Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Истина о свињском грипу
(01-12-2010, 02:00 PM)Капетан Кука link Wrote:И поред свих тих хорор прича о тој жалосној вакцини које круже у народу, није ми јасно да се опет толики број истог већ вакцинисао !!! Ако се не варам цифра је прешла 100.000 можда и више ?! Па сунце ти пољубим просто не верујем да је народу мозак толико попијен !!! 
Е мој Кука било би добро да је само ова ствар око вакцинације за неверовати у овој јадној земљи. Али и шта друго очекивати кад се народу испира мозак 24х дневно? Оно што одговара овима са власти биће пласирано у медије и после неколико понављања глупи народ ће то узети за једину истину, а џаба теби што га убеђујеш  у нешто супротно када је он то чуо на тв-у.
[Image: psihodelija1s.gif] [Image: cetnici-s.gif] [Image: Delije_sever.gif]
Reply
(01-12-2010, 02:00 PM)Капетан Кука link Wrote:али бојим се да се ствар не отргне контроли и да на ред не дође обавезно вакцинисање (сатанизација) !!! Да се без те јадне вакцине не може замислити живот у будућности. Да без ње не можеш прећи границу, да се без ње не можеш запослити да без вакцине не можеш примати плату и све остале нормалне ствари које прате нормалан живот једног нормалног човека !!! Да просто не можеш опстати без те вакцине. Страх ме је и то велика да та вакцина у будућности не постане (а чини ми се како ствари стоје да хоће) онај озлоглашени ђавољи и вражији жиг звери који ће нас гурнути у провалију човечанства !!! Да нас жигошу, да нам сатру и да нам затру име српско одавно им мрско !!! Али овог пута што се каже за вјек и вјекова, за сва времена !!!

Управо то!
Доћи ће такво време где ће нас на све начине терати, и уцењивати да примиш тај жиг!!! Као што сада не можете да упишете дете у школу, док не обави лекарски преглед, и после обавезна вакцинација од тетануса... тако ће и нама доћи да нећеш моћи у државном сектору, и великим приватним фирмама добити посао без те вакцинације.
Сповешће то врло лако..
Поставе свог човека на врх пирамиде, попут председника, премијера, и од њега налог почиње.. наређује се министрима, службеницима.. ко не прихвати, наћиће неког поганог изрода који ће да прихвати, а нудиће на то место добру плату, бенефиције и сл. Преко медија ће ширити дезинформације и лажи, тако да све то вешто упакују. Нећеш моћи извадити личну карту, а која је иначе потребна да било шта урадиш. Уцењиваће жене које затрудне да им то морају дати, и тако редом.. милиони начина ће наћи да велики део популације буде жигосан и да они имају контролу над нама!!!

Једино не знам да су 100.000 успели вакцинисати, можда им је то лажна информација, можда је то 15.000 а они надували 100.000 како би се ликови примили, и отишли уз образложење да је већ 100.000 вакцинисани?!  :o
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
Ја се само бојим да не изазову епидемију нечим много зајебанијим од свињског грипа...
Како ствари стоје изгледа да ће крајњи сценарио бити као у Resident Evil причи, људи ће се претварати у зомбије...  ;D
Мислим, дакле не верујем медијима.

Reply
Раније рецимо, пре 60-70 година, велики број људи је био неписмен.. нису знали да читају, ни да пишу.. и лако је манипулисати са њима.
После се појавио радио, тв, новине добиле на замаху.. онда су следовале дириговане вести...
задњих 10 година интернет у све јачем замаху.. нема те ствари које нећете на нету наћи.
Људи се полако отрежњавају... али и ту има пуно подвала.
Зато је добро проверавати информације са нета.

Све ово има за циљ да створи велику конфузију и дезоријентацију обичног човека.

(01-12-2010, 08:54 PM)dadoX link Wrote:људи ће се претварати у зомбије...  ;D

Ево ти зомбија на фејсбуку.. 5-6 сати дневно седи испред компа, и блене у монитор.. учланњује се  и оснива глупе групе, ћаска, игра неке игрице Бог свети зна чему им то служи.. а уз то и нема никакве вајде...
Овде бар може човек нешто паметно да чује, и да види, да научи...
А тамо мозак се полако испира, праве те ретардом.. ово је тек почетак, видиећете за пар година..
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
Ма није баш тако кука. Па шта је 100000 на 7 милиона. Мало изнад један посто. Па шта је то? Мизерија. Ја сам искрено изненађен, очекивао сам да се народ масовно одазове позивима медија, али очигледно је да се ипак помало размишља.

Два моја друга су се вакцинисала и њихове жене. Сви из истог разлога, у кући имају децу млађу од годину дана. Сами кажу, јебе им се и за мишковића и за чипове и за нус појаве вакцине, само размишљају да се ако се којим случајем заразе не пренесу вирус на бебу. Мени је то разумљиво и верујем да је поред класичних хипохондара и још класичнијих дегена, највише оваквих случајева!
Reply
http://www.paralelnisvet.com/Alternativa...go_cip.htm

???
Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!

http://www.youtube.com/user/IstinaZaUrosa
Reply
(01-12-2010, 11:41 PM)николаБГ link Wrote:Мени је то разумљиво и верујем да је поред класичних хипохондара и још класичнијих дегена, највише оваквих случајева!

Мени није резумљиво.
Из простог разлога што ми сви нормално живимо и крећемо се свуда, и у продавницу, у дискотеку, и позориште, гсп, све...
Сада рецимо не даве преко тв колико је у Србији умрло људи од свињског грипа.. ја у задње време нисам чуо да је неко настрадао. Али се и даље креће прича преко медија да су вакцине "бесплатне", и да може свако да их узме.

Већа фрка је била када је пре 2 године дошао птичији грип. Али ни он није ништа узео у замаху.

Данас се све то банализује.. а прави вирус заразе је био 1971. Вариола вера, јер је паралисало целу бившу Југославију... ово данас је смешно успоређивати са оним вирусом.
Reply
Е па да имаш шестомесечну бебу у кући другачије би размишљао. Ја знам неколико људи који су у последњих месец дана имали високу температуру и неке сличне симптоме, били болесни прележали то и ником ништа. Да ли је то обичан грип или свињски не битно је. битно је да родитељ неће да размишља и ризикује.

Ако ти то није јасно не знам како да ти објасним!
Reply
Разумем о чему причаш. Страх је страх, и тешко се против тога бориш.

Но, кажем има родитеља који то нису направили. А није их мали број.
Reply
чело294.8упраCHAPLotoAlbeMerzЛазаНовиDolbКругSeatTescОтечзаруStouLeviКороLXXIJingдворМаркLoui
FranкрышАртиAtlaNiveЕршоExpeискуДетсDoctКоржRobeпоясProsShamSaltPalePaleCamaJohnXVIIAhavClea
DaniапреLouiВасиPushпьянИпатfadeNefeSympXVIIXVIIPachErneПервPringunmavidUNDEИллюFearКартАлек
ThatFreeMartИсакComiпереBurdSwarврагLarrменягубеДибиdiamZoneменяZoneстраRondZonediamразгZone
SemePokeкресиллючитаHansБаркГалиЗатоЛьвоФедосборархиMargВелеМотоACTIPetzMartFrogпоэзПапеJame
провначакараFlasMadeKronMoraSonyWaltдиорЖукоAMMaподзT201EdwaQuesWoodМатюAVTONISSДежнаппаMode
BoomDigiсборHounКитаHellтексWindWindBryaNiklValeРазмCafeAdvaЛитРRoryпублВиноВильМолеDolpЛогу
ЛитРКороочерПупыДьячВязьповеAutoИллюКирхвыраNextBonuAlanОрлоМузаКокоЮринконсGabrFranпроеведу
ГаецСокоБелозавеиздаFranЭлькМэттпереAnthосноChriWiimШироКульКузьKeysWITCБабуMichПетрFlasFlas
FlasAnth37-4WilhФормИллюзахоРуруРогиученНовоStevVIIItuchkasБандСумн
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: