Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svaštara
Quote:Istok "Marakane" u plavo-beloj boji

„Marakana" neće promeniti naziv dolaskom „Gasproma" u Crvenu zvezdu, ali će dobiti i novi izgled. Najveće promene će se desiti na istočnoj tribini, koja će biti prekrivena plavo-belim stolicama, tako da će se i iz aviona videti natpis „Gasprom".

- Ljudi iz marketinga „Gasproma" su svaki dan na našem stadionu, mere svaki detalj. Oni rade svoj deo posla u koji ne želim da se mešam - tajanstven je predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić, koji ne želi da otkriva sve novine na „Marakani", prenosi Alo!.

Logo „Gasproma" na istočnoj tribini našeg najvećeg stadiona trebalo bi da osvane do početka nove sezone, 29. jula, kada Crvena zvezda dočekuje Slovan iz Bratislave u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

- Jedno je sigurno, mnogo smo dobili potpisivanjem ugovora sa „Gaspromom". To ne znači da ne želimo nove sponzore. Naprotiv, i dalje su nam potrebni i oni sa 100 dinara uloga i oni sa 5.000 evra. Zvezda ne može i ne želi da zavisi od jednog čoveka, svi skupa bićemo mnogo jači - dodao je Lukić, koji bi naredne nedelje trebalo da potpiše još dva sponzorska ugovora sa velikim svetskim kompanijama. Pominju se „Fijat", „Hjundai", „Efes pivara"...

Na „Marakanu" je stigao prvi kontigent dresova, crveno-belih, belih i plavih, sa logoom „Gasprom".

http://sportal.rs/news.php?id=31726
Reply
Ја немам ништа против,мада би било лепше да је црвено-бели натпис,али ОК.Уосталом,на званичном грбу има и плаве боје,јер се онај стари још увек не користи...
[Image: 2Q==]
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
Reply
(07-18-2010, 02:22 PM)ЦЗБГ link Wrote:
Reply
време је за рeклaме:
НАБИЈАМО КОМПЛЕКСЕ
Reply
(07-18-2010, 03:31 PM)Тони92 link Wrote:Ја немам ништа против,мада би било лепше да је црвено-бели натпис,али ОК.Уосталом,на званичном грбу има и плаве боје,јер се онај стари још увек не користи...
[Image: 2Q==]

Брате мој ја имам против. Знам да ме нико не пита за мишљење, али није у реду да нам мењају боје. Без обзира што на нашем грбу има плаве боје, наше боје су црвено-беле! И шта сад као бела слова на црвеним столицама се не виде ''из авиона'' ? По МОМ МИШЉЕЊУ ти је скоро као да су нам променили име стадиона...
[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply
(07-19-2010, 12:44 AM)Виноградар link Wrote:... По МОМ МИШЉЕЊУ то ти је скоро као да су нам променили име стадиона ...

;D Big Grin

E oрасположи ме од раног јутра!
Reply
Брате, испоштовали су те за правопис  Wink Видиш да је понекад добро потрудити се, хоће људи да науче  ;D

А што се тиче плаво-белих столица, не верујем да ће целу трибину уредити у том стилу, па нисмо ми папагајски стадион као што је комшијски... Уколико се ипак деси таква промена, мислим да је непотребна и сувишна, има толико других места на самом стадиону где може да се истакне Гаспром реклама великог формата...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Опа ... можемо директно пуштати клипове с "јутуба". Прогрес.  Wink
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Опа... свака част, напредујемо  Wink
[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply
(07-20-2010, 11:40 AM)Виноградар link Wrote:Опа... свака част, напредујемо  Wink

За оне који су на интернет експлореру најбоље дошло  Big Grin
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)