Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
Значи,ако само један фаворит,односно један с леве табле испадне пре 4.кола,ми упадамо у групу повлашћених??  ???
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
Зависи и од екипа које испадну из квалификација за ЛШ у 3. колу
Из веома поузданих извора сам добио информацију да смо потписали уговор са Гаспромом. У кешу милион евра годишње, а биће још пара кроз послове које ће бити одрађени током трајања уговора. Вероватно постоји и клаузула о бонусима у случају неких успеха...
(07-06-2010, 12:28 PM)nisam_zdrav link Wrote:Из веома поузданих извора сам добио информацију да смо потписали уговор са Гаспромом. У кешу милион евра годишње, а биће још пара кроз послове које ће бити одрађени током трајања уговора. Вероватно постоји и клаузула о бонусима у случају неких успеха...

Живи били па видели.  Smile
Јел то знаћи и да ћемо играти у дугим дресовима, по што су ови сада што носе досадили и богу, а и народу што би се рекло!

[Image: 00030901.jpg]
А шта ти је тачно ружно на нашим дресовима?
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Мени се дресови генерално не свиђају...ал ко ме је*е јел тако...
Мене само нервира и брине то што се некима а наслућујем и
теби друже не свиђа оно 2344  :-[
Мислим имате слуха за којекакве прозивке неких пацова.  ???
All Conductors Are Bastards
(07-06-2010, 03:09 PM)ЦЗБГ link Wrote:А шта ти је тачно ружно на нашим дресовима?

Ништа посебно није ружно, али је мало поражавајуће да улазимо у пету сезону са истом гарнитуром дресова. Дефинитивно би промена гарнитуре била освежавајућа. Мада, дресови немају никакве везе са Русима, већ са Делтом која је посредник у уговору са Најком.
Не знам,по мени је боље да стоји оно 2344,него да нема ничега... :-\

Ево управо прочитах да смо потписали уговор са ТВ ФОКС.По том уговору би они требало да преносе све наше мечеве којих неће бити у преносу на РТС.Не знам колико је то добро(ако је истина,наравно)јер би могло да одвуче публику са стадиона... :-\
Изгледа да је потписан уговор са Гаспромом на пет година!!!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)