07-10-2010, 08:21 AM
Још одавно је речено да ће бити потписано на 5 год. , а сваке сезоне добијамо по 5 милки, сто ће рећи укупно 25 милиона за пет година ....
Tи си ми у уму,нешто магично ....
![[Image: cbcbcbcb1nr2.gif]](http://img222.imageshack.us/img222/255/cbcbcbcb1nr2.gif)
![[Image: x1989bg7.gif]](http://img91.imageshack.us/img91/1408/x1989bg7.gif)
![[Image: srbczpt4.gif]](http://img236.imageshack.us/img236/6526/srbczpt4.gif)
ФК Црвена звезда 2010/11
|
07-10-2010, 08:21 AM
Још одавно је речено да ће бити потписано на 5 год. , а сваке сезоне добијамо по 5 милки, сто ће рећи укупно 25 милиона за пет година ....
Tи си ми у уму,нешто магично ....
![]() ![]() ![]()
07-10-2010, 01:02 PM
а у пресу ам прочитао да ће стадион можда да промени име у фк црвена звезда гаспром или гаспром арена... што ми се не свиђа... нпр... све је то лепо, али ова управа још увек није решила име стадиона, као нпр. да се зове Рајко Митић... е сад а цифре за које сам чуо да се шпекулише крећи се од 1,5 милиона евра по се зони до 6 милки... плус неки бонуси... али видећемо за сада лепо све иде својим током...
![]()
img244.imageshack.us/img244/4046/xbgyx2.gif
07-10-2010, 04:59 PM
(07-10-2010, 01:02 PM)delija nemanja link Wrote:а у пресу ам прочитао да ће стадион можда да промени име у фк црвена звезда гаспром или гаспром арена... што ми се не свиђа... нпр... све је то лепо, али ова управа још увек није решила име стадиона, као нпр. да се зове Рајко Митић... е сад а цифре за које сам чуо да се шпекулише крећи се од 1,5 милиона евра по се зони до 6 милки... плус неки бонуси... али видећемо за сада лепо све иде својим током... Хајде да се не бавимо више шпекулацијама о којим се парама ради пошто је то пословна тајна и нико нема праву информацију у вези тога. Под условом да цела ствар није превара попут оне Тојотине варијанте у којој се успоставило да је Пикси потписао уговор само да се екипа и стручни штаб возе новим Тојотама сваке године, мислим да је ово одличан потез управе и прави пут ка финансијском оздрављењу. Ужасно ме иритирају помпезни наслови типа сада освајамо Лигу Европе итд... пошто толика доза нереалности може да нас скупо кошта. Али хајде овако.... Можда најбитнија ставка је да се искулира са константним смењивањем управа и тренера (и даље сумњам у Достанића и његове могућности али то је прича за себе) сваке године и да тако долазимо у ситуацију да сваке сезоне крећемо практично од нуле. Ова управа поред грешака које чини је вредна помена као и маркетиншки део који је чини се показао инвентивност на многим пољима. Очекујем од овог уговора да клуб више не преживљава и да не крпи рупе него да паметно и мудро смањује наслеђени дуг, улаже паметно у играчки кадар, и развија омладинску школу што је на крају крајева и предвиђено уговором. Да је сада управа мудра, а видећемо то врло брзо, па да направи једну петогодишњу студију изводљивости где ће тачно зацртати резултате који су примарни на разним пољима и да се то наравно испоштује. Плански развој је ту по мени један јако битан аспект који не би смели да занемаре. Што се тиче спортских резултата, очекујем апсолутну доминацију у првенству из године у годину до те мере док се пакистанском делу ФСС-а и патуљцима не смучи играње фудбала. Што се Јевропе тиче, Звезда би требало да игра и наступа што је дуже могуће у њој. Играчи морају да се навикну на ритам Среда-Недеља и да то постане једна нормална ствар. Тек ћемо се тада вратити на фудбалску мапу Јевропе и постати озбиљан клуб у очима фудбалских сила. Дефинитивно је много лакше било управи да прича да је клуб у дуговима што јесте и да то увек на неки начин буде изговор. Сада ће евидентно бити још на већем искушењу јер ће очи јавности као и Руса бити упрте у њих. Почну ли са мешетарењима и глупостима упрскаће велику шансу коју нисам сигуран да ће сличну у ближој будућности добити.
07-10-2010, 09:52 PM
07-10-2010, 10:02 PM
(07-10-2010, 04:59 PM)CEBEP link Wrote:[quote author=delija nemanja link=topic=3835.msg80806#msg80806 date=1278766953] Хајде да се не бавимо више шпекулацијама о којим се парама ради пошто је то пословна тајна и нико нема праву информацију у вези тога. [/quote] ...баш тако. Уговор је двострани посао, значи ја теби нешто, ти мени нешто друго. Укупна вредност уговора можда стварно јесте 30 милиона, али ту су сигурно урачунате и обавезе звезде према гаспрому које су изражене у новцу (реклама на дресовима, стадиону итд...). Другим речима, чак и ако је вредност уговора 30 милиона, звезда сигурно неће добити толике паре. Упозорење за управу (мада они то сигурно знају) се односи на обавезе које настају из уговора према држави (порез). Плашим се да југословенски патуљасти лоби не искористи своје позиције у власти да овај посао представи као некакве злоупотребе или прање новца. Зато ОПРЕЗ! Не заборавимо да је зечевић један од директора ове фирме... Још једна ствар: данас смо укаљали свој углед (2:2 против биг була). Без обзира што је у питању пријатељска, тј. припремна утакмица, звезда то себи не сме да дозволи макар играла и са јуниорима
Ја сам био у Србији
Србија је на робији. Леже Срби у кафани што пијани што заклани. Леже Срби украј друма, из глава им никла шума. А из сваке српске главе теку мутне три Мораве...
Ма колико бих се радовао да од Руса добијамо 30 милиона, у исто вријеме ми све то дјелује као научна фантастика. Милсим да је истини ближе оно да ћемо добити највише до 1,5 милион еврића по сезони и то са све бонусима, али дај боже да је што више
![]() СЕВЕР ЕДИТ: Ем што не читаш шта је написано изнад твог поста на истој страни, ем што ваљаш глупости о имену стадиона. Уозбиљи се иначе ћеш да летиш одавде чим пре.
..Звезда ми је све...
07-12-2010, 03:56 PM
Ма каква црна Гаспром арена, једино прихватљиво је стадион добије име Рајко Митић! Могли смо онда да га назовемо и ''Тојотина гаража''?
![]()
07-12-2010, 03:59 PM
(07-12-2010, 03:53 PM)mige84 link Wrote:Што се тиче назива стадиона, нека му слободно дају име гаспром арена ако они нама за 5 година искеширају толику лову (30 милки).Срећом па се ти ништа не питаш...
07-12-2010, 04:29 PM
(This post was last modified: 07-12-2010, 04:34 PM by Горгонзола.)
Е па сад јбг глупо је уопште било шта причати кад не знамо ни основне ствари у уговору а камоли детање,''ситнице''...
Са једне стране нису нас Руси донирали ил дали на поклон 30 милиона(ако уопште...) већ смо направили уговор о сарадњи на обострану корист наравно.Е сад они ће нама да дају 30 милиона и спасу нас силних ланаца и катанаца а ми ћемо њима правоугаоник 20х34.2 центиметара на дресу да се рекламирају у овој јако популарној лиги и тако ће они да врате уложени новац....јел то сад реално???...ууу ал смо луди,ал смо их заје**ли.... Нас овај новац вади из гована која су до гуше и неопходан је...они су ти који постављају услове такође. Тога сви морамо бити свесни. Е сад нормално и ми треба да имамо неке границе испод којих нејдемо а то је рецимо ова будалаштина о ''Гаспром Арени''... Ми наш стадион и овако зовемо Маракана а не како се стварно зове... тако да би можда могли наћи неки компромис тј. да се имену стадиона дода Гаспром...јер ми смо у проблему а не Гаспром. Уствари шта се ми који ку**ц њакамо кад нико није ни споменио од њих да хоће да мења име стадиона,или сам ја необавештен?
All Conductors Are Bastards
07-14-2010, 12:11 PM
Нисам знала где ово да ставим. Јако битан текст из Политике
http://www.crvenazvezdafk.com/src/drugi-...ontent.htm |
« Next Oldest | Next Newest »
|