Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
Колико само фали Лазетић...
Нажалост обистиниле су се приче неких људи са форума, тренера немамо, одбрана је бушна, карлеуша је смешан... Ово последње две сатвке тренер може да поправи, али ми тренера тек треба да га доведемо...
Искрено се надам да ће Достанић што пре напустити клуб, упропастио је европу за ову сезону, надам се да неће имати шансе да зајебе и првенство!
У реваншу у Братислави немамо никакве шансе да прођемо са овим циркусантом на клупи...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Само ми није јасно зашто увек морамо да се опечемо па да тек онда схвате да нешто не ваља и да треба да се мења... Сад ако променимо тренера, а немамо избора, биће много тешко и зајебано, буквално нови тренер ће морати из почетка све да ради... Ово се не дешава први пут, понављају се грешке!
Пази када је убедљиво највећа фора што сада гледам по њиховим изјавама да они људи нису ни у најлуђим сновима сањали овакав исход утакмице почевши од тренера па до Марија Божића. Да им је пре меча неко понудио 0:0 они би људи својеручно то прихватили само да не морају да излазе на Маракану.
А онај њихов црнац Багајоко је правио дар-мар по десном боку. Дечко разваљује како игра....

Тотално за не поверовати...
Вешовић, Мугоша и Трифуновић морају играти у првих 11. Неможе се играти са јаловим играчима који незнају са лоптом. Требају нам креативци опасни по гол. Иза њих Исах и Деки. Богдановић не заслужује ни трибину а камоли клупу. Ја бих њега на стадион пуштао само са купљеном картом.
Аџић и Достанић у пакету треба да поднесу оставке. Коштали су нас титуле прошле године, сада највероватније Лиге Европе, а ако остану и даље и титула ће бити мисаона именица.
СЕВЕР ЕДИТ: Писање о електроници модерног фудбала, о бетону и циглама као и одећи сашивеног од српског конца нису за ову тему. Прва опомена....
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
[Image: 1czbg.jpg]
BOMBE NA JNA!
СЕВЕР ЕДИТ: За називање било ког играча, тренера као и људи из управе ретардираним мајмунима следи ОПОМЕНА због тачке 1 и тачке 9 Правилника под-форума Терен.
(07-29-2010, 11:57 PM)свелудо link Wrote:Само ми није јасно зашто увек морамо да се опечемо па да тек онда схвате да нешто не ваља и да треба да се мења...

Пријатељу, ја на ово питање читав живот тражим одговор, не само кад је Звезда у питању, него Срби генерално. Вечито нека накнадна памет када је нажалост касно за исправке.

Јучерашња утакмица ме је подсетила на помало на реванш против Ренџерса - милион бескорисних центаршутева које њихов голман са лакоћом хвата.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Ово фактички није екипа Црвене звезде, него нешто као злоупотреба институције од стране олигарха, мафијаша... Да ово функционише као неки нормалан клуб, где се гледа знање и неоспоран квалитет, онда би рекли да је то реноме Црвене звезде.. Ако знаш да играш, увек би имао место у првој постави. Наш клуб треба заштитити како криминалци и лопови не би имали утицај. Имамо неспособног спортског директора, Арканов производ од тренера, и играче које нико неће да купи у Европи. Немамо доброг голмана, интелигентног и да зна да процени ситуацију, овај је само огроман и глуп, капитен - штопер лош, свађа се и дури кад му не иде, кад не зна..псује све по реду. Карлеуша - није у форми, осим кад трпа Диву, за то је једино способан, миловановић - није лош, богдановић - одузети лиценцу за играње фудбала и пребацити га на стони тенис или бадминтон, короман - дошао јер се овде мање тренира и више зајебава него у кини или кореји, а заборавља да је у фк црвеној звезди а не самосталној трговинској радњи где ће сам да послује, да ће оваквом тиму бити потребне 3 лопте (по једна за корморана, друга за богдановића,а трећа за осталу деветорицу), ако корморан хоће сам да игра нек пређе на тенис или неки индивидуални спорт. нинков се трудио ал џабе шутира са 20 метара кад никад неће погодити, фали нам Лазетић кога су отерали на ружан начин, а Нинков се није уклопио са њим пошто је Лазетић 10 пута бољи играч од Приватика. Перовић рупа.

Оде још једна сезона.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
ја сам искрено очекивао кад смо потписали овај уговор са гаспромом да ћемо шмекерски вратити Лазетића...за домаће првенство ћу и даље бити оптимиста,али ко што рекох,макар прво да сменимо Достанића и доведемо тренера,немамо лош тим уз два три појачања која се и најављујују имамо тим за титулу.
И наравно да се деси оно што је нормално да бољи играчи играју а лошији седе на клупи а не обрнуто.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)