Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svaštara
нећу те разочарти... Wink , већ сам написао да не сносим одговорност за ваше поступке.. али ако добијете, оставите нешто у фондацију за покретање вуду-тарот Коди бизниса. 8)  
(07-02-2010, 11:27 AM)звезда у срцу заувек link Wrote:Коди и ја се слажем за Немачку, и Гану. Једино не верујем за Холандију. :-[
мени треба увек веровати   Wink

Ево још једном моје стручне анализе могућег развоја догађаја, а ви извуците и закључке .

Извесност играња Холандије у финалу је скоро неминовна, сад, да ли ће освојити злато или сребро.. то нисан сигуран, видимо да бројни знаци и сигнали указују на Немачку у финалу, али шта је овде космички битно за ХОЛандију... амстердам  ;D шалим се, битно је да се финале игра 11 Јула - истога датума кад се десио наводни догађај у Сребреници, налазим данас је и Тадић 2004 изабран за председника Србије истог тог датума  ??? . Холанђани, тј. њихова војска је била део тог сребреничког сценарија јер су тада били задужени за тај рејон, сад су у неком сукобу са американцима око кривице јер их они оптужују да су препустили без борбе то место за наводни масакр, скоро су оптужени и да нису реаговали тада како треба  јер су им међу војницима били педери. Сад тај геј лоби светска завера је врло утицајна прљава и опасна, из тог угла ми видимо да међу четвртфиналистима се налази и Уругвај (који је популарно познат као "u r gay") Судија "педерчина" из Уругваја је нас и Енглезе оштетио за пласман даље. '66 енглеска и немачка су играли у финалу кад је био исто случај сумњивог гола, сад се то супротно рефлектовало 44 године касније, 2010 - Уругвај је сад уплетен у тај кармички низ догађаја и стога има неке шансе, али ипак мање од Холанђана по мојој процени... Даље пратећи ту геј заверу Парагвај би у полуфинале  исто могао да ускочи заједно са Ларисиним Телефоном  Smile ,  Лариса Рикелме позната по пару и телефону..  што нама указује на лопова толета- телећу главу и песму Лејди Гаге Телефон, зато Толе као део ватиканско мађарско аустроугарске баварске илуминатске линије геј масона (евровизија 22)( који су његовом тиму сад дали трули адидас дрес да носи)  је повезан и са Немцима и са тајним црним Тул друштвом, зато бих  се кладио на Парагвај бар против шпанаца, који додуше имају  значајан медијски случај Тореадора који је прободен од Бика кроз врат.. треба и о томе размислити. А можда је Парагвај у знаку Бика основан?? (Све те земље (изузев толетовог савеза)  сви се такмиче практично ко ће бизарнији медијски догађај да направи да би привукли пажњу и енергију људи широм планете. Тако и  хоботница и онај грозни снимак Немачког селектора је плански смишљен од немачких масона.)
Дакле "геј завера" је везана за Сан Франциско и Наранџасту боју Голден Гејт мост и Злато, јер је СФ везан за руднике злата, а имамо овде златни пехар СПа као циљ, гејт=капија пролаз.  
Сад ,  финале 11-ог је 15 година од Сребренице , у Тароту је Ђаво карта под  редним бројем 15. Не знам како да протумачим ако холанђани буду играли у финалу?? верујем да пошто су везани за сребро, сребрна медаља им следује. Ових задњих месеци појавиле мистериозне рупе у земљи, Хол-Ланд= рупа у земљи... ?!  Била је скоро и вест пред наш меч са немцима  да се у Београду у Јужном булевару отворила чудна  рупа у коју је упао Опел ауто- немачки ауто у холандију! Видите овде на Блиц(криг) сајту да је возач Пинк таксија имао 37 година, 3.7 је данас 3.Јул... сајт има злокобних 22 коментара на ту вест.
(Ово је чудно,  као да је нека скривена порука геј лобија у данашњем блицу Долче и Габана = Делије и Гробари??)

Финале 11 Јул- 11х7=77 значајан број због чувене књиге Либер ОЗ окултисте Алистера Кроулија. 11 је дан између 10. 7 рођендана Николе Тесле и 12ог Петровдана, уједно и рођендана Краља Петра 1, ово би на нешто могло да укаже...али не знам шта у овом моменту... 11.Јула је рођен Јул Бринер, славни амерички глумац руског порекла, он је глумио у филму Битка на Неретви , где су ратовали Пар..... што указује можда на Парагвај у финалу? или немце јер је други светски рат, али и Четници су били део борби, али нема Србије у финалу.. ко онда има четнички симболизам.. немци су црни  као и лобања и кости.. стога опет Немци.  Што се тиче Аргентине, сви би због Марадоне хтели њих да видимо даље, можда њихова шанса због игре са руком оног француза.. што некако призива додатну моћ Марадони, али и тај "лав" Меси коме је неко сумњив поставио велику рекламу пепсија на Славији, значајном магијско енергетском месту.
едит: да додам још.. да су на омоту ПЕСа 2010 стављени  Меси и Торес.. хмм.. можда и Аргентина и Шпанија се сусретну у полуфиналу... а постоје и омоти где је само Меси.. тако да би онда Аргентиници прошли даље. Алистер Кроули  творац модерне магиКе је био је и оснивач окултног друштва Аргентиниум Аструм, што значи Сребрна звезда, дакле Аргентина је повезана са сребром исто.
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
[Image: 1czbg.jpg]
BOMBE NA JNA!
Reply
Брате ј**о си му маму.
[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply
http://www.crvenazvezdafk.com/photos/con...v-0307.jpg

Reply
(07-03-2010, 11:36 AM)дај гол link Wrote:http://www.crvenazvezdafk.com/photos/con...v-0307.jpg

надам се да позитивно гледано исто ова слика указује на моменте прелазне фазе са 25 на 26 титулу!?
http://www.blotterart.net/albums/LSD/Hof...e_1943.jpg
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
[Image: 1czbg.jpg]
BOMBE NA JNA!
Reply
Хаха Коди царе свака ти дала, 0-3 тренутно, рачунам да сам прошао!  ;D
Мислим, дакле не верујем медијима.

Reply
Коди сад пошто знамо сва 4 полуфиналиста очекујемо анализу и предвиђања за саму завршницу СП.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
коди видим те сутра поред марије килибарде у емисији, да им бациш коју прогнозицу... 8)
Tи си ми у уму,нешто магично ....[Image: cbcbcbcb1nr2.gif] [Image: x1989bg7.gif] [Image: srbczpt4.gif]
Reply
Ма јок бре, где она шљука поред њега да стоји или Хајди Клум или нико. Smile
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
(07-03-2010, 06:52 AM)Коди link Wrote:Дакле "геј завера" је везана за Сан Франциско и Наранџасту боју Голден Гејт мост и Злато, јер је СФ везан за руднике злата, а имамо овде златни пехар СПа као циљ, гејт=капија пролаз.  

Закључак :
Можда би Бразилци дошли до злата у жутим дресовима да нису против наранџастих обукли плаве?  ;D Big Grin

Ја за Уругвај навијам од почетка такмичења (и за Бразил) и да сам Уругвајка, истетовирала бих Суареза због свих његових акција на СП. Иако верујем Кодију, никако не могу да се кладим против латиноса, банкротираћу.

Коди, дај нам реци нешто о следећем СП 2014 у Бразилу. Жарку имам жељу да одем тамо а надам се и остали.
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Quote:Коди, дај нам реци нешто о следећем СП 2014 у Бразилу. Жарку имам жељу да одем тамо а надам се и остали.

Неће га ни бити јер крај свијета је 2012, јел' тако Коди?  ;D

Мислим, дакле не верујем медијима.

Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)