Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Борба за титулу!
Свака част бакама и декама на Северу, јебо их онај ко их довео јуче. глодари свака част, разглас вам је одличан, него што се на југу константно штеде балони?  Big Grin Big Grin Big Grin
[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply
(05-09-2010, 09:35 AM)Виноградар link Wrote: него што се на југу константно штеде балони?  Big Grin Big Grin Big Grin
Могао је џомба да им донесе, нама је остало брдо у Кули...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Много смо хтели, много очекивали...а кад смо видели да то не иде све по замишљеном плану онда смо се сморили и погубили. Ал' не треба очајавати, ово ће нам бити добра школа за убудуће, пре свега да прво морамо да имамо компактан север, јако језро, а тек онда да се ширимо на друге трибине.  Наставимо ли са мобилизацијом, оно што смо замишљали доћи ће врло брзо, само на много природнији начин. Wink
Reply
И после проспаване ноћи тешко је било шта рећи, написати, а да се не разликује од онога што нам се и синоћ вртело по главама... Што се спортске стране тиче, титула није изгубљена јуче и то нек свима буде јасно, овај тим је још незрео за овакве утакмице у којима је огроман притисак и морање.... Титула је изгубљена у Крагујевцу, Чачку, на празној Маракани... Што је било до њих урадили су...

А ми? Хмммм... Пре свега, није ми јасно где су сви људи са финала купа... 20.000 Делија и Звездаша, а после само три дана, не више од 12.000 (отприлике је било пола-пола, а укупно 24 и нешто хиљаде гледалаца)... Карте су биле доступне на три продајна места, цена за наше услове не претерано висока, а и да јесте уштедело се за запад и исток неодласком на две утакмице на Маракану...Многи од нас, па и моја маленкост су желећи да уступе Север онима који долазе из далека или су школарци и студентарија, отишли на Запад и Исток, али и поред присуства неколицине прекаљених навијача са Севера, на ове две трибине није било довољно масе да се покрене све као на финалу купа... Бар не масе која је расположена за навијање... По отприлике два сектора на обе ове трибине су стално скакала и певала са Севером, учествовала у дозивању а сви остали по неки аплауз и сл. ...

Кореографија, све већ речено, превазилазимо себе сваки пут и жао ми је што због неких других ствари акценат није на овом ремек делу... Слика која је насликана на огромном платну које по ширини и висини заузима скоро целу трибину, сигурно је нешто што се није видело до сада на овим просторима... Сцена са једне од прослава титула на Калемегдану код победника, раздрагана маса, горе бакље, ватромет, надали смо се сви да ћемо то поновити и ове године... Слику је пратила и парола Нови шампион и титула, наша Звезда је опет најбоља... Логичан наставак пароле са купа (Нека вечерас свако зна...)... Такође, имали смо и паролу у два реда, која је објаснила гробарима ко је родоначелник педерског лобија у земљи Србији: Жаре и Парангал, то су срца два, уз нацртано црно бело срце...

Навијачко загревање, па и сам почетак утакмице су обећавали много добро издање Делија... И реално, у том првом делу, ја њих на западу уопште нисам чуо (можда два пута), иако смо ми били просечни и негде око нивоа који је "стандардизован"... Уз шеталицу је ишла Пуне трибине, а онда су се смењивале "дерби" песме и оне које су посвећене нашој Звезди.... Сваке ноћи сањам ја, и учествовање све три трибине, изгледало је одлично и веома гласно, сваки пут када се певала... Ћале ти у ђубретарима, само је првих 1-2 пута била одлична, касније исувише млако... Дозивање Севера са Истоком и Западом, Ууу Аааа Звездаааа, такође доста добро, гласно пре свега... Нешто касније и наизменично певање Још једна победа и титула, тј. подела на Исток и Запад и на Север... Касније се и Север дели на пола уз ову песму...

У другом делу игре се десио пад...Многи су све више пажње обраћали на терен, мање је било жара у навијању, а на терену мучење... Покушавало се са доста песама не би ли се подигла маса, добро је било уз Але але але ооо гробаре да карамо... Пар пута више него добро И ко не скаче тај је гробар, Црно бела застава симбол је пичкетина, као и Партизане јебемо ти све... На крају и поред пораза и вероватно губитка титуле (чуда су могућа, али можда негде ван Србије), играчи су сипраћени са Добро знај и аплаузом за све што су урадили до сада...

Што се тиче пиротехнике, било је доста бакљи и димова, спорадично паљених, понекад у пару, па и пар добацивања до самог терена...

Мањи инцидент на полувремену, вероватно покушај да се елиминише озвучење са Севера, али све је прошло без последица... Али зато није на истоку и западу... Наравно да је дозвољено радовати се голу своје екипе, али то радити на делу трибине где су већински наши људи и при том још и провоцирати, е то је безобразлук... Запад је експресно испразнио ложу где је било неких који су се курчили мајицама, прстима и шта ти ја знам чиме све... И на истоку пресликана ситуација... Одмах су реаговали жандари постављањем кордона, али гробарски индијанци се нису вратили у ложе...

