Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Слика данашње Србије..
Покорити неки народ, преко топова, метака је скупо и тешко.
Лакше је ако му омладину затрујете. А то управо нама раде деценијама.
Ово је само један у низу примера.

Треба реаговати... пар графита на ту тему, не би било лоше.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
Данас ће у се у Кнез Михаиловој улици од 18:00-20:00 одржати изложба 8000 пари ципела које симболизују ''сребреничке жртве''. Свако ко себе сматра Србином требао би тамо да се појави, да им без инцидената покваримо забаву и покажемо да нећемо да дозволимо да нам западњачке лажи кроје историју.
[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply
(07-03-2010, 12:05 PM)Микеланђело link Wrote: http://www.nspm.rs/kulturna-politika/srp...skole.html

:o

У посрнулим годинама наше државе надодала се још једна у мору срамота коју нам приреди владајући олош. Наше најцрње слутње се обистинише и дочекасмо да нам најгора издајничка сорта пише уџбеник за историју. Залуђујућим урлицима и пресијама,што путем медија а што утицајем полиције и других режимских органа запушавају нам сваки облик деловања. И у тој атмосфери присиљени смо да слушамо из дана у дан резултате њихове антисрпске политике, којом се несрећници хвале и диче.
Антисрпство које у дело спроводи издајнички режим већ десет година толико је уназадио српску државу и њен народ тако да се данашња Србија једноставно не може назвати државом, бар не демократском и слободном као што нас лажу жути другови. Ниједан медиј у Србији није слободан, наше новинарство одавно се свело на полтронство и слугерисање а интелектуалци су се распоредили у мишије рупе допуштајући разним лажовима названих аналитичари да нам објашњавају како нас неће примити у Европу док га ми колективно не примимо у буљу. Они који и покушавају да се усуде говорећи шта мисле, бивају хапшени, претучени или једноставно жигосани етикетом фашисте и државног проблема број један. Ти плаћеници данас наш најсветији део земље издају на најгори и најперфиднији начин. Својом ћутологијом на све сузе и патње нашег народа пишу најцрње странице наше историје. Давно су се одрекли поносних гробова посејаних за нашу слободу широм јуначке Српске републике. Грлећи се ових дана са Турцима и потурицама јасно су нам показали да им име досманлијско апсолутно пристаје. Комуњарски испрдци из некада озлоглашеног дедињског миљеа а данас највећи европљани у Србији поручују да ће отићи да се поклоне муслиманским фундаменталистима у Сребреници. Они који нису знали за ништа светије од црвене књижице и цвета у коси другарице Мире себи ће дати за право да се поспрдају и ове године на све српске жртве положене вековима у јаме и кланице широм наше земље.

Иако браћо моја знам да ви сви знате ове наше јаде и да их можда узалуду пишем јер онај који треба да ово прочита сигурно неће прочитати (мада ко зна) ,морао сам да их напишем и по ко зна који пут поновим бар овим путем да не пристајем да будем досманлијска раја. И само понављањем и учењем наше прошлости знаћемо да се и данас поставимо правилно па  ма како нам тешко било. Да никада па ни данас не дозволимо да нашу омладину и наш народ утру безимени издајници којима је то једини циљ.
Кокеза лопове !!!
Reply
(07-08-2010, 01:07 PM)Капетан Кука link Wrote: [quote author=Микеланђело link=topic=3673.msg80533#msg80533 date=1278158720]
http://www.nspm.rs/kulturna-politika/srp...skole.html

:o

У посрнулим годинама наше државе надодала се још једна у мору срамота коју нам приреди владајући олош. Наше најцрње слутње се обистинише и дочекасмо да нам најгора издајничка сорта пише уџбеник за историју. Залуђујућим урлицима и пресијама,што путем медија а што утицајем полиције и других режимских органа запушавају нам сваки облик деловања. И у тој атмосфери присиљени смо да слушамо из дана у дан резултате њихове антисрпске политике, којом се несрећници хвале и диче.
Антисрпство које у дело спроводи издајнички режим већ десет година толико је уназадио српску државу и њен народ тако да се данашња Србија једноставно не може назвати државом, бар не демократском и слободном као што нас лажу жути другови. Ниједан медиј у Србији није слободан, наше новинарство одавно се свело на полтронство и слугерисање а интелектуалци су се распоредили у мишије рупе допуштајући разним лажовима названих аналитичари да нам објашњавају како нас неће примити у Европу док га ми колективно не примимо у буљу. Они који и покушавају да се усуде говорећи шта мисле, бивају хапшени, претучени или једноставно жигосани етикетом фашисте и државног проблема број један. Ти плаћеници данас наш најсветији део земље издају на најгори и најперфиднији начин. Својом ћутологијом на све сузе и патње нашег народа пишу најцрње странице наше историје. Давно су се одрекли поносних гробова посејаних за нашу слободу широм јуначке Српске републике. Грлећи се ових дана са Турцима и потурицама јасно су нам показали да им име досманлијско апсолутно пристаје. Комуњарски испрдци из некада озлоглашеног дедињског миљеа а данас највећи европљани у Србији поручују да ће отићи да се поклоне муслиманским фундаменталистима у Сребреници. Они који нису знали за ништа светије од црвене књижице и цвета у коси другарице Мире себи ће дати за право да се поспрдају и ове године на све српске жртве положене вековима у јаме и кланице широм наше земље.

Иако браћо моја знам да ви сви знате ове наше јаде и да их можда узалуду пишем јер онај који треба да ово прочита сигурно неће прочитати (мада ко зна) ,морао сам да их напишем и по ко зна који пут поновим бар овим путем да не пристајем да будем досманлијска раја. И само понављањем и учењем наше прошлости знаћемо да се и данас поставимо правилно па  ма како нам тешко било. Да никада па ни данас не дозволимо да нашу омладину и наш народ утру безимени издајници којима је то једини циљ.
[/quote]

Мука ми је брате више од читања оваквих текстова. Не мислим у томе да си нешто погрешно рекао, него да то што они раде више није нормално. Разумем ја сва њихова увлачења у буљу, говеда су па шта сад, неће се они променити никада. Али да ли је могуће да су догурали дотле да хоће да нам и семе затру, да од малих ногу уче децу како им деде и прадеде нису дали живот за отаџбину, него су били злочинци и чинили геноциде, како смо ми харали и освајали европом, а нисмо се бранили од напада других?
Преко овога не бисмо смели тек тако прећи, то би могло да нас убије за сва времена. Треба реаговати дефинитивно, направити мирну протестну шетњу за почетак...
[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply
(05-25-2010, 10:34 PM)Woodoo link Wrote: [Image: takolepatakoblizutakogenocidna540.jpg] [Image: Tako_lepa.jpg] [Image: 12_6_2009-6.jpg]

http://www.mondo.rs/tg3634/Foto/Dobro_do..._more.html

Тако лепа, тако близу...

Reply
А хрватска тениска елита и читава јавност се толико потресла, и је просто згрожена на вандалски чин да то није нормално, просто суза сузу стиже. Море ... много ми се ви правите мутави и фииини !!!
Кокеза лопове !!!
Reply
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/hroni...tnici.html
Reply
На јучерашњем обележавању 18-о годишњицее страдања Срба у Братунцу и околини није се појавио "наш" председник...
Ја не знам чему све ово води...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Није ''наш'' председник имао времена за то. Отварао турски културни центар Кемал Ататурк у Новом Пазару !!! 
Кокеза лопове !!!
Reply
А чекај брате јел си се ти заиста надао да ће он отићи?
Јел смо ми сви изненађени нешто претерано тим?
Јел неко предузео нешто?
А ми то  ''следимо дух својих предака''...ма нисмо им ни до колена ма ми смо  срамота.  :'(
All Conductors Are Bastards
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)