Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Видео записи старијих Звездиних утакмица

16. дерби, Партизан-Звезда 1:4-1955. година
Reply
Звезда - Реал 4:2 а песма +четвртога марта,у среду тога дана,јебаће мо Бутрагења,Санчеза и Валдана.Мада нисам погодио 100% ал близу сам,године Wink
Reply
партизан - Звезда, дерби игран 29.11.1978. пре свега чувен по легендарном голу Милоша Шестића, тј. по невиђеном киксу сада нажалост покојног Пере Бороте.

Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Reply
[flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=uwf2l3gd6WI[/flash]

Роземборг - Црвена Звезда ... октобар 2003.године. Резултат 0:0

Можда није било тако давно и не нешто много са навијачког аспекта интересантно, али је бар мени остало гостовање за памћење. Резултат мање-више. Остала ми је упечатљива слика по слетању на аеродром када су нас дочекали норвешки фоторепортери са упереним фотоапаратима и тв камерама. Дошли су да виде навијаче уживо !!! И сећам се нашег договора да се шалови ставе преко лица и да не буде позирања и задржавања у аеродромској згради. То је за њих било нешто још увек не виђено. А апарати шкљоцали као да је дошла ал каида. Чак је и било новинарских повика у фазону Wow man ... hooligans live или неких других повика томе сличних  Tongue !!! А на стадиону 'ладноооо ... Све у свему лепо гостовање које се памти.

Кокеза лопове !!!
Reply
Црвена звезда-Милан, 1988. година је у питању. Прва утакмица је прекинута због магле, а сутрадан су се жабари, као по традицији, провукли:

Reply
После тог провлачења, Милан и постаје моћна екипа. Тачније ово што је Милан данас постао, то је све захваљујући Црвеној Звезди и чувеној београдској магли. Слободно могу рећи да је Црвена Звезда створила од Милана моћни европски клуб, и у супротно ме никад нико не може убедити.
Кокеза лопове !!!
Reply
свака част "пијанац" ћале ми је причао доста о овој текми , али нисам има прилику да погледам све до сад ... Smile
Tи си ми у уму,нешто магично ....[Image: cbcbcbcb1nr2.gif] [Image: x1989bg7.gif] [Image: srbczpt4.gif]
Reply
Реванш финала Купа УЕФА 1979. године. Борусија-Црвена звезда 1:0

Reply
Финале Суперкупа Европе 1991. године. Манчестер Јунајтед-Црвена звезда 1:0. Ово је утакмица у којој је и тада велики Манчестер био надигран и велика је штета што такву игру нисмо крунисали освајањем и овог трофеја. Два снимка ћу поставити, први је преглед утакмице, а други само показује какав је играч био Дејан Савићевић (без коментара о њему као човеку, молим!):

Reply
Један је...

[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)