Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skinsi na stadionima
Ja ne znam za vas ali ja jos nisam cuo za "normalnog" nacistu. Apsolutno sam protiv toga da delim sa njima blio sta pa i tribinu. Savko ima prava na svoj fazon ali neke stvari su neprihvatljive i tacka.

Pa pre bi bio grobar nego nacista :lol: .
umnjaju neki da bodrimo pogresan tim, i mrze nas zato sto uvek smo s'njim!!!
Nisi mogao viditi normalnoga nacista kad on ne postoji!!
Bar ne na ovim prostorima!
U njemackoj jos i moze proci ali i to su debili!
skliknimo s ljubavlju
Svetitelju Savi
Srpske crkve i škole
Svetiteljskoj glavi...
Sve te pojave se javljaju kao suprotnost onome sto preovlada u jednom drustvu. Npr. uopste nije cudno sto se pank pojavio i uzeo maha bas u jednoj krutoj i ustogljenoj Engleskoj, pa sto se hipi-pokret pojavio i najrasprostranjeniji bio bas u jednoj Americi, koja svojom vojnom silom seje smrt po celom svetu...itd.
Sve te pojave su normalne i neophodne su da bi se odrzala jedna ravnoteza. Nasuprot nasoj sirotinji, ovde se pojavio i sve je popularniji "fancy" fazon, prosetajte gradom i uvericete se...niko vise u ovom nasem gradu ne zeli da lici na klosara. Smile
[Image: pobednik.jpg]
Gresis Lucky silno gresis, pa pogledaj Glodare, svi lice na klosare Big Grin .
umnjaju neki da bodrimo pogresan tim, i mrze nas zato sto uvek smo s'njim!!!
Znaci ako neko ne zeli biti klo
skliknimo s ljubavlju
Svetitelju Savi
Srpske crkve i škole
Svetiteljskoj glavi...
Evo i mene nakon duzeg vremena. Lepa tema Smile Skinsi, Hitler i nacizam, su tri razlicite stvari koje se u nekim stvarima povezane. Kao prvo svi smo mi bar malo u naci fazonu bili u poslednjih 10 godina ( Ubi, zakolji da Hrvat ne postoji, noz,zica,...). Hitler nije izmislio nacizam, toga je bilo i pre njega samo nije bilo tako formulisano. O tome da li su Nemci hteli da nas sve poubijaju mozemo do sutra komentarisati, mislim da su to hteli mogli su bez problema da urade kao sa jesama. Iskreno mislim da su hteli da naprave pre 60 godina ono sto ovi moroni danas rade. Istorija je malo cudna stvar, uci se samo price pobednika. I mi Srbi cemo biti zapamceni kao veliki nacisti, posle Milosevica, za ove na zapadu. Ja ne mogu reci da su nacisti za vreme II sv. rata bili u pravu jer sam ucio istoriju koju su pisali komunisti. Recimo, kada cujem nesto tipa "jebo vas Hitler" ( sto zvuci kao moja baba Smile koja kaze da su nas Nemci nisu dirali dok se nisu Partizani pojavili) ili "oni su hteli da nas pobiju", mislim da su to izjave koje su posledica posleratnog komunistickog ucenja. Ako malo neko logicno razmislja i pogleda okolnosti za vreme II sv. rata onda moze dosta toga da zakljuci, a da to nije ucio u skoli.

Svima treba da bude jasno da kod nas ni jedan skins ne voli vise Nemacku nego Srbiju. Nacizam nije stvoren samo za Nemce. Isto ce poljski skins gledati nacionalno pitanje Poljaka a ne nemaca. Jedino sto vezuje sve naci-skinse je ideologija. Svi vole svoju zemlju a ne Nemacku. Svastika je simbol nacizma, a ne Nemacke, zato je preuzeta od naci-skinsa.

Skinsi i tribina. To je malo tesko objasniti. U principu svi skinsi gotive tribinu. Recimo kod nas dosta skinsa ne ide na tekme zbog toga sto se "mi Srbi medjusobno delimo i mlatimo", dok bi na tekme reprezentacije Srbije isli sigurno. Takodje ima vise skinsa: SHARP, naci, working class,bla, bla, bla,... koji ne dele ista misljenja, ali su u istom fazonu (celavi, cokule, polo majice, tregeri,fajerka,...).

Naravno da je skinsima mesto na tribini. Ne mozete ih izbaciti zbog njihovog politickog stava ili oblacenja. Imate dosta komunista, demokrata, demo-hriscana, radikala,... na vasoj tribini pa nemate nista protiv takvih, to je licna stvar. Vazno je vama kao grupi neko daje sve za Zvezdu. Takodje imate i dizelase ( valjda ima jos takvih ), pankere, rejvere, repere,... pa ih takodje ne biste izbacili sa tribine jer su oni ipak navijaci Zvezde.

p.s. gluposti su da skinsi sire politiku na tribini, u principu je to stvar pojedinca a ne cele grupe, isto kao sto ce neko da siri stavove radikalne, demokratske, ili neke druge stranke. Toga ima uvek, ne samo kod skinsa.
img]http://www.homepage.swissonline.ch/miha/ufsign.jpg[/img]
ziga oi, zaga oi, zigazagazigazaga oi! oi! oi! skins na stadionu?kako da ne...sieg!
???????, ?????? ??. ???????? ?? ???? ??????? ?? ?? ??????? ????? ?? ??????? ?? ????? ?????, ?????, ??????, ???????, ??????... ? ???? ? ????????...
??? ??? ???????? ????!
?????? ?? ?? ?? ???? ????? ???? ?? ???? ??????? ???? ? ?????? ?????? (??? ??? ??? ???????? ?? ????? ???????? ????? "United Force", ???? ?? ??? ??? ????????? ??? ?? ???? ???? ?????????, ??? ?????????.

?????, ?? ??? ?? ????????? ????? ??? ??????? ??? ????? ?????? ? ??? ??? ?????, ??? ??? "?????" ?? ??? ?????? ?? ??????? ??? ?? ??? ??? ???? ???? ?????? ?????? (????? 5-10% ?? ??????? ????? ????????, ???? ??????? ??? ??? ?? ????? ????? ????? ?? ???????, ? ????? ?? ??????)...
?????? ?? ???? ?? ?????? ???? ?????? ???????? ???? ???? ??? ??? ????? (??? ??? ???, ?????...), ???? ??? ?? "??????" ?? ?????? ?? ?? ????? (?? ??????) ? ?????? ?? ?????...
??? ?? ???????? ????, ?????? ?? ?? ????? ?? ??? ???? ?? ?????????? ??????????? ??? ?? ?? ???????, ? ?????????/??????? ??? ???? ???? ????? ?????????? ????? ????????? ????? ?? ???? ?? ?????? ??? ?? ????? ?? ???????...
???? ?? ???? ????? ??????? ??????, ???? ?? ?? ??????? ?? ???????? ??????? ??????? ?????? ????????? ???????! ???? ?????, ????????? ?? ? ?? ?????? ??? "????????", ??? ?? ???? ?????? ?? ?? ???? ?? ???? "???????" ?? ????????? ??? ?? ? ??? "????????", ? ???? ???? ?? ?? ???? ???? ?? ?? ??? ??????? ????????!

??? ?? ???? ??????????? ??????? ?????? ? ???????? ???????...
??????? ?? ??????? ???????? ???? ?????? ???? ?????? ? ????? - ???????? ?? ??????????, ???? ????????, ???? (????????)...
??? ?????????? ?? ????? ????? (??? ?? ???? ?????) ????, ??????? ???? ????? ?????!
?? ?????? ?????-?????? ???? ????? ???????? ??????? ???????? ?????? "???? ??, ???? ?????? ?? ?????? ?????? ???? ??? ???????? ?????? ????????"
??? ??????? ?? ????????? ?????? ?? ??, ???? - ?????? ?? ?????????? ?? ????????? ???????, ???? ??????, ?????? ????????????! ?????? ??? ?? ????? ?? ?? ???? ???????? ????????? ???? ??????? ? ?????????? ? ?? ?? ???? ??????? ?? ???? ??????? ????? ?? ???? ?? ?????? ???? ???? ?????????? ??????????? ????????, ?? ????? ???, ??? ???????? ? ????.
???, ??? ?? ?????????? ??? ?? ??????????, ?? ????? ???? ???? ??? ????, ???? ??? ?????? ?????...

?, ???, ????? ??? ?? "????????? ???? ????????", ?? ??? ???? ??????? ? ????? ?????? ?????? ?? ??????? ????????? ????????, ? ????? ?? ????? ?? ?? ?????? ????? ?? ?? ????? ???? ?????????? ? ????????????? (???? ? ??? ?????, ??????????, ??? ? ?????? Sad )...

????????!
???? ?. ;pljuga
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Ej,Hooligan 100% si u pravu!!!
Zivim ovde u Svabiji i znam dobro da Svabovi mrze komunizam,kao sto mi mrzimo ustase(to ti je poredjenje kao Drakula i krst).E sad sto se kod nas komunizam ukorenio do bola,pa nam oni j*base kevu u drugom svetskom ratu,dok smo mi furali ruski fazon tj. komunizam,niko nam nije kriv.Ja znam,od mojih pretaka,da su komunisti(nazalost,komunizmom zatrovani pojedini Srbi)pobili vise Srba u mom kraju(Pomoravlje)nego Nemci i Bugari zajedno.
Naravno Hooligan da si do j*ja u pravu,kad kazes da su istoriju pisali komunisti(tj.pobednici)ali istina ne moze da se pobije.Sem toga kraljevska vojska u otadzbini je bila zvanicna vojska nase domovine,a komunisti su bili ilegalci,koji su neistomisljenike likvidirali,a to kasnije pripisivali Chetnicima i ostalim kraljevskim formacijama.
Braco,pogledajte gde su sada takozvani gubitnici 2.Svetskog rata(Nemacka,iako je mrzim,jer sam u njoj)Italija,Japan,itd,a gde su "slavni pobednici"Rusija tj.bivsi Sovjetski savez,Srbija itd.Pa naravno je da su nas lagali i trovali lazima.
Ej, tovarcic!

Auf viedersehen!
ttp://www.kristijangolubovic.net/

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)