Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
Јел се ја трипујем или ово столице нису намештене него су само постављене ту а да тек треба да се намештају? Немогуће да су их овако поставили..
Ма фотомонтажа спортала,сад сам био до Маре,изгледа сасвим ок...ал нису све постављене,само назив ГАЗПРОМ,а ове са стране беле столице се тек постављају...
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
http://www.crvenazvezdafk.com/src/delija...-video.htm
[Image: 35c0qqq.gif]
(07-27-2010, 03:29 PM)Микеланђело link Wrote:http://www.crvenazvezdafk.com/src/delija...-video.htm
Штета што је дрес исписан латиничним писмом.
Ово делује јадно. Ратка под хитно сменити и довести нормалног и озбиљног тренера,требају нам и појачања прво осим дефицита у одбрани треба нам и леви бек,овај Тошић је био вечерас играч мање. Сваки други напад се завршавао његовим центаршутом а сваки његов центаршут је био лош некад и трагикомичан,једну употребљиву лопту није имао. Треба нам и нападач убица,свака част Перовићу али је он мени више неки ето полушпиц,нека веза између средине и напада.
Прозивао сам Пижона што Кадуа убацује на само 10 15,20 минута,али он за више и није,треба да нам буде џокер да игра управо 20так минута иначе јако лош.
Гума,не знам пазите врло могуће да он не игра толико лоше колико ми је антипатичан лик,али ми који смо јако ограничени у квалитету дозвољавамо да он игра а да нам један Исах греје клупу или да буде на трибини,ту дакле нису чиста посла,шта је у питању не знам,тешио сам се 2 сезоне да пробају на тај начин да га продају и увале некоме па га зато форсирају али брате мили што је доста,доста је.
Короман јако лош,Миловановић блед...Светле тачке Вешовић и Трифуновић додуше и Јеремић за оно мало времена је био скроз ок.
Волео би Бинића да видим на терену...

Мој сан моја жеља како год на терену Исах,Лазовић,Вешовић плус појачања,на клупи Каду,на трибинама Гума,ван стадиона Ратко. И биће све ок у сезони,а за европу сам јако скептичан да не кажем песимиста,тим пре што сам сигуран да овог неће сменити.Сад дал сам себе тешим или шта капирам да је боље што смо пукли овако и што ћемо морати од почетка нападати без икаквог пардона него да је било нерешено па да можемо нешто да калкулишемо.
Али нема везе и да смо пукли не знам колико нада би остала,али јако тешко.
По мом мишљењу, главни кривац за пораз је екипа Слована која је била боља вечерас. Није готово још, треба веровати али треба и доста тога променити. Углавном ово што је Скримо написао изнад.
мислим да смо пре ми били лошији и лоши него што су они били бољи,они су прешли центар можда пет пута,а шутнули на гол можда три пута и дали два гола.
Из авиона се види да Вешовић, Трифуновић и Јеремић требају да играју од почетка. Ако је Достанић рекао да ће свима дати подједнаку шансу и да ће играти онај ко се буде показао и истицао на припремама онда је то правило и дефинитивно прекршено у случају Јевтића и Трифуновића. Овај се први толико испромашивао, успео и главом да промаши празан гол да ми све више иде на нерве.  Трифуновић како такне лопту претвара је у гол....

Искрено од ових старих-нових играча које смо довели, убедљиво се најбоље показао Тошић на моје велико изненађење осим тих центаршутева који су стварно били катастрофални. Короман је давио лопту и практично играо сам на терену вероватно мислећи да ће сам да реши утакмицу. Миловановић апсолутно не спреман за утакмицу мада неколико пута само што није завршио акцију са ножем у леђима.

Ја сам чини ми се већ поменуо да Каду мора да набије једно 10 кила јер је данас изгледао као препелица поред њихових горостаса из одбране. Стекао се утисак у једном моменту да можемо да играмо до прекосутра и нећемо дати гол. Немамо играча и шпицу ко може да пробија. Прескакали смо средину терена из не знам ни сам којих разлога, брдо нетачних пасова и грешака у додавању.... Изгледамо као брдо аматера који су се видели 10 минута пре утакмице па изашли на терен да одиграју фудбалицу.
Одбрана на моменте тотално деконцентрисана што су Словаци и те како паметно и мудро чекали и на крају искористили.

Нинков одличан.

Тактика је иначе тотално погрешно постављена. Или је њихов тренер надмудрио Достанића или је овај одредио тактику која је савршено ишла на руку њиховом начину игре.

Ова је данас стварно било трагично лоше.
Потрудићу се да пишем хладне главе.

Грч, цела утакмица безидејност целог тима. Богдановићу, хвала на головима које си некад даво и на твојој борбености, али ти једноставно не знаш. Овери лопту једно 3-4 пута пре него што је продужи.

Нећу да критикујем никог, јер су сви залужили и позитивне и негативне! Али ја више не знам шта могу да очекујем. Надао сам се, говорио себи, то је то, сад можемо, имамо играче, атмосферу у клубу, све што је потребно за нешто што се зове Европа. Али зајебао сам себе.

Делије, нема одустајања, нећемо да стајемо, гурамо даље. Морамо да верујемо у ове, а они да имају бар мало образа према нама и Звезди и да нам врате проласком у следећу рунду.

Апсурдно је и смешно да било ко тражи оправдање за вечерас. Онај ко то буде радио од играча, дефинитивно има великих проблема са самим собом и њему место није ни на требинам, а да не спомињем на терену. Искрено се надам да је ово било једно лоше вече и да ће нам приредити радост у Братислави и у наредној рунди.

Увек са тобом!
Искључите ТВ, укључите мозак
Одрађене целе припреме на којима су се истакли неки играчи... Пробане позиције за неке играче и видело се да играју боље... Шта уради Достанић? Изведе потпуно идентичан тим као прошле сезоне. Он човек одради припреме са 25 играча од тога многи се истакну својом игром (неке ствари се могле и видети у неким прегледима или преносима), али он не да прилику буквално ниједном од њих!!!
То што је он вечерас убацио Тошића, Коромана и Миловановића је очекивано, али ниједан од њих није одрадио целе припреме! Сада остаје питање који ђаво се неко и трудио на припремама ако се ништа не мења?!
Гура Кадуа на крило идаље, а он тамо никада ништа неће показати... Перовић је вечерас био трагичан, а он га опет не вади... Тактика је идаље са два задња везна, а један је Гума који је вечерас имао све нетачне пасове, а други Миловановић који није још довољно спреман. Гума је имао брдо нетачних пасова и констатно отварао противнику прилику за напад...
Достанић је веома слаба карика, није ми се свиђало његово довођење уопште, а сада је велика шанса да ће нас коштати Европе на самом старту. Да не причамо колико се губи на свим оним позитивним стварима које су постигнуте...изгубило се данас на замаху страшно много!
Иначе идаље се дивим покушајима да играмо 4-4-2 што очигледно не можемо нити смо до сада успевали да играмо...али тактику је зацементирао давно...

У сваком случају не знам колике су нам шансе у реваншу, али ја се наравно надам пролазу. Оно што ме изузетно плаши јесте ризик играња са оваквим тренером у првенству...не улива ми поверење ни најмање!

Forum Jump:

Users browsing this thread: