Threads: 3
срамота је што држава не помаже истинске легенде спорта,али слажем се са овим,шеки је такав живи раскалашно кад има,има рибе од 30 година,баца паре,парама брисао пре ципеле,има и свој кафић...он је такав,а кад си такав немој да кукаш по медијима.
Threads: 1
чуо сам да доста троши да на кладионице...не излази из њих
Threads: 19
(01-14-2010, 09:11 AM)Red Star Forever link Wrote: Е па јбг Шеки, нису били милиони али си се мноооого разбацивао... Како сејеш, тако ћеш и жњети, каже наш народ... А Шеки се одувек разбацивао, па му је сад и СТО СОМА мало!
Далеко да сам овим хтео да браним оне који му не исплаћују новац, то је свакако брука, већ сам само хтео да из једног другог угла дочарам зашто је Шеки данас банкрот, а некада није питао шта колико кошта...
Ово је одлично речено! У потуности се слажем са тиме.
Не можеш стално бити на врху, и да се стално разбацујеш, а још ако иде у кладионицу, како кажете, онда све оде у пм.
Јесам мишљења да му пре свега ЦЗ као својој легенди даје месечно неку суму новца... али не толику да се поново разбацује.
Ово што је РСФ рекао, за сејање и жетву, то људи упамтите, јер вам је то најважније животно правило.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
Threads: 83
Видим, тј.чујем Пјановић тренира Хирошиму против које смо играли на припремама... Ако неко зна нешто више о томе, откуд он тамо, да ли му је то први тренерски посао, где је завршио фудбалску каријеру и где је све уопште играо после Звезде... Уосталом, није бре он толико матор, а већ тренер...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 10
(02-11-2010, 01:09 PM)Red Star Forever link Wrote: Видим, тј.чујем Пјановић тренира Хирошиму против које смо играли на припремама... Ако неко зна нешто више о томе, откуд он тамо, да ли му је то први тренерски посао, где је завршио фудбалску каријеру и где је све уопште играо после Звезде... Уосталом, није бре он толико матор, а већ тренер...
Михајло Петровић тренира не Пјановић. ;D
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Threads: 83
Гледам сад на сос канализацији Звезда-Реал из 88-е... С обзиром да се повела та прича о 6.звезди, асоцирало ме све то на неке играче које сам гледао тих година и због којих сам заволео Звезду...
Елем, оно што хтедох да питам, да ли неко негде има податке о броју одиграних утакмица и сезона у Звезди за следеће играче:
Митар Мркела (велики таленат, никад до краја исказан)
Бора Цветковић (омиљени нападач, навијачи често скандирали његово име)
Милан Јанковић (после Звезде играо у Реалу, феноменалан средњак)
Жарко Ђуровић (велики радник на терену)
Марко Елснер (можда и први Словенац у Звезди, сјајан одбамбени играч)
Стеван Дика Стојановић (почињао тих година ,а врхунац каријере му је као што сви знамо Бари)
Е сад, за Дику, Мркелу и Цветковића знамо где су и шта тренутно раде, али исто тако би било интересантно знати шта раде Јанковић, Ђуровић, Елснер и можда још по неки заборављени играч из те генерације... Првенствено ме је интересовало ако неко има податке о броју сезона и утакмица у ЦЗ... Хвала унапред!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 15
Кад су прије годину-двије ветерани Звезде и Борца играли у Бањалуци, за ветеране Звезде је играо и Жарко Ђуровић. За Елснера сам чуо да је или селектор Камбоџе или тренер неког клуба у тој земљи. И то чуо поодавно, питање шта се збило у међувремену.
Threads: 7
http://www.vesti-online.com/Sport/Fudbal...-neposteni
ево мало просеравања од човека који су и неки овде наводили као кандидата за 6. Звездину Звезду!
Threads: 0
Mилојко Пантић који иако је по људским карактеристикама сличан Деји, му је одлично спустио за то.
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/sport...ačeve.html
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Threads: 61
Без обзира колико и ко је овде у праву јако је ружно кад видим оваква препуцавања људи који су били у или уз наш клуб. У сваком клубу има и лоших и добрих ствари али ове прве би требале да остану унутар клуба, а не овако да се провлаче по јефтиним новинама.
|