Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svaštara
Да си гледао од почетка,видео би да га је звао да га прозива.  Smile А ионако се све горе понаша,умислио да је нека звезда само јер је изашао из оног таксија.
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
Reply
не знам уловио сам последњи минут емисије где прича како се нада да ће овим гостовањем успети да приближи ту популацију хетеро особама и као да покаже да су педери скроз нормални џа бу...то ми је и довољно.
Reply
То мора да каже,па не мислиш ваљда да ће рећи "и тако сам ја у вечерашњој емисији испрозивао ову педерчину"  Big Grin Big Grin
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
Reply
бришите ако је већ качено Big Grin
Tи си ми у уму,нешто магично ....[Image: cbcbcbcb1nr2.gif] [Image: x1989bg7.gif] [Image: srbczpt4.gif]
Reply
[Image: 34558_1418455024856_1337041482_31150782_5757406_n.jpg]
Хоботница Пол - Звезда шампион 
Big Grin  Big Grin  Big Grin
НАБИЈАМО КОМПЛЕКСЕ
Reply
[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply
ставити ову слику хоботнице на насловну страну сајта да стоји увек негде са  стране... да њена порука допре до што више људи!
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
[Image: 1czbg.jpg]
BOMBE NA JNA!
Reply
http://www.sportal.rs/news.php?id=31717&...mments_box

Извињавам се што кршим правило, али текст је ипак о људима који значи много у навијачком свету!
Искључите ТВ, укључите мозак
Reply
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
(07-18-2010, 02:22 PM)ЦЗБГ link Wrote:
Једи говна брее  Big Grin Big Grin
All Conductors Are Bastards
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)