСТА,
НО СЕ БОЈИМ ОД ЗЛА ДОМАЋЕГА" - ЊЕГОШ
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: