Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!!
(12-20-2009, 11:43 AM)Звездаш Делијa link Wrote:Мијић из спартака

Брате, мене то искрено плаши. Он је нападач и то би значило одлазак неког од садашње тројице (читај: Перовић). А мислим да је продаја Перкета сулуда и рана, треба размислити, сачекати боље понуде, а нема сумње да ће их и бити.
Искључите ТВ, укључите мозак
Колико ја знам из Спартака је требао доћи Убипарип, чак и у последњем колу није играо протива нас...
Нема потребе да се плађите, па ми у тиму имам САМО 3 нападача, морамо довести још неког.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
управо то ЦЗБГ...сетимо се само пре месец,два дана када на пријатељској утакмици нисмо имали ниједног нападача јер су неки били повређени(ровити) неки са репрезентацијом па су нам каду и савић играли шпицеве...све ово још несигурно а помиње се и Трифуновић често
Потребна су нам још најмање 2 напарача...Шта ће мо ако нам се недај боже повреди неко од ове тројице.Можемо у к**ац...Само не разумем како то да нико из млађих екипа није дорастао нашој лиги...
Jeдна је Србија!
Наши сутра представљају два играча, највероватније Мугошу и Ђорђевића.
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
Мугоша и Ђорђевић су данас потписали и један и други уговор на 3 и по године.
(12-21-2009, 11:51 AM)bQxi link Wrote:Само не разумем како то да нико из млађих екипа није дорастао нашој лиги...

Нашој лиги можда, али играти у Звезди за то треба бити итекако дорастао.То су две различите ствари. Велики је притисак, очекивања...а по младог играча у развоју то може бити погубно.
(12-24-2009, 03:04 PM)фрактура link Wrote:[quote author=bQxi link=topic=3734.msg74421#msg74421 date=1261396318]Само не разумем како то да нико из млађих екипа није дорастао нашој лиги...

Нашој лиги можда, али играти у Звезди за то треба бити итекако дорастао.То су две различите ствари. Велики је притисак, очекивања...а по младог играча у развоју то може бити погубно.
[/quote]
Нормално да није дорастао кад најбољи одлазе још док су деца
не лупетај...ако си очекивао да Игњатијевић шпарта напред назад без помоћи онда не знам да ли си икад пратио дешавања на терену...са добрим левим крилом лева страна би нам била много јача него сада...не као десна али довољно офанзивна

много пута ове сезоне се показало да ни нинков без лазетића није исти тако да то довољно говори!
ДОБАР БЕК ЈЕ САМО ОНАЈ КОЈИ ИМА ПОДРШКУ ДОБРОГ КРИЛА И ОБРНУТО!
Скренусте са теме, али сасвим оправдано. Пост је одмах требао обрисан, а члан форума банован! Постови су сада обрисани, од админа очекујем да одради други део посла...
Настављамо даље...

Едит: обрисани су и постови чланова који су га цитирали. Можете своје мишљење о Игњатијевићу изнети, али без цитирања оног глупог поста. Стварно не знам како неко може тако вређати те момке који су сваки пут давали 110% посто, па и да ништа не знају, то нису заслужили...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]

Forum Jump:

Users browsing this thread: