Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Дизајн зона
Ма брате претерујеш, твоја слика, твој рад .... ајде не зајебавајте, дечко који можда и најбоље црта од свих нас, брише свој рад, јер је вама засметало ... стварно нисте нормални ... дај размислите мало о понашању. Ко нека деца, е сад си ти нашао слику и нико не мож да је доради ... стварно смешно.

Reply
[Image: u0DW0.jpg]
Reply
(03-11-2010, 06:39 PM)Никола Д/С link Wrote: Ма брате претерујеш, твоја слика, твој рад .... ајде не зајебавајте, дечко који можда и најбоље црта од свих нас, брише свој рад, јер је вама засметало ... стварно нисте нормални ... дај размислите мало о понашању. Ко нека деца, е сад си ти нашао слику и нико не мож да је доради ... стварно смешно.

Ма нема шта, ја лично нисам имао у рачунару ту фотографију а реално много је добра фотка, захвална за прераду. На претходним страницама сам побрисао постове у којима сам качио радове, нећу вам више ни качити ништа, ионако има много кориснијих ствари за цртати од "волпејпера"...
Reply
Ниси требао брисати ... ал ајд сад.

Ни мало ме не погађају коментари појединих, нисам имао слику, није срамота тражити, тражио-добио-урадио ... то што је неком засметало, само његова ствар ... коментар бих и могао да разумем да смо сад нас 3-4 узели да цртамо неку спрдачину, неко прозивање и утркивали се у дебилности ... али овако стварно ме боли курац красни. ајд здраво.
Reply
Пратим ову тему стално,и има прегрш добрих радова..само бих следеће рекао..Професионалац,Никола,Бошке и Дуле...свака част момци...немој да одустајете  Smile Wink све похвале за досадашње радове.
Reply
(03-11-2010, 09:30 AM)ђорђе 735 link Wrote: мислим да је тотално глупо да се десет пута преради једна слика ...

(03-11-2010, 01:04 PM)Џукац link Wrote: Стварно је глупо да сад свако ради "моју" слику,свако од нас сам смишља шта би било лепо да се уради а не сад да се преправља.Како год да је испала.  :-\

ЈА мислим да обојица претерано серете! Угледајте се мало на Професионалца по радовима па онда солите памет. Треба да вам је част да вам дечко обради слику, а не ту да глумите велике уметнике!!!
Професионалац брате, само ти настави да качиш, а ови којим се то не свиђа нек' нас заобиђу.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Ово важи за све који почињу нешто да раде за ову тему. Видите и сами који чланови раде јако добре ствари, потрудите се да научите нешто из њихових радова, питајте за савете и они ће вам помоћи. Само немојте да се правите паметни као ови "бисери" малопре поменути и све ће бити у реду. Најважније је да добијемо одличан рад, а ко га је одрадио је мање битно.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
(03-07-2010, 12:22 AM)Бошке link Wrote: [Image: nxnjv5.jpg]

молим уредника да обрише ако је вулгарно Wink

Бошке можеш ли ову слику урадити у мало већој резолуцији погодној за десктоп рецимо. Ако ти није проблем пошто сам ја велики лајик за фото шоп и остале ствари везане за то. А слика је више него одлична ... јединствена ... Одушевила ме је.  Свака ти част на овоме !!!
Кокеза лопове !!!
Reply
Ево нешто од мене, јбг знам да је далеко од доброг, али фотошоп сам први пут отворио пре две недеље  Tongue

[Image: 16037696.jpg]

1680*1050- http://img715.imageshack.us/img715/6564/16037696.jpg
Reply
Тема су Делије  Wink
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)