Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Вицеви2
Долази жена код гинеколога, и каже:

- Докторе, кад раширим ноге, пичка ми пева партизан је шампион, але але....

Каже доктор:

- Не брините ништа, све је у реду, све ПИЧКЕ тако певају...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Шта пева цига кад се купа? Не помаже вода мајко.. Smile
Jeдна је Србија!
Reply
(04-01-2010, 10:02 PM)Red Star Forever link Wrote:Долази жена код гинеколога, и каже:

- Докторе, кад раширим ноге, пичка ми пева партизан је шампион, але але....

Каже доктор:

- Не брините ништа, све је у реду, све ПИЧКЕ тако певају...
Е тако! Хахаха
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Која је то  сексуална поза 81,42?
То је 69  плус ПДВ! ;D
Reply
(04-09-2010, 09:24 PM)Darko link Wrote:Koja je to  seksualna poza 81,42?
To je 69  plus PDV!  ;D

А којим писмом ти пишеш овде?
Reply
Како земунци чекају нову годину?

Праве дочекушу Smile

Зашто зуб боли? Зашто хлеб изгори? Зашто девојка затрудни? -Па зато што се не извади на време...!
Jeдна је Србија!
Reply
Ово сам данас чуо и покидао сам се: Постоји нови падеж у Земуну познатији као земунатив, а гласи овако: Кога, чиме  Big Grin
Reply
Београдска полиција је потврдила да су у последња два дана опљачкане просторије фудбалских клубова Партизан и Црвена Звезда. Из просторија ФК Црвена Звезда украден је пехар победника Купа Европских Шампиона, пехар победника Интерконтиненталног Купа, као и два пехара Средње-Европског купа. Фудбалском клубу Партизан украден је тостер. Smile
Jeдна је Србија!
Reply
Ухватили скинси цигу, и одвели га у шуму да га муче. У једном тренутку долази један човек са шеширом, маском преко очију и плаштом, извади мач и на*ебе се кеве скинсима. Побегну скинси из шуме, и ''јунак'' такозвани Зоро узме мач и уреже слово ''З'' у неко дрво, а на то ће цига: ''Хвала ти Зупермене, алал ти ку*ац!  ;D
Reply
Шта ради гробар испред ВОЈВОЂАНСКЕ банке??? пије ЈАГОДИНСКО пиво и гледа ЗВЕЗДУ у ФИНАЛУ КУПА!!  Smile
Tи си ми у уму,нешто магично ....[Image: cbcbcbcb1nr2.gif] [Image: x1989bg7.gif] [Image: srbczpt4.gif]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: