Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Majku vam jebem (srpsku)!
meni je rodo u lj. ba
Reply
Meni samo nije jasno ovo, otvori se 1000 topika na temu lazljivih novinara, pisu se knjige na temu medija po svim forumima, onda se pojavi clanak u jednim neozbiljnim novinama i odjednom se veruje tome.
Reply
Ne vidim sto bi Nesterovic lagao?
Reply
Quote:Meni samo nije jasno ovo, otvori se 1000 topika na temu lazljivih novinara, pisu se knjige na temu medija po svim forumima, onda se pojavi clanak u jednim neozbiljnim novinama i odjednom se veruje tome.
M???, ?? ???? ?? ???? ? "??????" ?? ??????, ???? ?? ???? ? ???????????, (? ?? ?? ????? ?????????) ????????? ????? ? ?????, ????? ??? ???????? ? ???????? ?? ??????? ?? ????? (?? ?????? ?????? ??????) ...?? ???? ?? ??????? ?? ?????? ???? ????? ?? ???? ???? ??? ?????? ?????? ?? ?????...? ???? ?? ?????? ???????? ?? ???...??? ??? ?? ??? ?? ?? ??? ??? ???? ?????? ? ????????? ?? ????? ?????? ???????..."???????? ???????? ?????", ?? ??? ?? ?? ???????? ??? ?? ???? ???? ??????????, ? ?? ???? ??? ?????? ??? ?????? ??????, ???? ?? ???? ?????? ???? ????????? :o

???? ?? ?? ???????? ??????, ?????????? ?? ???? ???? ??? ?? ??????????? ??, ?? ????, ????? ????? ???????? ?? ??????, ??? ???? ??????, ?????? ?? ???? ?????? - ?????????. ??, ??????. ???? ? ??? ??, ???? ?????? ????, ???????? ?????? ?? ????...????? ??? ???? ???? ( ? ????????? ) , ????? ?????? ???? ??? ??????? ?????? ??????...?????? ???? ??? ???????? ???? ?? ??? ? ???? ??????? ?????, ??????? ? ?????...????? ??? ?? ???? ?? ?? ??? ??? ???? ?? ????? ????? ?? ???????? ??, ????? ?????? ????????? ? ??????, ?? ?? ??? ???? ?? ?? ?? ?????? ?? ????? ????? ?????? ????...? ?? ???? ????? ?? ?? ??????????? :zbunjen
[Image: pobednik.jpg]
Reply
????? ??????!!! ????? ??????!!!

?0?????!!!
Reply
28/11/2003 | Izvor: B92
Milutin Aleksic na Kipru

Nekada najavljivan kao veliki talenat srpske ko
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
Jebote gde ja zivim!?!?!?!?!

Pa nisam znao da je ovakvo sranje kod nas u klubu. Braco daj da se ratosiljamo JANEZA. :batine ;pljuga
Ne vidim da njegovim strucnim vodjenjem ekipe imamo nekih preterano dobrih rezultata. Odlazak svih gore vec navedenih igraca je stvarno tuzno. Nadam se da ce Parking to uvideti i oterati Zmagoslava. On je obecao bar jedan trofej. Trenutnom igrom - formom - atmosferom ... nema sanse!!!!!!!!! :bes

Od samog pocetka mi se nije svidjao. :boks

U cemu je fora sa onom zlatnom kajlom koju nosi oko vrata kao DIZEL! :batine :batine
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: