Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svaštara
Потпуно исто мишљење.
All Conductors Are Bastards
Reply
(07-15-2010, 10:00 PM)Благоје Јовов link Wrote:[quote author=Горгонзола link=topic=2632.msg80994#msg80994 date=1279229050]
[quote author=Red Star Forever link=topic=2632.msg80993#msg80993 date=1279228213]
[quote author=Горгонзола link=topic=2632.msg80991#msg80991 date=1279226883]
Некад је причао другачије...

Чини ми се да је ово од скоро, годину-две... Може му се приговорити што-шта, али мислим да се за разлику од неких за које смо мислили да су другачији, није експонирао и давао подршку педерчинама... Или грешим?
[/quote]
Мислим да не грешиш.
Ја и даље слушам неке његове песме...уз то сам и одрастао.
Мислим да је у питању 2000-ита година горе,доле...
[/quote]

Ђорђе Балашевић је као човек једно обично ђубре, не бих да трошим речи на њега, нормално квалитет његових песама је неоспоран.
[/quote]    ћерка му има добру гузу
НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕ...
Reply
Joј бре, прсли сте... Нико није причао о његовој ћерки, гузи поменуте и сл. ... Али ово је сваштара па су дозвољене такве ствари...

Елем, он има пуно минуса и то нам је свима јасно, ни код мене нема прођу као "човек", али не може му се натовартити да воли педерчине, и с обзиром да их и прозива, као на постављеном снимку, капа доле за тај потез... У борби против педера свако је добро дошао!

А што се тиче његових песама, одрастао сам уз неке од њих (крај 80-их и почетак 90-их) и дан-данас их радо чујем , али не знам ни једну новију од 2000-е па на овамо, ако је уопште нешто и снимао у том перидоу...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
па зато сам и написао то о гузи што је ово сваштара...

а што се тиче Балашевићевих песама .. мени су лоше ... нервира ме
Reply
  Big Grin Big Grin Big Grin
[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply
(07-16-2010, 11:58 AM)Виноградар link Wrote:   Big Grin Big Grin Big Grin

axaxaxaxaxaxxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...a.aaax.axa.xa.xa.xa.a.a.aaaa Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
Reply
Занимљивих,лепих 10 минута
All Conductors Are Bastards
Reply
http://pressonline.rs/sr/sport/fudbal/st...izan!.html
Reply
Паћеници.Довели су Клеа,нудили уговор Исаху,сад се прича о Кастиљу,а ево и Лазетића.Да не помињем Мрђу.Јадно...
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
Reply
пребацујем канале кад оно иван ивановић довео у своју емисију оног педера аздејковића и још као разлог да се хетеро популацији приближи да педери нису не знам шта да су нормални ово оно ???

које разочарење,кепец мали и смрдљиви заслужује шлајмару,а готивио сам га.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)