Threads: 2
Уопште ми није јасно да у време када се у навијачком свету итекако води рачуна о оргиналности трибине, дође до овакве гршке и оваквог плагијата. Додуше ја Пољаке никад нисам сврставао у неке оргиналне ликове нити у врх навијачке лествице, али опет ми чудно да толико немају оргиналности и да се дешавају овакве ствари. Ипак имају од кога да уче и науче што је најбитније !!! 8) 8) 8)
Кокеза лопове !!!
Threads: 1
и онда да неко пева ову или било коју другу песму као преко к.... а пола европе их препева,што је доказ да имамо много добрих песама.
Threads: 0
јел су били ови македонци?ако нису,ево их,цео репертоар су им разне копије,има и наше још једна и победа и титула и уз корео певају песму капије 7
на 01:20 певају Каћушу с тим што уместо оног дела где ми викнемо хеј,они певају пао пао и спусте мелодију.Иначе,остало је све исто.
(01-16-2011, 11:23 PM)Бораћо link Wrote:
на 01:20 певају Каћушу с тим што уместо оног дела где ми викнемо хеј,они певају пао пао и спусте мелодију.Иначе,остало је све исто.
исто као кад би се за марсељезу рекло да је плагијат а пола европе је пева...
ову песму пева да не претерам ал свака трећа европска група

многи су је избацили из репертоара баш зато што је сви користе!
Бог можда хоће народ не сме да вам опрости,после десет дугих година све гласније чује се "Спаси Србију,Спаси Србију и уби се",Слобе више нема следећи си Борисе,уствари немој,одлази,склони се.......
Threads: 18
Ја не знам баш да Каћушу пева свака трећа група...
Добро и ја сам га мало претерао :-X
али на истоку гаје ту песму,као код нас У бој крените...

то је више некако национална,а ми извођењем престављамо на један начин себе и пут према коме смо окренути...
док је по мени за остале трибине та песма чисто због изгледа трибине.Поздрав
Бог можда хоће народ не сме да вам опрости,после десет дугих година све гласније чује се "Спаси Србију,Спаси Србију и уби се",Слобе више нема следећи си Борисе,уствари немој,одлази,склони се.......
Threads: 7
Ни ја баш нешто нисам упознат с тим податком о раширеном извођењу ове песме! Па ако може неколико клипова, снимака, било чега... група које певају ову песму! Хвала унапред! Поздрав!
Threads: 18
Шта више,први пут чујем да је неко сем нас пева.А што се тиче источних група и ја би волео да видим неки снимак са том песмом кад је већ сви певају ваљда није тешко наћи.
То је скроз логично да је Руси певају али стварно нисам још налетео на неки снимак где певају.А западне групе сигуран сам да појма немају да ова песма постоји.