Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Добро знај да увек ту сам ЈА
Ајде сада када је стварно потребно....да се искористи тај шугави фејсбук...

All Conductors Are Bastards
Reply
Нема потребе да се искориштава,свако ко се иоле назива "делијом" или "звездашем" искористиће нет да обиђе форум или вести вероватно ће и у новинама да изађе...Пре није било нета па је опет било много учлањених људи.
Jeдна је Србија!
Reply
(06-09-2010, 08:09 PM)Џукац link Wrote:Нема потребе да се искориштава,свако ко се иоле назива "делијом" или "звездашем" искористиће нет да обиђе форум или вести вероватно ће и у новинама да изађе...Пре није било нета па је опет било много учлањених људи.

У праву си, али на нама је да се организујемо максимално. Телефони, мсн, форуми, ФБ, како год.
[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply
Тотално је небитно како ће људи сазнати за ту акцију, немојте само ово да се претвори у препуцавање за или против фејсбука, смс-а и осталога. Верујем да ће се ова акција доста промовисати и да ће свако ко буде хтео да се учлани сазнати начин како то и да уради. За почетак треба да кренемо од себе, ми морамо да будемо први, ми који смо увек били уз клуб, ми који ћемо ту и остати. Свако од нас нек' већ од сутра оде по своју чланску карту, тако да својим примером покажемо да је то прави пут за наш клуб.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply

Ово је један корак даље!
Jeдна је Србија!
Reply
што је више могуће људи да ово обави што пре како би могли даље да обавештавамо, разглашавамо и упознајемо људе са акцијом, немојмо се ослањати на друге као што је то случај у већини пута.. одлично је што ће чланарина моћи да се уплати и за претходне године..
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
Браво за ово. Smile

Молим вас да ми одговорите, може и преко ПМ. Ја сам из Мкд и волео би да се учланим, али не знам како, пошто кредитну картицу немам, а нисам ни близу Београду, не знам како да се учланим.

Хвала унапред Wink
Reply
Свака част за управу и овај потез.Данас сам обавио своју ЗВЕЗДАШКУ и ДЕЛИЈСКУ дужност и поново после X год.поново постао Звездин члан.Потражио сам по својим стварима и пронашао сам да сам први пут постао члан 1987 и да сам и онда са истом чланском картом могао да извадим пропусницу за СЕВЕР.Сад није да се хвалим ал сам 1986 ћерку седми дан по рођењу учланио у ФК ЦЗ. и са поносом се иста и дан данас дичи бр. 6687.ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ СВЕ ДРУГО СУ СИТНИЦЕ. Smile
Reply
(06-10-2010, 09:53 AM)ТЕЦЗ link Wrote:Браво за ово. Smile

Молим вас да ми одговорите, може и преко ПМ. Ја сам из Мкд и волео би да се учланим, али не знам како, пошто кредитну картицу немам, а нисам ни близу Београду, не знам како да се учланим.

Хвала унапред Wink
прочитај и све ће ти се кас'ти..
http://www.budideozvezde.rs/ci/budideozv...jenja.html
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
Је л' зна неко можда ако бих узео чланску карту преко СМС-а да ли се чланарина плаћа поузећем или....
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: