04-13-2010, 02:28 PM
Svaštara
|
04-13-2010, 05:14 PM
(04-13-2010, 12:12 PM)заувек звезда link Wrote:[quote author=Никола Д/С link=topic=2632.msg77364#msg77364 date=1270169725] ![]() [/quote] Тадићу овде само лопата фали > ![]()
04-16-2010, 11:17 PM
Не знам за вас, ал ја сам задња два дана необично скењан и тужан(знамо и зашто) ... е сад ... нешто што ми је поправило расположење бар на кратко, вриштао сам од смеха ;D
ПРОЧИТАЈТЕ!!! ![]() http://j.imagehost.org/0243/pismeni_mali...k_haha.jpg
04-17-2010, 10:57 AM
од овог може да се рикне
![]()
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
04-17-2010, 11:52 PM
Ја не би да узнемиравам Ваш нервни систем, и у напред се извињавам ... али оваква ГЛУПОСТ мора бити забележена, глупост за анале!!!
Не бих да наводим извор, нису вредни помена ... кога баш занима, преко Гугла ће лако наћи текст! Quote:Psihoterapeut dr Zoran Milivojević kaže da su huligani organizovani kao ratnička plemena i da su upravo zbog takve strukture sposobni i pogodni za obavljanje nekih kriminalnih poslova kao što je reketiranje. Које си ти школе изучио јадо ... па смеју ти се колеге соме један. Седи ЈЕДАН!!!
04-19-2010, 03:09 PM
Занимљиво, морам признати. Али ме језа хвата баш зато што знам да ће бити тако. Тражиће муслимани своја права, и остваривати их преко својих радикалних организација. Чак и они који нису екстремно настројени, мораће са својима.
Стари добри рецепт који смо и ми осетили и на Космету, и БиХ.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
![]()
04-19-2010, 06:18 PM
![]() ![]() ![]()
04-20-2010, 02:36 PM
Skrimo је написао:
данас читам у неким медијима почиње суђење за убиство Бриса Татона и на суђењу долазе његови родитељи и ваљда француска министарка спорта. Углавном ни мање ни више они долазе са захтевом да се убицама одреди максимална казна од 40 година,а да онима који су учествовали у тучи одреди казна најмање 20 година.И плус ту не стају већ ће тражити вероватно позамашну суму новца као накнаду. Ја не могу да верујем да свако сад може да се посере на нашу државу,да захтева,да процењује,оцењује...па ваљда суд треба да ради без притисака и без уцењивања. Немам ништа против да кад се докаже сваком кривица на основу чињеница да добије прописујућу казну,убиство јесте страшна ствар и заслужује у сваком смислу осуду и казну,али брате да сад свако захтева од наше државе нешто... |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 5 Guest(s)