Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ja te volim Srbijo...
Не бих се сложио да Пижон има потенцијала за много више од Бата Ђориног и Телетовог тренерчића, мислим да је Пижон као тренер врло лимитиран, али као човек мислим да је ок и да неће звати клеа у репрезентацију.
Сложио бих се да је смењивање њега прошле сезоне  био добар потез али постављање Кратка фатална грешка која нас је коштала већ виђење титуле зато што је човек вечити лузер, коме није било први пут да нас кошта титуле. Е то ја Аџићу никада нећу опростити !!!!
Reply
Пре свега, не знам уопште шта му је требало да се хвата у коло са мафијашима из ФСС-а, а ове пиздарије са стручним штабом сагледавам више као неку врсту ”домино ефекта” које ћему врло брзо доћи главе.... време ће као и увек све најбоље показати. Требао је да зна и да буде свестан да риба смрди од главе пре него што је уопште доносио одлуку да седа на клупу.
Reply
Потписујем!
И зато ми је жао Пижона.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
(09-24-2010, 12:21 PM)Red Star Forever link Wrote: Шта мислите о Пижоновом стручном штабу? Сви па и он само најгори могући дефанзивци... По мени, репрезентација пуца у Италији бар 2 гола разлике... И дефинитивно ме разочарао са причом да размишља да зове Клеа... Мислим, знао сам да Пижон није неки интелектуалац и мислилац, али нисам очекивао од њега да се срозава оволико, да пристаје да буде толетов и бата ђорин тренерчић, а имао је потенцијала за много више... Откад су га отерали из Звезде срља из грешке у грешку и иако сам дебело био на њговој страни, све више ми се чини да је можда Аџић и био у праву, једино што није смео да га замени Достанићем...

http://www.alo.rs/sport/31280/Eh_da_je_m...u_Arsenalu

http://www.sportal.rs/news.php?id=36022

Знам да су извори мање више непоуздани, али пише по свим новинама. Човек ће седети на јна поред председника партизана, и навијати за усташе! Капирам ја да је он сада тренер репрезентације па треба да гледа све тимове са територије наше земље, па чак и ове југословенске, али мени је ово превише! репрезентација је посао, Звезда је живот! Шта ће Звездина Звезда у фрањевачкој ложи са човеком који нам директно уништава клуб!?

Што се мене тиче звезда има 2 Звезде, Рајка и Џају! Остали не постоје!
Quote:
Reply
(09-25-2010, 11:56 PM)николаБГ link Wrote: Што се мене тиче звезда има 2 Звезде, Рајка и Џају! Остали не постоје!

Moжда машимо тему, али нерадо морам да се сложим са овом констатацијом... Једина два човека која својим понашањем и односом према клубу након играчке каријере, а и за њено време, заслужују да носе ово признање... Шеки је такође својим будалаштинама након фудбалске каријере засрао све што је урадио као играч, а и као тренер до половине 90-их...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Нису они звезде Делија, него Звездине звезде.
Тужно је што се у том контексту помињу Звездине легенде. Прве 4 Звездине звезде су апсолутно заслужиле то звање.
Једнако је срамно сад причати како Пижон и Шеки нису заслужили то звање, као што су неки то радили у случају Џаје кад је примио ЦГ држављанство.
Reply
Quote:Шта ће Звездина Звезда у фрањевачкој ложи са човеком који нам директно уништава клуб!?

[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
Сасвим је логично да Пижон као селектор гледа неки меч у друштву председник савеза.
И свиња Вујошевић је директно уништавала наш КК, па сумњам да вам представља неки проблем да човеку који је сарађивао са свињом скандирате да је Звездин четник.
Људи су тако пљували Џају јер је узео држављанство ЦГ која је признала квази државу Косово.
Срамота је оспоравати Звездине легенде, због разлога који се наводе. Шта ли је следеће? Вероватно ће неко да се јави да оспорава Рајка Митића јер се подједнако дружио и са Звездашима и партизанима.
Reply
Што се мене тиче звезда има 2 Звезде, Рајка и Џају! Остали не постоје!Да си ти гледао Пижона док је играо за Звезду другачије би писао на овом форуму.Пижон је био у класи Д.Бекама из најбољих дана а што данас води државни тим и што мора да прати све екипе и играче то је нешто друго.Који тренер би изјавио да би волео да клуб из земље коју тренира воли да изгуби,па није ваљда требао да каже да би волео да им ф.к.мали патуљак да 5 ком.
Reply
(09-26-2010, 10:09 AM)Звездаш link Wrote: Сасвим је логично да Пижон као селектор гледа неки меч у друштву председник савеза.
И свиња Вујошевић је директно уништавала наш КК, па сумњам да вам представља неки проблем да човеку који је сарађивао са свињом скандирате да је Звездин четник.
Људи су тако пљували Џају јер је узео држављанство ЦГ која је признала квази државу Косово.
Срамота је оспоравати Звездине легенде, због разлога који се наводе. Шта ли је следеће? Вероватно ће неко да се јави да оспорава Рајка Митића јер се подједнако дружио и са Звездашима и партизанима.

Налупетао си се за медаљу. Овакав став би очекивао од мог 70тогодишњег комшије звездаша, који се куне у Шекуларца, никако не од некога ко стоји на северу.

Звездина Звезда по дефиницији треба да буде изванредан играч, вођа генерације, неко ко је оставио дебео и неизбрисив траг у Звезди како за  време играчког живота, тако и касније. Мора да буде човек, људина и да му звезда буде живот, а не посао. НИКАДА не сме да се деси да Звездиној звезди неки други ангажман буде испред Звезде. Није проблем ако се оде у иностранство зарад егзистенције, али не сме да дође до ситуација као ова данас са пижоном, где ће он зарад посла да седи у усташкој ложи, или као пре неког времена када се није појавио на прослави јер се покачио са неким из клуба.

ако некоме требају подсећања шта је изјављивао Шеки док је је био у Обилићу, како је оптуживао и пљувао по Џаји итд, онда не треба да се ни прича јер не може да се прича на истом нивоу.

Плашим се да су само двојица остали Звезде целог свог живота- И краљеви губе круне, зашто не би и наше Звезде губиле сјај. Наравнмо да им та звања неће званично нико одузети, али што се мене тиче, а верујем и сваког правог звездаша,  Рајко и Џаја су легенде, остали су плаћеници!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)