Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svaštara
Озбиљно размишљам да ставим неке паре на немце. До сад није омануо овај октопод. ;D
Reply
Октопуси до сада ни једном није затајио  :-[ тако да, нема разлога да се паре не ставе на Немце  ;D Ја стављам сигурно  Wink
Reply
Чекај ... а што не видите са Кодијем, а не октопод?  :-\

Ја између октопода и Кодија бирам КОДИЈА ... ал се не кладим јбг  ;D
Reply
(06-29-2010, 09:52 PM)Никола Д/С link Wrote:Чекај ... а што не видите са Кодијем, а не октопод?  :-\

Ја између октопода и Кодија бирам КОДИЈА ... ал се не кладим јбг  ;D

Коди може да ти каже победника светског првенства. Само да нађе оне магичне бројеве, шта који значи  ;D
Reply
    ??? ??? ???
НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕ...
Reply
ови нису нормални јбт.,  мада, мора се призанти и добар ритам песме...

Нисам имао времена да се пажљивије посветим  истраживању победника СПа..  па да би са сигурношћу гарантовао победника, али зато сматрам тумачења знакова људи са овог форума исправним, где сам пре месец дана видео да кажу да ће Немачка и Холандија ће бити у финалу... а кога ће Немци добити.
http://www.davidicke.com/forum/showpost....ount=21535
http://www.davidicke.com/forum/showthrea...&page=2155
Ипак и ја највише верујем овом октоподу (или хоботници , који је тачан српски назив?)
зато  пратите само његове пикове, (мада ја лично верујем да је хоботница део психолошко пропагандног рата немаца.. да је дресирана, и да су изгубили против нас са намером.. да би заварали траг, а овај ће само њих да одабира до краја... ипак то не утиче на причу освајања трофеја)  

Са друге стране једини који може да  угрози је Гана , за коју по многим сигналима можда и већим од Немаца.. видим успех, а и та црна боја преовлађује задњих месеци итд (организовано од стране елитних владара...) Сад да скратим, пратите Немачку Холандију и Гану... уколико Н и Х не буду у финалу онда... онда Гана осваја.

* читањем овог текста ви прихваћате да Коди не сноси никакву одгорност за ваш уложени и евентуално неуспешно потрошени новац.   Tongue
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
[Image: 1czbg.jpg]
BOMBE NA JNA!
Reply
коди где проналазиш идеје за такве текстове..... милан тарот је за тебе миш.. Big Grin Big Grin Big Grin
НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕ...
Reply
Мислим да ово једносмерно предсказање у комбинацији коди и хоботница не може никако да омане, играм сингл на швабе дефинитивно!
Мислим, дакле не верујем медијима.

Reply
ја се кладим на килибарду, од како смо издували, највише се радујем када дође полувреме и њених 15 мин ..... мада чуо сам да је глодарка, то је њесра :-\
Tи си ми у уму,нешто магично ....[Image: cbcbcbcb1nr2.gif] [Image: x1989bg7.gif] [Image: srbczpt4.gif]
Reply
ух добра је марија, сваким даном све боља и боља. и што се тиче познавања фудбалске игре, а и неких других ствари.. штета што имају оно испред па се не види све баш... ;D
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)