О овима преко пута, не бих... А немојте ни ви, губљење времена... Него, лагано скупљајте паре и планирајте Суботицу, уз Звезду до краја!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Кафе на ЈТ:

http://www.youtube.com/user/delijecaffe
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Увијек ми треба барем три дана да одагнам мисли од изгубљеног дербија. Наше издање није било на нашем овогодишњем нивоу. Штета, јер је кореографија била фантастична, почело се добро, али током цијеле утакмице једино што се пробијало било је довикивање Ууу ааа Звезда и Але Але Алео.
Главу горе, преостало је још да се одради Суботица, па на заслужени одмор. И да се следеће сезоне настави са мобилизацијом, јер ову снагу нико не може зауставити. А онда ће ваљда доћи и дерби и титула.
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
ПАРТИЗАНЕ, ЈЕБЕМО ТИ СВЕ, СТАДИОН И НАВИЈАЧЕ И ГЛУПЕ ИГРАЧЕ!!!

СУДИЈА ПЕДЕРУ НАПУШИ СЕ СЕВЕРУ!!!
Reply
Шта рећи после (не)проспаване ноћи? Много је тешко када за нешто живиш и када са најјачим и искреним емоцијама уђеш у све то и нажалост све се сруши. Не само у навијачком него и у обичном животу. Ко ме разуме схватиће шта сам овим хтео да кажем.
Мишљења сам да је на нашој трибини све до примљеног гола функционисало како треба. Од тада па до краја утакмице тек на моменте би се враћали али и то је било слабо. Није се испоштовао договор са тренинга. Исте ствари су нам се дешавале и на нашем стадиону, наравно у краћим временским интервалима али се то није толико осећало. Мобилизација која је довела до ове бројности дала је и људе који за сада не схватају да је навијање један од најважнијих сегмената на трибини. Не схватам наше издање од јуче као нешто трагично већ као реалност. Свако од нас који долазимо на утакмице мора да реши сам са собом, зашто и због чега је ту, на трибини. Не желим никога да вређам нити да увредим али верујем да морамо на ствари гледати реално. Када је добро не хвалити се преко мере али и када је лоше треба извући поуку. По мом убеђењу свако мора сам да се пресабере и да буде критичан пре свега према себи.
Не волим да помињем противничку групу али оно од јуче једноставно мора да се испљује. Што се те групе тиче (ако се уопште групом може назвати) по ко зна који пут показали су своје право светло и разлог свог постојања, а то је ништа друго него комплекс ниже вредности. Од којекаквих барјака и натписа па до курвањског потурања звучника испод северне трибине. Комплекс је много зајебана ствар и сигуран сам да их и дан данас боли навијачка лекција са предходног а и многих других дербија. Нећу много говнима да се бавим, али гледано по било ком навијачком параметру оно јуче је било само брукање, и то још увек невиђено. По ко зна који пут стављен до знања разлог њиховог постојања и тежњи.
Фудбалски смо поражени али навијачки никако. И зато нема да се клоне духом, јер нисмо таква навијачка група. Већ група пред којом се ова усрана европа итекако тресе. Група која поставља стандарде група од које сви и дан данас уче. И учиће и убудуће !!!

Мобилизација је тек почела и треба наставити борбу свакодневно. Само напред и храбро у нове победе са нашом Црвеном Звездом !!!
Кокеза лопове !!!
Reply
http://webteam.delije-caffe.net/video/13..._pesma.wmv

величина 36 мб

биће касније HD и још пар слика
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Слажем се да је било јакооо лоше издање, и да смо дефинитвно морали боље. Али... Бројност је била невероватна! Стварно сам се запрепастила. А то је оно чему смо тежили целе сезоне. Ок, оно јуче није било квалитет, било је квантитет! Сад само треба едуковати полако! Урадили смо велики део посла ове сезоне! Наша највећа бројност на стадиону је била ако се не варам 22.000 против Војводине. Ајде да кажемо да је било 1000 Фирмаша, а нас 21.000. Јуче је и нас и њих било 24.000 одприлике! То много говори! На тренингу који је био одржан у петак било је људи колико је било можда пре 2,3 године на Северу на обичној првенственој утакмици, а био је само тренинг! То је наша снага! Нема везе што јуче нисмо грмели, нема ни везе што нисмо победили, битно је да смо ми на правом путу да оздравимо и клуб и навијаче! Доћи ће и наших 5. минута, побеђиваћемо их ми опет, опет ћемо се издркавати у њих, само полако!
О стоки преко не желим да трошим речи! Јако паметно са  наше стране је само једна порука упућена њима, везана за жарета, док је југ био преплављен педерским заставама, а она кореографија у другом полувремену, заиста су надмашили себе! Нема стајања! Докажимо да је оно јуче био само наш лош дан! СВИ У СУБОТИЦУ !!! СВИ !!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)