Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Борба за титулу!
Фора са навијањем на истоку и западу јесте одлична, само што није искоришћена. Да се разумемо, лоше се навијало првенствено због људи који су се налазили на трибини, а нису били расположени за навијање. Зашто и како, остаје мистерија, али вероватно има кривице сваког од нас који смо се данас налазили на северу. Међутим...

Избор песама јесте био неадекватан за овакву прилику. Имамо копове на истоку и западу - зашто их не искористити максимално? Довикивање, понављање... Кад год не иде песма, треба прећи на ово са довикивањем, поготову што су људи на ове две трибине расположени да навијају. Ово нису утакмице где треба форсирати мелодичне песме. У оваквим приликама мора или да грува или да се форсира нешто са скакањем. "Од рођења мог" и "Ајде, играј и бори се", две најбоље песме које су избачене у скорије време, које су се одлично примиле, данас певане можда три пута укупно.

Али опет... Није до песама, већ до оних који их певају.

Шеталица феноменална, стока себе превазишла у јадности и комплексима.
Reply
Једно од наших лошијих издања у добрих последњих пар година.Доказ да се на том мртвом лавору може боље је текма са војводином,али добро.Једна моја замерка је то што је песма почињала са 3 места па се деси да пола трибине почиње једну песму а пола трибине другу.Трибина на време испуњена,лепа кореографија,мноштво бакљи паљених спорадично,играчи лоши и то се јако одразило на трибину што није смело.И на крају оно беспотребно паљење.
Reply
Кореографија врхунска али натпис на огради са огромном грешком око слова "Љ" :o...Несхватљиво...А навијање...Лоше и што је већ неко прокоментарисао где се изгубила она еуфорија која је дизала из мртвих играче кад приме гол...О звучнику код Севера и грфите на Северу и офарбане улазе у њиховим бојама(заставе педера) нећу коментарисати....
ЗАКОН И МУРИЈА ХОЋЕ ДА САВЛАДА ОНО ШТО ЗВЕЗДО ТЕБИ СМО ДАЛИ СВИХ ОВИХ ГОДИНА!!!
Reply
Видео - 25мб (сутра ће бити ХД на јутубу).

http://webteam.delije-caffe.net/video/138_derbi.wmv

Шеталица прекрасна, представља фотку коју смо ми користили на насловној страни, али што је за похвалу, не сећам се да смо имали овако дугачку шеталицу.

Дефинитивно нам није био дан, а почетак утакмице је деловао као да нам је кренуло..
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
У неком моменту тотално давно на форуму било је приче око постављених микрофона и телевизијских камера на туђмановом пашњаку. И дефинитивно се Северна трибина увек мање чула преко било каквих телевизија и радија што када смо на том месту играли дерби што када смо играли са другим тимовима. Таква ситуација у великој већини случајева није одговарала истини и балансу снага навијача. Стиче се утисак као да су од толиких комплекса кроз историју целу електронику стадиона пребацили на остале трибине а камере колико су могли приближили југу. Чуди ме да до сада нису скинули и онај рефлектор на Северу...
Reply
Данас је стварно било лоше. Опет не схватам људе око мене, који блеје гледају текму..неко је већ рекао, нас пар групица пева урла...а они нећу гледам и ти фазони...то мора се мења, али шта је ту је ИДЕМО ДАЉЕ

СУБОТИЦА СВИ !
Reply
А сад у Суботицу САМО они који су жељни навијања, па нека нас је и 100 !!!
Reply
Фонт са њихове пароле у напад...И то су ископирали...Причају нам да смо геј група, а њихова легенда југа жаре је ГЕЈ имао је односе са другим мушкарцем...Да не причам о бојама дуге што смо имали на претстојећем 134. дербију ,,све вас воле ваши гробари,, а то гробари је испуњено бојама дуге...Да не причам о комплексу што им је група дошла на исток а југ има рупу...И ова наша акција исток-запад је због њихове јебене мале бројности за северну трибину а они су навијали на истоку то јест преселили 2-3 барјака на секотру до југа и упалили бакљу...А тек о јаду и беди-стављањем звучника испред севера-...Што се тиче наше стране десило се се и не поновило...Не пљујем по труду за корео и навијању ал навијање је било испод просека...Сезона за памћење, врхунац мобилизације! ДА СВЕ ТО ЗАВРШИМО КАКО ТРЕБА СВИ У СУБОТИЦУ И ЧИНИ МИ СЕ ДА ЋЕ БИТИ ТРЕНИНГ ПРЕД БСК, АЛ НИСАМ СИГУРАН... Smile
и кад' је радост и када је бол...
Reply
И заборавих гејлије преко заставе косово, ретро заставе...прозивали су нас више него што су подржали свој клуб...
и кад' је радост и када је бол...
Reply
(05-08-2010, 10:44 PM)KizaLion link Wrote: Шеталица прекрасна, представља фотку коју смо ми користили на насловној страни, али што је за похвалу, не сећам се да смо имали овако дугачку шеталицу.

http://www.delije-caffe.net/galerija/gal...lije02.jpg
[Image: pobednik2.jpg]

Ориђиђи  Smile

[Image: pobednik.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)