12-18-2009, 03:58 PM
;D
Мислим, дакле не верујем медијима.
Истина о свињском грипу
|
01-10-2010, 08:43 PM
У ударним вестима босанске ОБН телевизије, јуче је објављено (ако сам добро разумео) да је некаква европска комисија за лекове, тј. њен председник отворио истрагу о завери у вези са свињским грипом и вакцинама. Вест отприлике гласи да је тај лик рекао како постоји велика сумња да вакцина не помаже у лечењу свињског грипа, а да су њене последице по здравље могуће опасне, тачније , оптужио је светску здравствену организацију и министарства здравља појединих земаља да су целу причу око грипа надували и да иза свега стоје велике фармацеутске куће. Посебно је оптужио научнике тих фармацеутских компанија да су намерно раширили вирус и да га контролишу. Са друге стране, фармацеутске куће су подржале отварање истраге?!
...нисам баш најбоље испратио вест, али отприлике иде овако како сам горе написао Е сад, поента овога што пишем је да НИ НА ЈЕДНОЈ НАШОЈ ТЕЛЕВИЗИЈИ НИСАМ НАШАО ВЕСТ О ТОМЕ!!! Напротив, емитују се вести о томе да је неки познати румунски глумац умро од последица свињског грипа и приказују се сцене чекања румуна испред болница да приме вакцину! Као, завладала хистерија јер су схватили да ако је тај глумац умро, онда то може да снађе сваког од њих, обичне грађане, па решили да се вакцинишу. Истовремено се на нашој телевизији (телевизијама) емитују позиви епидемиолога и министра здравља, а како видим направљени су и нови спотови за продају вакцине у којима се деца злоупотребљавају. Суштина је да ако нас министар здравља позива да верујемо (званичним) институција ове земље, мислим да би био ред да нас баш ОН обавести о томе да једна европска институција покренула истрагу. Да не грешим душу, ова вест је објављена у неким нашим медијима, нпр. новостима, али онако успут :"Поводом најаве Савета Европе да ће бити покренута истрага којом би требало да буде утврђена истина о пандемији вируса новог грипа, др Кон каже: - Јасно је да је једна оваква “епидемија сумњичавости” која је настала врло важна и да је неопходно да се то рашчисти. Чим се та сумња отклони, када те истраге дају своје резултате у некој следећој ситуацији, то више неће бити тема." http://www.novosti.rs/code/navigate.php?...ovi%20grip
Ја сам био у Србији
Србија је на робији. Леже Срби у кафани што пијани што заклани. Леже Срби украј друма, из глава им никла шума. А из сваке српске главе теку мутне три Мораве...
01-11-2010, 12:25 AM
Како сам ја разумео 100.000 у Србији је примило вакцину против свињског грипа. Но, то није довољно, јер још 300.000 вакцина чека, које су увезене. И зато и даље код нас медији се тако понашају, да пишу шта им са врха нареде..
Када буду увалили и остатак, читај: зарадили паре, онда ће рећи, како и није тај свињски грип толико страшан, итд.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
![]()
01-11-2010, 08:14 AM
константно помињеш 300.000 па ме буниш мало,можда тренутно 300.000 има у земљи што су испоручене,али је потписан уговор на то да фармацеутска компанија Србији изручи 3 милиона вакцина,наравно у етапама,дакле не све одједном.Да је 300.000 коначна цифра не би ови правили овакву збрку око тога.
Јуче је члан Београдског синдиката,Феђа Димовић имао занимљиво излагање на тему свињског грипа и вакцинисања на у92 и рекао је да са већином лекара са којима је причао приватно су му рекли да не прима вакцину,такође је поменуо случај чини ми се словеније нисам сигуран око земље где нико од доктора тамошњих није хтео да прими вакцину,такође је рекао да је од примања вакцине скоро умрла нека жена...
01-11-2010, 10:26 AM
Можда се 3.000.000 планирало укупно увести, то не знам прецизно.. али за ових 300-400.000 су већ дате паре.
С киме год да сам причао а да је лекар или апотекар, нико ми није рекао, иди и вакциниши се. Нико.. а данас хвала Богу постоји нет, па не могу тако лако да се сакрију ове лажи и да нас жигошу као стоку.
![]()
01-11-2010, 12:36 PM
(12-03-2009, 10:34 AM)KizaLion link Wrote:Циљ моћника је смањити број становника са 6-7 милијарди на 1 милијарду или нешто мање. Не знам јесу ли ресурси у питању.. Пошто не могу да изазову трећи светски рат ово им се чини као најбезболније решење од четири, како убити људе: вакцином, глађу, генетски модификованом храном или ратовима.. животиње се одавно чипују путем вакцине. Циљ моћника је чиповање људи. Е сад како то извести? Измислиш неки вештачки вирус, напалиш људе да ће умрети ако се не вакцинишу и увалиш им чип. Ово са свињским грипом је вероватно само генерална проба. Да се види реакција људи итд. Него неке вакцине су обавезне код мале деце, оно што сви примамо. Бојм се да ће у будућности увести обавезно чиповање код новорођенчади а да тога нећемо у почетку бити свесни. БОжЕ ПОМОЗИ!
Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава! http://www.youtube.com/user/IstinaZaUrosa
01-11-2010, 02:42 PM
A ти вештачки вируси су почели са "тетка сидом".. АИДС, још далеке 1980. године. После су направљени нови, и нови..
![]() (01-11-2010, 10:26 AM)дрвосеча link Wrote:Можда се 3.000.000 планирало укупно увести, то не знам прецизно.. али за ових 300-400.000 су већ дате паре.није се планирало то,већ је потписан уговор за цифру од 3 милиона вакцина.Само што то фармацеутска компанија не може одједном толику цифру вакцина да испоручи,већ у етапама,али држава је већ потписала уговор за 3 милиона вакцина.То што тренутно има само 500.000 вакцина У земљи то је исто уговором одређено јер ко што рекох фармацеутска компанија не може одједном да испоручи све,да је могла ми би имали сигурно 3 милиона вакцина у земљи већ сад. Quote:SRBIJA još može da otkaže deo kontingenta vakcina. Od tri miliona kupljenih, dosada je isporučeno manje od 500.000 doza vakcine. Iako se to javno negira, nadležni ipak razmišljaju da otkažu milion ugovorenih doza али Quote: Kon: Ne odustajemo od tri miliona doza!
01-12-2010, 01:25 PM
пас им мајку! >
![]()
![]()
01-12-2010, 02:00 PM
И поред свих тих хорор прича о тој жалосној вакцини које круже у народу, није ми јасно да се опет толики број истог већ вакцинисао !!! Ако се не варам цифра је прешла 100.000 можда и више ?! Па сунце ти пољубим просто не верујем да је народу мозак толико попијен !!! За неповеровати је да је народ постао овца која добровољно иде на клање, или је једноставно нешто друго у питању и народ глуми хоће да буде различит од осталог света, да пркоси свима и тера контру. Или се праве луди или се праве мутави, трећа солуција не постоји !!! И причај против вакцине и џаба, и галами против вакцине и џаба, и пљуј вакцину и џаба, џаба, џаба ... узалуд све узалуд. Мени то не улази у главу никако !!! Ајде нека што се старији вакцинишу (мада и то не схватам) али да допусте да им децу вакцинишу, да им запрљају оно најсветије што треба да остане иза њих и што ће сутра славску свећу да пали, е то ми стварно никад јасно бити неће !!! Сва срећа па је то још увек један мали део народа али бојим се да се ствар не отргне контроли и да на ред не дође обавезно вакцинисање (сатанизација) !!! Да се без те јадне вакцине не може замислити живот у будућности. Да без ње не можеш прећи границу, да се без ње не можеш запослити да без вакцине не можеш примати плату и све остале нормалне ствари које прате нормалан живот једног нормалног човека !!! Да просто не можеш опстати без те вакцине. Страх ме је и то велика да та вакцина у будућности не постане (а чини ми се како ствари стоје да хоће) онај озлоглашени ђавољи и вражији жиг звери који ће нас гурнути у провалију човечанства !!! Да нас жигошу, да нам сатру и да нам затру име српско одавно им мрско !!! Али овог пута што се каже за вјек и вјекова, за сва времена !!!
Кокеза лопове !!!
|
« Next Oldest | Next Newest »
|