Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
http://www.zurnal.rs/2010/08/02/ako-ode-...index.html
[Image: pobednik.jpg]
(08-01-2010, 02:39 AM)delije borca link Wrote:[quote author=Микеланђело link=topic=3835.msg81703#msg81703 date=1280594600]
Добијамо 2-1 тамо и пролазимо на пенале. Пазите шта сам рекао.
даће Бог. Ма бре 3-1.Видећеш Smile
[/quote]
Пао је Хановер 3-2 зашто да не и Слован.Само Храбро!
НАБИЈАМО КОМПЛЕКСЕ
Мене стварно не напушта неки ненормални оптимизам. Као да је овим нашима требало нешто овако да схвате где су и шта треба да раде и да ће сад да прораде сви до једног од Стаменковића па до Перовића. Не кажем да је Слован неозбиљна екипа, али нису ни нешто посебно, нису они толико добро играли као што су ови наши заср... све. С тога, напасти и појести Слован па  да славимо  ;D
Искључите ТВ, укључите мозак
Играчи који путују за Братиславу:

http://www.crvenazvezdafk.com/srl/spisak...ontent.htm

Чудо, нема Богдановића
  ;D
Мали Бинић је требао и морао уместо Субашића!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
(08-04-2010, 01:33 PM)KizaLion link Wrote:Мали Бинић је требао и морао уместо Субашића!
Taман сам то хтео да питам,нема га ни на мапи  :-\
Jeдна је Србија!
Цврц Гума!  ;D
[Image: 35c0qqq.gif]
Гума аут ;D

Да ли се Ратко опаметио сам или му је требала помоћ Wink, али опет надам се да ћемо гледати малог Вешовића у 11.
(08-04-2010, 01:33 PM)KizaLion link Wrote:Мали Бинић је требао и морао уместо Субашића!
Онда би отишли са 3 шпица а треба да јуримо резултат...
Ја мислим да ће баш Субашић да нас прогура...Субашић којег нимало не ценим,да се тако благо изразим...биће он наш ''Пипо'' сигурно!  ;D
All Conductors Are Bastards
Надам се пре свега да ће Нинков играти целу утакмицу као што може због повреде. Волео бих да видим Исаха и Вешовића. Субашић је на нашу жалост одавно показао да не зна али исто тако и да је неуништив и да одолева разно-разним променама тренера и управа.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)