Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Вицеви2
Иде посмртна поворка, на сандуку гомила венаца и у једном моменту један венац падне на земљу. Притрцава деда брзо и подизе венац, а дизелас са стране добацује: "Ста је деда, бидермајер?!"
Reply
Пита цига своју жену: ''Је л' жено, са чиме ти переш твоју ствар'', а она каже па са чим стигнем, сапун, детерџент, шампон. А цига јој каже: ''од сад' ћеш да переш са гранд кафом, да има и мирис и укус'' !
Reply
Носе црнци каду,дође неки човек и убије црнца,преврне се када излети скинс и каже:а у пичку материну пукла ми гума  ;D
Reply
Пита учитељица разред за кога навијау...сви дижу руке и вичу `За партизан`,сви осим Перице..учитељица му прилази и пита га: `Јели Перице,за кога ти навијаш?`
`За Звезду!`-одговара Перица....
`Па како то цео разред навија за партизан а једино ти за звезду???`-пита учитељица зачуђено.
`Па лепо...навија ми мама за Звезду,навија ми тата за Звезду,па и ја навијам за Звезду....тако...`-одг Перица.
`Па не можеш тако да гледаш на то Перице,шта би било да ти је нпр мама курва а тата полицајац...!?Шта онда!?` :О
`Па онда бих и ја навијао за партизан!`....Smile
Ја сам године провела са тобом.....
[Image: zvezdaen0is1.gif]

Uploaded with ImageShack.us
Reply
Како је Пинокио открио да је дрвен? Дркао к**ац док се није запалио  Big Grin  Big Grin
Reply
Иду две бабе улицом и наиђу на зелено-жуту шлајмару и једна почне да је диже са пода и каже: '' Јој види, нашла сам златни ланчић'', а ова јој одговара: '' како си глупа, није то ланчић, то је наруквица  ;D
Reply
Шта се добије када се помешају пасуљ и лук?
Сузавац.
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Шта се добије кад коњ јебе зеца?
Зекоња  Smile
Reply
(01-10-2010, 03:03 PM)UrbanBaby link Wrote:Шта се добије када се помешају пасуљ и лук?
Сузавац.

Big Grin Big Grin Big Grin
Reply
...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: