03-04-2010, 05:22 PM
Драго ми је што смо ми први изњели своје мишљење о тој лиги па онда сви други још само да фрањевци (гробари)кажу шта мисле и то је то.
Svaštara
|
03-04-2010, 05:22 PM
Драго ми је што смо ми први изњели своје мишљење о тој лиги па онда сви други још само да фрањевци (гробари)кажу шта мисле и то је то.
03-05-2010, 11:46 PM
![]() Стадион „Црвене звезде“ Дипломски рад Марка Ковача (29), који је на Архитектонском факултету оцењен десетком, представља пројекат адаптације и покривање стадиона „Црвене звезде“. Израда кровне конструкције заменила би постојећу и тако би се створила могућност да се цео стадион наткрије и пружи заштиту од атмосферских непогода. Такође, знатно би се побољшали услови са аспекта уштеде енергије, екологије и опште хигијене, али и цео фудбалски стадион трансформисао би се у модеран мултифункционалан комплекс са свим пратећим комерцијално-пословним садржајима. Међутим, да би то било могуће, по пројекту је предвиђено да се постојећа структура самог стадиона прилагоди, догради и ревитализује према новој кровној конструкцији. Сви пратећи елементи око и у самом стадиону (паркирање, прилази, зелене површине, службене просторије, пословно - комерцијални садржаји, помоћни терени) решени су у складу са прописима УЕФА. Такође, на новом крову били би постављени рефлектори, који би створили изузетан амбијент кад се кров затвори. Кровна конструкција састоји се од два носача, један од њих је фиксни, а други се ротира, који кад се постави изнад трибина „Север“ и „Југ“ херметички затвара кров. Тиме би се фудбалски стадион претворио у арену, у којој би засигурно атмосфера била спектакуларна.
03-06-2010, 12:01 PM
глупост, смрт модерном фудбалу!
03-06-2010, 01:04 PM
(03-06-2010, 12:01 PM)Бошке link Wrote:глупост, смрт модерном фудбалу! ха ха,по мени лепа идеја,свака част дечку на пројекту.
03-06-2010, 02:52 PM
Quote:стадион наткрије и пружи заштиту од атмосферских непогода По зими, киши, сунцу или кошави, ми бодримо те увек Звездо ма где била ти...
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
![]()
03-06-2010, 09:49 PM
Јбг, реално, прилази стадиону и паркинг су нам неопходни... Нисам ни ја за та модерна издркавања, покретни кровови, модерни семафори и сл. ... Али што би неко ко долази на исток и југ био у блату до колена када је киша и пожутелих чарапа од прашине када нема кише... Сад ће неко да одвали па јебеш југ, нек такав буде за гробаре, али ако желимо велику Звезду и евро утакмице, ваљда ће и наши људи ићи на југ... А паркинг, сваку утакмицу стрепим да ли ће из неке од околних уличица паук да ми покупи ауто и да ме обрадују са 100 евра казне... Али и то је драж доласка на наш стадион ;D
И ако се не варам, још пре 10-ак година била је прича о прављењу још једног нивоа на истоку, е то би било ок, проширивање капацитета, јер све нас је више и више ![]() Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
03-08-2010, 12:00 PM
(03-06-2010, 09:49 PM)Red Star Forever link Wrote:Сад ће неко да одвали па јебеш југ, нек такав буде за гробаре, али ако желимо велику Звезду и евро утакмице, ваљда ће и наши људи ићи на југ... Гробље долази на Маракану 2 пута годишње, а Звездаши на Југ долазе за сада бар 5 пута. Но, ако мобилизација буде настављена, биће и више.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
![]()
03-08-2010, 05:01 PM
Као што знате наше су одбојкашице освојиле куп јуче, а у нашем тиму игра Јелена Стевановић, ћерка једног фудбалског тренера у ЈЛС. После утакмице тата поменуте играчице је допустио да се славље са терена настави у његовој кући.
Ето па нек неко каже да нас глодари не воле...... ![]() ![]() ![]()
03-08-2010, 11:37 PM
(03-08-2010, 05:01 PM)Звезда заувек link Wrote:Као што знате наше су одбојкашице освојиле куп јуче, а у нашем тиму игра Јелена Стевановић, ћерка једног фудбалског тренера у ЈЛС. После утакмице тата поменуте играчице је допустио да се славље са терена настави у његовој кући. Хаха хаха прејака фора ... тако сам се добро исмејао ... Јел то проверено тачно ??? Е сад нешто сасвим другачије ... ''ово'' треба сутра да женимо, да нам спрема сарму и ставља зимницу ;D шалу на страну, ал ово је прешло у патолошки поремећај, та њихова конверзација преко фејсбука ![]() ![]() |
« Next Oldest | Next Newest »
|