Threads: 3
Ма брате претерујеш, твоја слика, твој рад .... ајде не зајебавајте, дечко који можда и најбоље црта од свих нас, брише свој рад, јер је вама засметало ... стварно нисте нормални ... дај размислите мало о понашању. Ко нека деца, е сад си ти нашао слику и нико не мож да је доради ... стварно смешно.
Threads: 1
Threads: 1
(03-11-2010, 06:39 PM)Никола Д/С link Wrote: Ма брате претерујеш, твоја слика, твој рад .... ајде не зајебавајте, дечко који можда и најбоље црта од свих нас, брише свој рад, јер је вама засметало ... стварно нисте нормални ... дај размислите мало о понашању. Ко нека деца, е сад си ти нашао слику и нико не мож да је доради ... стварно смешно.
Ма нема шта, ја лично нисам имао у рачунару ту фотографију а реално много је добра фотка, захвална за прераду. На претходним страницама сам побрисао постове у којима сам качио радове, нећу вам више ни качити ништа, ионако има много кориснијих ствари за цртати од "волпејпера"...
Threads: 3
Ниси требао брисати ... ал ајд сад.
Ни мало ме не погађају коментари појединих, нисам имао слику, није срамота тражити, тражио-добио-урадио ... то што је неком засметало, само његова ствар ... коментар бих и могао да разумем да смо сад нас 3-4 узели да цртамо неку спрдачину, неко прозивање и утркивали се у дебилности ... али овако стварно ме боли курац красни. ајд здраво.
Threads: 8
Пратим ову тему стално,и има прегрш добрих радова..само бих следеће рекао..Професионалац,Никола,Бошке и Дуле...свака част момци...немој да одустајете

све похвале за досадашње радове.
Threads: 61
(03-11-2010, 09:30 AM)ђорђе 735 link Wrote: мислим да је тотално глупо да се десет пута преради једна слика ...
(03-11-2010, 01:04 PM)Џукац link Wrote: Стварно је глупо да сад свако ради "моју" слику,свако од нас сам смишља шта би било лепо да се уради а не сад да се преправља.Како год да је испала. :-\
ЈА мислим да обојица претерано серете! Угледајте се мало на Професионалца по радовима па онда солите памет. Треба да вам је част да вам дечко обради слику, а не ту да глумите велике уметнике!!!
Професионалац брате, само ти настави да качиш, а ови којим се то не свиђа нек' нас заобиђу.
Ово важи за све који почињу нешто да раде за ову тему. Видите и сами који чланови раде јако добре ствари, потрудите се да научите нешто из њихових радова, питајте за савете и они ће вам помоћи. Само немојте да се правите паметни као ови "бисери" малопре поменути и све ће бити у реду. Најважније је да добијемо одличан рад, а ко га је одрадио је мање битно.
Threads: 2
(03-07-2010, 12:22 AM)Бошке link Wrote: ![[Image: nxnjv5.jpg]](http://i46.tinypic.com/nxnjv5.jpg)
молим уредника да обрише ако је вулгарно 
Бошке можеш ли ову слику урадити у мало већој резолуцији погодној за десктоп рецимо. Ако ти није проблем пошто сам ја велики лајик за фото шоп и остале ствари везане за то. А слика је више него одлична ... јединствена ... Одушевила ме је. Свака ти част на овоме !!!
Кокеза лопове !!!
Threads: 0
Ево нешто од мене, јбг знам да је далеко од доброг, али фотошоп сам први пут отворио пре две недеље
1680*1050-
http://img715.imageshack.us/img715/6564/16037696.jpg
Тема су Делије